Şimdi Ara

PEUGEOT 307 SW hakkında...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
41.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peugeot 307 SW kullananlardan bilgi alabilir miyim? Özellikle 2003-2004 modelleri. Şu sıralar fiyatları düştü (sıfırına ve donanımına oranla) ve daha da, diğer araçlarla birlikte, düşecek . LPG uyumu, yakıtı ve bilinmesi gerekenler hakkında bilgiler. Sizce en fazla ne kadar verilir bu modellere ve en yakın zamanda bir satış verisi var mı elinizde?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 307 SW: Kapsamlı Bir İnceleme

Peugeot 307 SW, Peugeot'nun 2002-2014 yılları arasında ürettiği bir station wagon modelidir. Kompakt boyutları ve geniş bagaj hacmiyle bilinir.

Performans ve Sürüş

Peugeot 307 SW, çeşitli benzinli ve dizel motor seçenekleriyle sunulur. Benzinli motorlar 1,4 litre ila 2,0 litre arasında değişirken, dizel motorlar 1,6 litre ila 2,0 litre arasında değişir. Manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri mevcuttur.

İç Mekan ve Konfor

307 SW'nin iç mekanı, ferah ve konforludur. Geniş bir bagaj hacmi sunar (573 litre) ve arka koltuklar katlanarak daha fazla alan yaratılabilir. Konfor özellikleri arasında klima kontrolü, elektrikli camlar ve çok yönlü koltuklar bulunur.

Donanım Seviyeleri

Peugeot 307 SW, farklı donanım seviyelerinde sunulur. Bunlar arasında temel SW, orta seviye XT ve üst düzey Feline bulunur. Donanım seviyeleri, alaşım jantlar, deri döşeme ve navigasyon sistemi gibi özellikler açısından farklılık gösterir.

Güvenlik

Güvenlik açısından 307 SW, iyi bir donanıma sahiptir. Elektronik denge kontrolü, çekiş kontrolü ve yan hava yastıkları standart olarak sunulur. Euro NCAP çarpışma testlerinde dört yıldız almıştır.

Kullanıcı Yorumları

Peugeot 307 SW yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar geniş iç mekanından, pratikliğinden ve güvenilirliğinden memnun kalmaktadırlar. Ancak bazı kullanıcılar yakıt tüketiminin yüksek olabileceğini belirtmektedir.

Sonuç

Peugeot 307 SW, pratiklik, konfor ve güvenilirlik arayanlar için uygun bir seçimdir. Geniş iç mekanı, çok yönlü bagajı ve çeşitli motor seçenekleriyle, çeşitli ihtiyaçları karşılayabilecek bir araçtır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • BEN KULLANIYORUM 2004 MODEL MEMNUNUM ÇOK CYDDY BYR ARIZA ÇIKARMADI BANA TAVSYYE EDERYM 22BYN YTL YLE 25 BYN YTL ARASINDA DE?Y?YO TEMYZ BULURSAN BU CYVAR ARASI FYYATLARI!!!!DONANIM OLARAK FULL+FULL BENIM KULLANDIGIM!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PEUGEOT_ SW -- 11 Eylül 2008; 15:57:52 >

• sizdeki LPG li değil sanırım. LPG uyumu ve yakıtı hakkında bilginiz var mı? Ayrıca sizdeki triptronik ise yakıt verileri nedir acaba?
  • ???
  • Bu konu neden bu kadar cansız,
    Forumda 307 SW kullanıcısı yok sanırım.
    307 SW ile ilgili paylaşımlara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
    En azından benim öyle..
    Geniş bir araba almak istiyorum.
    307swyi ciddi ciddi düşünüyorum.
  • DÜZ VİTES KM YE 250 CİVARINDA YİYO MEMNUNUM HERKEZEDE TEVSİYE EDERİM EEVT DEDİGİNİZ GİBİ Bİ BENIM HERALDE SW KULLANAN BAŞKA KİMSEYİ GÖRMEDİM!!!!!
  • Arkadaşlar ben de 2004 model otomatik vites almayi düşünüyorum.bildiğiniz artıları ve eksileri yazarmısınız? örneğin yakıtı nasıl ? ne tarz sorunlar çıkartabiliyor vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 HDI Peugeot 206 plus yardım
    15 yıl önce açıldı
    OPEL VECTRA C KASA HAKKINDA
    12 yıl önce açıldı
    Peugeot 406 Hakkında Herşey
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BENİMKİ DÜZ VİTES SAKİN KULANIRSAM 200KRŞ AMA SERT KULLANIRSAN 250 VEYA 300KRŞ KADAR ÇIKAR AMA OTOMOTİK VİTESİ BİLEMİCEM KULLANMADIM!! BAŞKA BİR AGIR BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM UFAK TEFEK SORUNLAR HARİCİNDE SORUN YAŞAMDIM FORUMDA BAZI ARKADAŞLAR ÇOK SORUNLU ARAÇ DİYORLAR!1BENİM 307 BÖYLE SORUNLAR YOK MESELA!!!TAVSİYE EDERİM ARKADAŞIM!!!
  • ACİL YARDIM.
    Arkadaşlar 2. ufaklığın gelmesine çok az kaldı. Getzimi de sattım. Peugeot 307 SW alacam ama bir arkadaşım son anda caydırmaya çalışıyor. Bahanesi 1 Peugeot alma 2 aracın fiyatı yüksek.

