Şimdi Ara

21 Yaşında Citroen C5 Peugeot 508 vs Almak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Riving

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yüksek hızlarda güvenli araba yoktur. Sen bunu kavrayamıyorsan ben sana daha ne diyeyim? Seni cahilliğinle baş başa bırakıyorum.

21 Yaşında Citroen C5 Peugeot 508 vs Almak21 Yaşında Citroen C5 Peugeot 508 vs Almak21 Yaşında Citroen C5 Peugeot 508 vs Almak

• drknl35 kullanıcısına yanıt
    Dikkat ederseniz sadece parçadan bahsetmiyorum . Bence iyi araştırın :) beyni 12 bin tl , motor soğutma fanı 2000 tl olan 2006 model araç sayısı eminim çok çok azdır :) hatta yan sanayisi olmayan ya da uyumlu olmayan araçta çok azdır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 17 Ağustos 2020; 17:8:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sen o pamukla ojeni silersin anca.
  • The Riving kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum yazdıklarınıza .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Dikkat ederseniz sadece parçadan bahsetmiyorum . Bence iyi araştırın :) beyni 12 bin tl , motor soğutma fanı 2000 tl olan 2006 model araç sayısı eminim çok çok azdır :) hatta yan sanayisi olmayan ya da uyumlu olmayan araçta çok azdır .
    Ben yan sanayisi uymaması mevzusuna birşey demedim. Babamda Golf 4 var.Öylesine sorduydum onunda beyin fiyatı aşağı yukarı benzerdi.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben Japon aracıda kullandım merak etmeyin.
    Yanlışınız var bence iyice araştırın . Orjinal motor beyni golf4 te 4-5 bin tl civarı . Oda doğuştan alırsanız , parçacılardaki orjinal beyinleri 2-3 bin tl arası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 17 Ağustos 2020; 17:11:18 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hondayla rahmetli olunca cennete gidiyorsun sanki. Mazdalar güzeldir Mazdaya lafım yok. 1000 yıllık teknolojiyede üstün teknoloji diyorsanız lafım yok size.
  • quote:

Yanlışınız var bence iyice araştırın . Orjinal motor beyni golf4 te 4-5 bin tl civarı . Oda doğuştan alırsanız , parçacılardaki orjinal beyinleri 2-3 bin tl arası .
    Aracımız yetkili servis bakımlı olduğu için yetkiliye sordum.
    :):):) siz herhalde montaj servis dahil falan fiyat aldınız :)

• quote:

:):):) siz herhalde montaj servis dahil falan fiyat aldınız :)
    Olabilir.
    O zaman en başa dönelim söylediğiniz gibi golf4 ün beyin fiyatı 12 bin civarı değil yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Şehitkâmilden eski kasa, 27 plaka bmw mi almayı düşünüyorsun? Seni tanımak isterim yiğidim, kahvaltıda yürek mi yiyorsun.
    Örnek olarak attım illa orası olacak diye birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O zaman en başa dönelim söylediğiniz gibi golf4 ün beyin fiyatı 12 bin civarı değil yani :)
    Kağıt vermişlerdi şimdi buldum.Birkaç parça daha varmış içinde.İşçilikte dahilmiş.Kusura bakmayın benim hatam.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sende Nazar boncuğu tak. Sünnet mi ediyoruz arabayı Maaşallah takalım? Tövbe yarrabim tövbe estafrullah
    Estafurullah :) citroenide araştırın parça fiyatlarını görün gerçekten aşırı fazla .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.