Şimdi Ara

21 Yaşında Citroen C5 Peugeot 508 vs Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba alacağım ailem 100k bütce verdi bu paraya 2013 hasar kayıtlı dizel manuel polo geliyor

Citroen c5 e baktım dizel otomatik 2011-2012 poloyla aynı rakamda hasar kayıtlı c5 de alabiliyorum

Yada pejo 508 dizel otomatik alabiliyorum

Tamam genç için polo golf vs iyidir küçük rahat ama aynı paraya 5 kat daha iyi yol tutan kaliteli iç mekanlı arabaları alabilirken niye teneke poloyu alayım ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence kesinlikle bu iki arabadan uzak dur. Sıfır olarak 508 alma gafletinde bulunduk. 1 6 thp motor 80 binde turbo sensörü arızası verdi araba. Uzun yoldayken dönüncr servise gösterdik 2013 yılında 1400 lira masraf çıkardı. Şimdi belki 3-4 bin lira. 100bin km de elektrikli Sürücü koltuğu çalışmamaya başladı. Hem çok yakıyordu 10 ltden aşşağı yaktıramazsın. 1.6 120 lik dizel linealar tokatlıyor
    Bence arabadan önce terbiye eğitimi alman gerekiyor , burada senden yaşça büyük abilerin var , burada ahkam keserek insanların önerdiği arabalara teneke diyerek b*k atarak terbiyesizlik yapıyorsun , ha bu arada dayında arabadan anlamıyor C5 , c200den iyi diyerek .

Hadi Allah yolunu açık etsin
  • Hasar kayıtlı derken tam olarak ne? Pert kayıtlı mi? Eğer öyle ise hiç bulaşma direk C4 bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 yaşındayım c5 var devam

• Bence kesinlikle bu iki arabadan uzak dur. Sıfır olarak 508 alma gafletinde bulunduk. 1 6 thp motor 80 binde turbo sensörü arızası verdi araba. Uzun yoldayken dönüncr servise gösterdik 2013 yılında 1400 lira masraf çıkardı. Şimdi belki 3-4 bin lira. 100bin km de elektrikli Sürücü koltuğu çalışmamaya başladı. Hem çok yakıyordu 10 ltden aşşağı yaktıramazsın. 1.6 120 lik dizel linealar tokatlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Durukan

Hasar kayıtlı derken tam olarak ne? Pert kayıtlı mi? Eğer öyle ise hiç bulaşma direk C4 bakabilirsiniz.
    5-15k arası hasar kaydı olan araçlar

• quote:

Orijinalden alıntı: toutonic

Bence kesinlikle bu iki arabadan uzak dur. Sıfır olarak 508 alma gafletinde bulunduk. 1 6 thp motor 80 binde turbo sensörü arızası verdi araba. Uzun yoldayken dönüncr servise gösterdik 2013 yılında 1400 lira masraf çıkardı. Şimdi belki 3-4 bin lira. 100bin km de elektrikli Sürücü koltuğu çalışmamaya başladı. Hem çok yakıyordu 10 ltden aşşağı yaktıramazsın. 1.6 120 lik dizel linealar tokatlıyor
    Hocam dayım 6-7 sene bindi c5 e sıfır almıştı 2011 de
    sonra gitti 2018 de c200d amg aldı valla c5 daha iyidi diyo adam

• Dediğin model yıllarındaki üretilen c5ler çok konforlu araçtır.Donanım olarak günümüz araçlarına göre biraz basit kalıyor.Sunroof far yağmur sensörü vs var ama fazlasını beklersen bulamassın.Ön tarafı çok uzun bir araç kasislerde ve yokuşlarda altını vurabilirsin.Kavşaklarda baya bi arabayı yola çıkartman gerekiyor göremiyorsun önünü.Ciddi yol tutar 18 jantlı modelini alırsan.Bi-xenon far ve airmatic 2.0 modellerinde var 1.6 dizellerde yok.

21 yaşında biri için tabiki alınır.Çok masraf çıkartmaz c5 için konuşuyorum.Dizel olduğu için zaten az yakıyor.Performans bekleme ama.Direksiyona alışmanda biraz vakit alır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzdrk -- 14 Ağustos 2020; 23:14:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alınır , 35-40 a hazırlık yapmış olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Dediğin model yıllarındaki üretilen c5ler çok konforlu araçtır.Donanım olarak günümüz araçlarına göre biraz basit kalıyor.Sunroof far yağmur sensörü vs var ama fazlasını beklersen bulamassın.Ön tarafı çok uzun bir araç kasislerde ve yokuşlarda altını vurabilirsin.Kavşaklarda baya bi arabayı yola çıkartman gerekiyor göremiyorsun önünü.Ciddi yol tutar 18 jantlı modelini alırsan.Bi-xenon far ve airmatic 2.0 modellerinde var 1.6 dizellerde yok.

