Şimdi Ara

Peugeot 207 yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
31.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Peugeot 207 1.4 Benzinli Trendy MP3 90bg 5 kapı versiyonunu bakıyoruz bir arkadaşa.
    Ben kullanmadım dolayısıyla bir fikrim yok. Bu araç ile ilgili olumsuz veya olumlu paylaşımlara ihtiyaç vardır

Ben şanzıman, sekromeç ve baskı balata sorunları olduğunu duydum ne derece doğrudur ?
    Birde sürüşü sert diyorlar. En iyi yorumu kullanıcıları yapacaktır.

Bir el atın

Bu arada diğer opsiyon Grande Punto yeni seri Fun 1.4 6 ileri benzinli Starjet 95bg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 23 Ocak 2009; 22:50:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 207 Yorumu

Peugeot 207, 2006-2014 yılları arasında üretilmiş popüler bir süpermini otomobildir. Kullanıcılar tarafından genellikle güvenilir, yakıt tasarruflu ve bakımı kolay bir araç olarak değerlendirilmektedir.

Motor Seçenekleri

Peugeot 207, benzinli ve dizel olmak üzere çeşitli motor seçenekleriyle sunulmaktadır. En yaygın motorlardan biri, yakıt verimliliği ve düşük emisyonlarıyla bilinen 1.4 litre benzinli motordur.

Kullanıcı Yorumları

Peugeot 207 kullanıcıları, aracın yol tutuşunu, çevikliğini ve konforlu sürüşünü övmektedir. Aynı zamanda, bazı kullanıcılar aracın iç mekanının dar ve arka koltukların sınırlı alan sunduğunu belirtmektedir.

Peugeot 207 1.4 Trendy

Peugeot 207 1.4 Trendy, en popüler donanım seviyelerinden biridir. Klima, elektrikli camlar ve uzaktan kumandalı merkezi kilitleme gibi özellikler sunmaktadır. Kullanıcı yorumları genel olarak olumludur ve aracın iyi değer karşılığı sunduğuna dikkat çekmektedir.

Otomatik Şanzıman

Peugeot 207 ayrıca otomatik şanzıman seçeneğiyle de mevcuttur. Otomatik şanzıman, daha kolay ve rahat bir sürüş deneyimi sağlamaktadır. Kullanıcılar, otomatik şanzımanın özellikle şehir içi trafikte yararlı olduğunu belirtmektedir.

Genel Değerlendirme

Peugeot 207, güvenilir, yakıt tasarruflu ve uygun fiyatlı bir süpermini otomobil arayanlar için iyi bir seçimdir. Geniş motor seçeneği ve farklı donanım seviyeleri, çeşitli ihtiyaçlara uygun bir araç sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Polemik yaratmak için açmadım konuyu korkmayın cevap yazın UP
  • Ben günlük hayatta 206'ı kullanıyorum.Malzeme kalitesi:vasat,işçilik:vasat,görünüm:şahane,2.el deki kayıp:çok fazla vites geçişleri:iğrenç güzel yanları:yakıt tüketimi,görünüm(zaten onun için aldım) 206 ile 207 arasında devrim olacak kadar büyük bir fark olduğunu sanmıyorum bana kalırsa yeni fiesta veya corsa'da karar kılın.
  • ben mazdayı alırken düşündüğüm modeller
    - yeni jazz
    - yeni fiesta
    - 207 1.4 90 trendy mp3 stil paket metalik boya idi..

jazz ve fiesta 30un üstünde idi. 207 29a geliyordu. Özellikle kabin içi çok kaliteli duruyordu. Test sürüşü yapmadım ..Gayet alınabilir ve güzel model zaten kıyamet gibi satılıyor..Punto 1 kademe geride benim gözümd. anca düşük fiyatlı alt donanım alternatifi olur punto..
  • 207 konusunda yorum yapacak başka kimse yokmu aradaşlar ?

