Bildirim
21 Yaşında Citroen C5 Peugeot 508 vs Almak (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dikkat ederseniz sadece parçadan bahsetmiyorum . Bence iyi araştırın :) beyni 12 bin tl , motor soğutma fanı 2000 tl olan 2006 model araç sayısı eminim çok çok azdır :) hatta yan sanayisi olmayan ya da uyumlu olmayan araçta çok azdır .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 17 Ağustos 2020; 17:8:11 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen o pamukla ojeni silersin anca.quote:
Orijinalden alıntı: The Riving
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza .
Ben yan sanayisi uymaması mevzusuna birşey demedim. Babamda Golf 4 var.Öylesine sorduydum onunda beyin fiyatı aşağı yukarı benzerdi.quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
Dikkat ederseniz sadece parçadan bahsetmiyorum . Bence iyi araştırın :) beyni 12 bin tl , motor soğutma fanı 2000 tl olan 2006 model araç sayısı eminim çok çok azdır :) hatta yan sanayisi olmayan ya da uyumlu olmayan araçta çok azdır . -
Ben Japon aracıda kullandım merak etmeyin.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Yanlışınız var bence iyice araştırın . Orjinal motor beyni golf4 te 4-5 bin tl civarı . Oda doğuştan alırsanız , parçacılardaki orjinal beyinleri 2-3 bin tl arası .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 17 Ağustos 2020; 17:11:18 >
Hondayla rahmetli olunca cennete gidiyorsun sanki. Mazdalar güzeldir Mazdaya lafım yok. 1000 yıllık teknolojiyede üstün teknoloji diyorsanız lafım yok size.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Aracımız yetkili servis bakımlı olduğu için yetkiliye sordum.quote:
Yanlışınız var bence iyice araştırın . Orjinal motor beyni golf4 te 4-5 bin tl civarı . Oda doğuştan alırsanız , parçacılardaki orjinal beyinleri 2-3 bin tl arası . -
:):):) siz herhalde montaj servis dahil falan fiyat aldınız :)
Olabilir.quote:
:):):) siz herhalde montaj servis dahil falan fiyat aldınız :) -
O zaman en başa dönelim söylediğiniz gibi golf4 ün beyin fiyatı 12 bin civarı değil yani :)
Örnek olarak attım illa orası olacak diye birşey yokquote:
Orijinalden alıntı: escanor_
Şehitkâmilden eski kasa, 27 plaka bmw mi almayı düşünüyorsun? Seni tanımak isterim yiğidim, kahvaltıda yürek mi yiyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kağıt vermişlerdi şimdi buldum.Birkaç parça daha varmış içinde.İşçilikte dahilmiş.Kusura bakmayın benim hatam.quote:
O zaman en başa dönelim söylediğiniz gibi golf4 ün beyin fiyatı 12 bin civarı değil yani :) -
Sende Nazar boncuğu tak. Sünnet mi ediyoruz arabayı Maaşallah takalım? Tövbe yarrabim tövbe estafrullahquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Estafurullah :) citroenide araştırın parça fiyatlarını görün gerçekten aşırı fazla .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X