21 yaşında biri için tabiki alınır.Çok masraf çıkartmaz c5 için konuşuyorum.Dizel olduğu için zaten az yakıyor.Performans bekleme ama.Direksiyona alışmanda biraz vakit alır :)
    sıfır polo comfort dsg 153 yazmışlarda bayide araba yok olsa gider sıfır polo alırdım
    100k bütceye senin önerin ne olur dizel şart
    Sunroff olursada sevinirim
    otomatik manuel fark etmez yine otomatik olursa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

sıfır polo comfort dsg 153 yazmışlarda bayide araba yok olsa gider sıfır polo alırdım
    100k bütceye senin önerin ne olur dizel şart
    Sunroff olursada sevinirim
    otomatik manuel fark etmez yine otomatik olursa sevinirim

Alıntıları Göster
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sinifinin-en-temizi-847849393/detay

• Yaşla arabanın bağlantılı olması gerektiğini kim çıkardıysa eminim hayatında toplum ne der demekten bir şey başaramamış birileridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sinifinin-en-temizi-847849393/detay

Alıntıları Göster
    bune be çirkin dandirik bişey bunu alacagıma polo alırım daha iyi
    c5 diyoruz 508 diypruz teneke avensis önermiş dedem binecek awk

• EnterX kullanıcısına yanıt
    O fiyata 0 dizel dsg polo kalmadı artık :) Daha doğrusu 0 araç kalmadı neredeyse.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-i-30-otomobil-844559949/detay

Şu araç senin kriterlerine uyuyor bence.Hem dolu hem dizel otomatik.
  • Aile boyu Citroen sahibi olarak, Polo dediğin araç Citroen kadar teneke değildir haberin olsun.

Kaporta,plastik aksam,iç aksam olarak Citroenler kalitesizdir bunun farkında olarak al derim.C5 daha yumuşaktır plastik olarak ama konu işçilik kalitesi,kullanılan parça kalitesi olarak kötüdür. Zaten o yüzden muadillerinden daha alınabilir fiyatlarda.

Ha dizel motorları çok sağlamdır orası ayrı. Alt takımı da hassastır keza.

21 yaşında o bütçeye ben en az sorunsuz aracı alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Search and Rescue -- 14 Ağustos 2020; 23:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

bune be çirkin dandirik bişey bunu alacagıma polo alırım daha iyi
    c5 diyoruz 508 diypruz teneke avensis önermiş dedem binecek awk

Alıntıları Göster
    Yaşının küçüklüğüne veriyorum , çünkü hem ayranım dökülmesin hem ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 15 Ağustos 2020; 0:10:54 >
  • Hocam donanımdan feragat edip seni yormayacak sanayide üzmeyecek bir araba almanı tavsiye ederim sanayideki ustaların eline düştün mü inek gibi sağarlar zamanın paran psikolojin boşa gider sana sıkıntı yaratma ihtimali olan hasarlı araçlara dikkat et bence piyasaya hakim değilim sana araba öneremeyeceğim ama aklında bulunsun istedim.

• Bence ikisi de alınır binilir araçlar ama 10-15 kenarda olması lazım D segment bu yaşta araçlar için. Son para ile alınırsa mutsuz olunabilir.
    7-8 yıllık aracın illaki eksikleri vardır. Alınca sağlam bir bakım yaptırmak lazım kalan para da çıkabilecek arızalar için kenarda durmalı.
    O şekilde bu araçlar tad verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

O fiyata 0 dizel dsg polo kalmadı artık :) Daha doğrusu 0 araç kalmadı neredeyse.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-i-30-otomobil-844559949/detay

Şu araç senin kriterlerine uyuyor bence.Hem dolu hem dizel otomatik.
    bune abi leş kasa i30 110k mı ?
    60k olsa almayacağım bi araba

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Bence ikisi de alınır binilir araçlar ama 10-15 kenarda olması lazım D segment bu yaşta araçlar için. Son para ile alınırsa mutsuz olunabilir.
    7-8 yıllık aracın illaki eksikleri vardır. Alınca sağlam bir bakım yaptırmak lazım kalan para da çıkabilecek arızalar için kenarda durmalı.
    O şekilde bu araçlar tad verebilir.
    ya bu paraya 2011 leş kasa i30 avensis vs öneriliyor bence c5 508 bu paralara bi nimet dediğin gibi bu arabaları hatta direk ikinci el alıyosan kenara 15-20k koymak lazım
    Aslında en iyisi sıfır şuan 200k ya civicler varda ilk araba o kadr uçmayayım dedim

• volvo s40 1.6 d alabilirsin biraz zorlarsan sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btlufk -- 15 Ağustos 2020; 9:43:55 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.