Şimdi Ara

21 Yaşında Citroen C5 Peugeot 508 vs Almak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Riving

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yinede Honda Civic çöpü gibi ikiye bölünmemiş.
  • EnterX kullanıcısına yanıt
    Ben bizzat kendimin şikayetlerini dile getirdim. Kendim de uzun süre kullandım. İyi bir şey kalmadı aklımda o araba ile ilgili. Sizin sayınızı bilemem ama sizin fikriniz değil sonuçta. Sizin dediğiniz de şeye benziyor.

"Bal çok tatlıymış
    -nerden biliyorsun?
    - Fırıncı yerken abim görmüş"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drknl35 kullanıcısına yanıt
    Uzay mekiği değil araba sonuçta siz nasıl kullanıyorsunuz da o mercedesleri bmwleri geçiyorsunuz. Peki o geçtiğiniz bmw ve mercedeslerin haberi var mı acaba bu olaydan ? 😀

Ben sürdüğüm arabayı biliyorum. Her yerinden trim sesi geliyordu. Ucuz hissettiriyordu. Kapı kollarındaki kaplama daha 30 binde soyulmaya başladı. Sizde de kapı kollarının tutamaçının iç kısmı soyulmuştur . 10 litreden aşşağı yaksa öp başına koy. Şimdi e180 kullanıyorum daha az yakıyor 508 den. Yani o 508 in pek bir savunulacak tarafı yoktu.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Keşke sadece o sorun olsa. Ama araba trim sesinden yalıtıma kadar her konuda zayıftı. Ucuz hissettiriyordu. Ayrıca elektronik olarak ta arada bir kafası gidiyor teyp çalışmıyordu. Motor titriyordu bazen sanki bir sorun var gibi. Yani pekte sağlam ayakkabı değil o araba.

Mercedes kullanıyorum şuan. Çok şükür bir sıkıntı olmadı ama ön 2 disk ve ön arka balata değiştirdik serviste 2400 lira aldılar sadece. Nissan bayisinde ön baltalar sadece 800 lira tutmuştu. Yani Mercedes servisleri de göründüğü gibi pahalı değil. Normal makul fiyatlar.

• Teneke polo ? Her iddiasina varim 2018 model polo arabam o saydigin tarihi eser, orasindan burasindan yağ fışkıran arabalardan katmer katmer daha sağlam daha güvenlidir?

Ama salla sen git 300 bin kmde benzinden cok yag koyacagin d segment c5 al. 😁

Vw dusmani ergenüs 😆

• quote:

Orijinalden alıntı: toutonic

Keşke sadece o sorun olsa. Ama araba trim sesinden yalıtıma kadar her konuda zayıftı. Ucuz hissettiriyordu. Ayrıca elektronik olarak ta arada bir kafası gidiyor teyp çalışmıyordu. Motor titriyordu bazen sanki bir sorun var gibi. Yani pekte sağlam ayakkabı değil o araba.

Mercedes kullanıyorum şuan. Çok şükür bir sıkıntı olmadı ama ön 2 disk ve ön arka balata değiştirdik serviste 2400 lira aldılar sadece. Nissan bayisinde ön baltalar sadece 800 lira tutmuştu. Yani Mercedes servisleri de göründüğü gibi pahalı değil. Normal makul fiyatlar.
    ne balataymis o 800 tl ? Modelini ver 250 tl ye getirtiyim aynisini..

Bende diyorum servisler nasil para kazaniyor.. boyle ... neyse

• quote:

Uzay mekiği değil araba sonuçta siz nasıl kullanıyorsunuz da o mercedesleri bmwleri geçiyorsunuz. Peki o geçtiğiniz bmw ve mercedeslerin haberi var mı acaba bu olaydan ? 😀

Ben sürdüğüm arabayı biliyorum. Her yerinden trim sesi geliyordu. Ucuz hissettiriyordu. Kapı kollarındaki kaplama daha 30 binde soyulmaya başladı. Sizde de kapı kollarının tutamaçının iç kısmı soyulmuştur . 10 litreden aşşağı yaksa öp başına koy. Şimdi e180 kullanıyorum daha az yakıyor 508 den. Yani o 508 in pek bir savunulacak tarafı yoktu.
    Ben aracımı uzun yolda kullanıyorum.Araştırırsanız görebilirsiniz performans verileri arasında çok bir fark yok (aracım 1.6 THP manuel)(3.16,C180 eski kasa,C200D makyajsız kasa için konuşuyorum).Trim sesi benim aracımda olmadı kapı kolu kaplamaları 508 lerde kronik problem.Daha 50.000 km de trim sesi çıkarmaya başlayan Passatlardan iyidir.

• quote:

Teyp yüksek sıcaklıklarda lcd panel olduğu için gidebiliyor.Trim sesi bende olmadı daha ama yalıtım konusunda haklısınız.Objektif olmayı öğrenin artık (lafım sadece size değil).
  • drknl35 kullanıcısına yanıt
    Belki sizinki manuel diye bir tık iyi gidiyor olabilir ama benim kullandığım eski tip 6 ileri tam otomatikti. Onunda etkisi olabilir. Passat kullanmadım ama kullansaydım onunda hatalarını söylerdim. Yani ben ne yaşadıysam onu söylüyorum. Sonuçta bunu alacak kişi bilsin ona göre alsın. Bir ton para verecek. Kabul ederse alsın arkadaş.

• quote:

Belki sizinki manuel diye bir tık iyi gidiyor olabilir ama benim kullandığım eski tip 6 ileri tam otomatikti. Onunda etkisi olabilir. Passat kullanmadım ama kullansaydım onunda hatalarını söylerdim. Yani ben ne yaşadıysam onu söylüyorum. Sonuçta bunu alacak kişi bilsin ona göre alsın. Bir ton para verecek. Kabul ederse alsın arkadaş.
    O otomatik çok sorunsuzdur ama performansı çok törpüler. 1990 lardan beri kullanılan bir şanzıman o tavsiye etmem. Belki benimki güzel çıktı sizinki kötü olabiliyor böyle şeyler.
  • Araç alabildiniz mi?
  • Adam buraya saygısızlık yapıp dalga geçmeye gelmiş, yorum yazan birinin imzası konu sahibi için tam uyuyor. "okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 20 Ağustos 2020; 2:5:12 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.