Araçta ABS ESP dijital klima 6 hava yastığı park sensörü panoramik cam çelik jant, 5li cd çalar var. Araç 2006 model 135000 km de. Fiyatı 26000. Kazasız sorunsuz. Ekspertiz raporu yaptırdım. Tüm bakımları zamanında servisinde yaptırılmış.

Aracı kullandım. Eşimde bende çok memnun kaldık. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyoruz. İnternette araştırdım fiyat bana makul geliyor ama galericiler fiyatına pahalı diyor. Yardım edin lütfen
  • hocam bende 2004 kasım çıkışlı 68000 de buldum doktordan. daha doğru arkadaş satmıyodu zorla alıyorum :) hdi pack modeli. kilometre orjinal. servis bakımlı. tramerde kaydı yok. sadece ön tampon değişik. boya yok. 22.5 verip alıyorum. pazartesi devri olacak inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genctoprak -- 12 Kasım 2011; 18:33:43 >
  • Aldın mı hocam aracı, memnun kaldın mı?
  • Merhabalar,

Ben geçen yıl 20.000 tl ye 113,000 km de 2004 model 307 SW aldım. Özellikleri benzerlerine göre yüksek bir araba ancak otomatik şanzımanlı olduğundan bazı sorunları vardı örneğin devirde düşüklük vites geçişlerinde 3000 devirin üstüne çıkma, ayağımı gazdan çekince şanzımandan gelen vınlama sesi, su eksiltme yağ damlatma ve birkaç küçük sorun daha sanırım bunlar bu modellerin aynı kronik sorunları. Yani bu arabayı alıca mutlaka şanzımanı rektefe ettirmek gerekiyor. Tüm bunları aşmak için geçtiğimiz hafta Arabayı Ankarada Özel bir peugeot servisine götürdüm.
    2 Elektrovana 318 tl
    motor takoz 64 tl
    sol askı kolu 40 tl
    sekman 1 tk 160 tl
    filtre 150 tl
    piston tk 380 tl
    otm. Şanzıman fren kelepçe 2 ad.324tl
    2 keçe 44 tl
    Şanzıman ara keçe 19tl
    arka balata 1 ad 80 tl
    arka amörtisörler 375 tl
    karter muhafaza sacı 120 tl
    7 otm şanzıman yağı 140 tl
    silindir kapak contası 58 tl
    sıvı conta 19 tl
    stop müşürü(vites takılmasını engeller)17 tl
    soğutucu 200 tl
    tribün tamiri 250 tl
    tornacı 40 tl
    motor kapağı revizyon işçiliği 275 tl
    servis ücreti 500 tl
    toplam da 3500 tl verdim

Şimdi diyeceksinizki bu paraya aracı satıp 2007 modeli alınır ama onu da alsam aynı hataların tekrar çıkacağını biliyorum belli bir kilometreden sonra bu bakımın yapılması şart bu araçlarda. Belik daha ucuz yapan yerler olacak ama bu kadar ayrıntılı iş yapmayacaktı.

Yaptırdıktan sonra çekişim tam 2 kat arttı vitesler çok rahat geçiyor akıtanı damlatanı yok yakıt düştü vs.

şimdi uzman arkadaşlar bu fiyatları değerlendirebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdugan

Aldın mı hocam aracı, memnun kaldın mı?

aracı bir yıldır kullanıyorum. içerisi minibüs gibi geniş ve ferah. yakıtı en son 2012 ağustosta hesapladım. uzun yolda klima açık - ortalama hız 110 iken 21 kuruş yakmıştı. yani rahatsız etmedi beni. yalnız ıvır zıvır parçaları çok pahalıymış. mesela arka kapılar üzerinde 5 cm lik dandik plastiği çalmışlar. parça 60 lira. dandik plastik işte :) ama motor vs. parçaları diğer araçlardan farklı değil. silecek motoru 20 liraya değişti. aldığımda debriyajset + komple volant (eskimiş ses yapıyordu) değiştirdim 900 tuttu. şuan için memnunum araçtan.
  • Arkdaşlar bendede otomatik 2005 model var bitane şehiriçi 35-40 kuruş yakıyor lpg ilede aynısını yakıyor şimdide hidrojen kit yapıp taktım aracıma bakalım ne olacak... ji şu sıralar benzinde lpg de zamlı.....

Aracı 65binde aldık ufak vurukları vardı ama yürüründe bişey yok yalnız soka arasında ve trafikteki sorunlar yüzünden araç çok çiziliyor ne kadar dikkat etsende.....

Eğerki istediğimiz yakıt değerine ulaşırsak arabayı satmaktan flnda vazgeçebiliriz.... Çünkü piyasadaki çoğu araçtan çok geniş vede rahat o yüzden satmakta istemiyoruz :((((
  • ben de düşünüyorum 2003 model,ne dersiniz şanzuman çok sorunlu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.