Şimdi Ara

21 Yaşında Citroen C5 Peugeot 508 vs Almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: btlufk

volvo s40 1.6 d alabilirsin biraz zorlarsan sanırım
    1.6 dizel s40 daha ucuz 80-90 a alırım
    C5 temizleride 110-120 ye alınıyor c5 aklıma yattı

S40 da güzel aslında 80 e alınır ama blutooth bağlantısı yok muzik dinlemek için usb ile uğraşamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Riving

Bu mesaj silindi.
    Ne alaka sıfır s class mı alıyorum sanki avrupada tenekeye çıkmış araçlardan alıyoruz neyşn görgüsüzlüğü bahsettiğim şey 21 yaşında gencim hatta kimine göre hala cocuk diyen bile var bu yaşa göre gidip polo golf c3 falan alacağıma c5 alsam abes mi durur

• Tüm önerilere burun kıvırmışsın da piyasa böyle. 2018'de araba alsaydın 100bine Leon alırdın 2013 model üzeri. Şimdi 140'ın altına eli ayağı düzgünü yok..

• toutonic T kullanıcısına yanıt
    Şu saydığın şeyler her markada olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnterX

c5 bunların hepsinden 10 gömlek yukarda

Alıntıları Göster
    C5 dediğin arabanın bmw den nesi üstünmüş? bir sene evvel 30 40 bine satılıyordu piyasası olmadığı için kimse almıyordu ayrıca sorunlu bir araç diye biliyorum bunu ben söylemiyorum arabayı kullanan sahibi videolar çekip youtube koyuyor araştır bulursun.Yokuşa park edince çalışmıyormuşmuş, yok marş basmıyormuşmuş balata spreyi ile geziyor elinde.Bana sıkıntılı bir araç gibi geldi c5 bu videoları izleyince.Ayrıca otomatiği de iyi değil robotize şanzıman var her vites attığında öne doğru kafa gidip geliyor.Manuel alınırsa belki binilir ama bilmiyorum ben olsam sırf o saçmasapan direksiyonu yüzünden almazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "carteeel bir numara en büyük, 25 yaşında yüzbinlik araba" demişti cartel o geldi aklıma. bırakın alsın istediğini, sanayide küçük esnafa düzenli müşteri gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

C5 dediğin arabanın bmw den nesi üstünmüş? bir sene evvel 30 40 bine satılıyordu piyasası olmadığı için kimse almıyordu ayrıca sorunlu bir araç diye biliyorum bunu ben söylemiyorum arabayı kullanan sahibi videolar çekip youtube koyuyor araştır bulursun.Yokuşa park edince çalışmıyormuşmuş, yok marş basmıyormuşmuş balata spreyi ile geziyor elinde.Bana sıkıntılı bir araç gibi geldi c5 bu videoları izleyince.Ayrıca otomatiği de iyi değil robotize şanzıman var her vites attığında öne doğru kafa gidip geliyor.Manuel alınırsa belki binilir ama bilmiyorum ben olsam sırf o saçmasapan direksiyonu yüzünden almazdım.

Alıntıları Göster
    olm dayım 6-7 sene bindi satıp sıfır 2018 c200d amg aldı adam c5 daha iyiydi diyor sen gelmiş 2006 teneke bmw den nası daha iyi diyorsun
    2006 tenekede daha blutooth bile yoktur ki o bmw c5 den kat be kat fazla sorun çıkarır

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

"carteeel bir numara en büyük, 25 yaşında yüzbinlik araba" demişti cartel o geldi aklıma. bırakın alsın istediğini, sanayide küçük esnafa düzenli müşteri gerekiyor.
    delikanlı işte bizde soruyoruz göz var nizan var gelmiş bi boka benzemez avensis önerilmiş mondeo önerilmiç 2006 teneke 5 serisi önerilmiş
    C5 yanında külüstür gibi duran arabaları önermişsiniz sonra kalkıp beğenmiyon diyosunuz

Teneke bmw yi alsam c5 den az mı masrafı olur kat kat fazla masrafı olur
    yada çirkin külüstür 20k lık araba gibi duran eski avensis mi alayım c5 yerine şakamısınız

• EnterX kullanıcısına yanıt
    :) hitaba bak.
    4 yıl önce eline 20₺ versem köşedeki bakkaldan sigara alamayacak genç dimağ bizlere yargı dağıtıyor. he canım.
    blok.

• quote:

olm dayım 6-7 sene bindi satıp sıfır 2018 c200d amg aldı adam c5 daha iyiydi diyor sen gelmiş 2006 teneke bmw den nası daha iyi diyorsun
    2006 tenekede daha blutooth bile yoktur ki o bmw c5 den kat be kat fazla sorun çıkarır

Alıntıları Göster
    C5 i rampada şahinler bile sollar, olm.

• The Riving kullanıcısına yanıt
    "evdeki ses"i bile söylerler

• quote:

Alıntıları Göster
    Bence arabadan önce terbiye eğitimi alman gerekiyor , burada senden yaşça büyük abilerin var , burada ahkam keserek insanların önerdiği arabalara teneke diyerek b*k atarak terbiyesizlik yapıyorsun , ha bu arada dayında arabadan anlamıyor C5 , c200den iyi diyerek .

Hadi Allah yolunu açık etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

:) hitaba bak.
    4 yıl önce eline 20₺ versem köşedeki bakkaldan sigara alamayacak genç dimağ bizlere yargı dağıtıyor. he canım.
    blok.
    Eziklik psikolojisine girmene gerek yok kendi düşüncelerimi paylaştım yalnış bildiğim şeyler olabilir adam gibi açıklarsın en nefret ettiğim insan tipi kompleksli ezik insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Bence arabadan önce terbiye eğitimi alman gerekiyor , burada senden yaşça büyük abilerin var , burada ahkam keserek insanların önerdiği arabalara teneke diyerek b*k atarak terbiyesizlik yapıyorsun , ha bu arada dayında arabadan anlamıyor C5 , c200den iyi diyerek .

Hadi Allah yolunu açık etsin

Alıntıları Göster
    Hocam kimseye hakaret etmedim burda belki babam yaşında adamlar mesaj yazıyor ha yaşın bi önemi yok 18 yaşında biri yazsada hakaret etmem bahsettiğim şey saçma öneriler yapılmış
    Gelip polo al sana daha uygun demeniz bile daha mantıklı önerdikleri arabalar bırak c5 i polodan dandik arabalar
    Ya kalite algıları yok yada fazla varoşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: The Riving

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Cartel dövse iyi 81 parçaya ayırır awk

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.