Bu arada Grande Punto Fun donanımı gayet şık incelemenizi öneririm.
  • 207 nin silindir üst kapak yatak radyatör frenler direksiyon farlar ateşelem sistemi sorunlu başka araba alın mümkünse
  • sportif bir tat arıyorsanız ford fiesta veya mazda 3 bakın.eğer amaç konfor ise onda jazz.açıkçası bu üçü diğer küçük sınıflardan bir adım önde.özellikle fiesta'yı şiddetle incelemenizi tavsiye ederim.satışta olsa clio 1.2 turbo iyi olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 307 SW hakkında...
    16 yıl önce açıldı
    Peugeot 308 ve Skoda Scala
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 207 güzel araçtır bide kırmızı rengi çok hoş duroyor
  • benim arabadan hiç bir şikayetim yok diyicem.taraflı yazı yazıyorsun diye yorumlar yapılıcak onun için susuyorum
  • bu başlığa fazla cvp yazan olmamış. Sanırım kimse 207 hakkında bilgi sahibi değil
    başlığı " vw polo mu yoksa 207 mi" diye değiştirsen daha çok yazan olurdu
  • ben 2 senedir grande punto kullanıyorum, memnunun
    ama şimdi alacak olsam yeni fiesta alırdım
  • Daha önce 0 km Fiesta almıştım.

Fiestanın takoz gibi direksiyonu, tırım tırım yol sesi ve kazık gibi amortisörlerinden bıkmıştım.

Şimdikilerde de yol sesi ve sertlik hat safhada diyorlar. Pek niyetli değilim. Fiesta için beklemekte fayda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

207 nin silindir üst kapak yatak radyatör frenler direksiyon farlar ateşelem sistemi sorunlu başka araba alın mümkünse

3kere bismillaaah
    daha kaç yıllık araba bu? bu kadarda kötümü bilader
    doğanı şahini mercedes yapanlar var
  • Bende 207 1.4 90 HP trendy kullanıcısıyım.Bir arkadaş 206 ile arasında pek fark yok demiş ama çok fark var.Gidin bi peugeot bayine ikisinede binin ne demek istediğimi anlayacaksanız.Sınıfının en güzel iç ve dış dizaynı 207' de.5 yıldızlı bir araç.Yakıt konusundada sizi kesinlikle üzmez.Performas konusundada standartları karşılıyor.İkinci el piyasasıda çok iyi.Ama kötü yanlarıda var tabi.Bagaj kilidinden gıcırtı geliyor mesela.Süspansiyonlar biraz sert ama yol tutuşa olumlu etkisi var.Kullanımı gayet rahat ve kullanışlı.Ben 7-8 aydır kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.
  • Tam 3 yıldır gpunto kullanıyorum aracımdan son derece memnunum aman maşallah diyeyim. En full skydome asrli espli bi gpunto fun iyi bi tercih olabilir. Ama şöylede bi gerçek var gpuntoyu almayıp 3 ay daha beklemiş olsaydım heralde büyük ihtimalle 207 alırdım. Fiyat performans oranını iyi düşünün aklınıza yatanı alın daha sonra pişman olmazsınız aklınız başka bi arabada kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

207 nin silindir üst kapak yatak radyatör frenler direksiyon farlar ateşelem sistemi sorunlu başka araba alın mümkünse

3kere bismillaaah
    daha kaç yıllık araba bu? bu kadarda kötümü bilader
    doğanı şahini mercedes yapanlar var

quote:

Ben şanzıman, sekromeç ve baskı balata sorunları olduğunu duydum ne derece doğrudur ?
    Birde sürüşü sert diyorlar. En iyi yorumu kullanıcıları yapacaktır.

arkadaş kafadan bu yukarıda yazan dedikodularla olaya girince, 2-3 senelik araç hk.da bunlara inanan kişi hiç almasın daha iyi o aracı diye düşündüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.