Şimdi Ara

2014 Chevrolet Cruze Sedan 1.4 LTZ hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
13.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar chevroletin 2014 model 1.4 140 beygirlik turbo motoru sedan kasalarda karşımıza çıkıyor bu aracı almayı düşünüyorum.

ÇÜNKÜ: C SINIFI ARAÇ FİYATLARI 50-60 BİN ARASINDA DEĞİŞİYOR FAKAT CURUZE 40 BİNLERDE GEREK DONANIM GEREKSE KONFOR OLARAK GAYET GÜZEL BULUYORUM ARACI AMA CHEVROLET 2015 DE TÜRKİYE VE AVRUPA DAN ÇEKİLECEK DİYE BİR SÖYLENTİ VAR NE KADAR DOĞRUDUR BİLMİYORUM BUDA BENİ 2,EL PİYASASINDA DÜŞÜŞ OLUR İYE KAYGILANDIRIYOR.

AYRICA 1.4 MOTORUN YAKIT OLARAK AZ YAKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ C SINIFI ARAÇLARIN ÇOĞU 8 LİTRE VE ÜZERİ YAKIT DEĞERLERİNE SAHİP YANILIYORMUYUM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.
     2014 Chevrolet Cruze Sedan 1.4 LTZ hakkında

• YOK MU FİKİR VERECEK ARKADAŞLAR ALMALIMIYIM BU ARACI YADA TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİR ARAÇ VAR MI BÜTÇE 45 BİN
  • bayram4444 B kullanıcısına yanıt
    Çekilme olayı doğru, satmam binerim diyorsanız alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senbaris

Çekilme olayı doğru, satmam binerim diyorsanız alın.
    EN AZ 5 SENE BİNERİM SİZCE ÇOK DÜŞER Mİ PİYASASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram4444

Bu fiyata b sınıfı satılmıyor.Zamdan önce olsa alma derdim ama 40 bin c sınıfı.Al direk bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

quote:

Bu fiyata b sınıfı satılmıyor.Zamdan önce olsa alma derdim ama 40 bin c sınıfı.Al direk bence

Alıntıları Göster
    Cekilme olayı doğru,evime bugün Chevroletten mektup geldi fotoğrafını çekip koyarım akşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Cekilme olayı doğru,evime bugün Chevroletten mektup geldi fotoğrafını çekip koyarım akşam.

Alıntıları Göster
    TÜRKİYEDE TAM SATIŞLARI YÜKSELİRKEN GM NEDEN BÖYLE BİR KARAR ALDI ANLAMIŞ DEĞİLİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40000TL civari ise ben de almak isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

40000TL civari ise ben de almak isterim.
    opel ve chevrolet motorları piyasadaki yeni nesil turbo benzinli araçlara nazaran %25'e kadar fazla yakıyor.
    100 km 2 lt fazla yaksa 10tl yapar. edeceğiniz 15bin lira kar ile. bu farkı 150bin km de kapatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

opel ve chevrolet motorları piyasadaki yeni nesil turbo benzinli araçlara nazaran %25'e kadar fazla yakıyor.
    100 km 2 lt fazla yaksa 10tl yapar. edeceğiniz 15bin lira kar ile. bu farkı 150bin km de kapatabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    5 yıl binerim diyorsan al derim... Kendi değerini korumaz ve 5 yılda yarı yarıya değer kaybı yaşayabilirsin, birde avrupa ve Türkiye'den çekileceği düşünülürse daha da vahim olabilir...

Ayrıca; turbo motorlu araç uzun vadede turbo sorunu çıkartır, bunun masrafını öğren şimdiden, en azından bütçe ayırırsın.

Tavsiyem ise;

35-40 bin lira paraya 2010-2011 model mazda3 impressive model araba alırsın, 5 yıl sorunsuz binersin... Donanımına gelince; cruze da ikiye katlarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

5 yıl binerim diyorsan al derim... Kendi değerini korumaz ve 5 yılda yarı yarıya değer kaybı yaşayabilirsin, birde avrupa ve Türkiye'den çekileceği düşünülürse daha da vahim olabilir...

Ayrıca; turbo motorlu araç uzun vadede turbo sorunu çıkartır, bunun masrafını öğren şimdiden, en azından bütçe ayırırsın.

Tavsiyem ise;

35-40 bin lira paraya 2010-2011 model mazda3 impressive model araba alırsın, 5 yıl sorunsuz binersin... Donanımına gelince; cruze da ikiye katlarsın...

Alıntıları Göster
    dün gidip konuştum kardeş 43500 tlye fulll 1.6 sını buraktılar martta 1.4 ü gelecekmiş kararsızım ama opelle aynı motoru kullanıyor zaten çok yakıyor diyenler opele gelince hiç söylemiyorlar adı çıkmış 9 a inmez 8 e hesabı.

• quote:

dün gidip konuştum kardeş 43500 tlye fulll 1.6 sını buraktılar martta 1.4 ü gelecekmiş kararsızım ama opelle aynı motoru kullanıyor zaten çok yakıyor diyenler opele gelince hiç söylemiyorlar adı çıkmış 9 a inmez 8 e hesabı.

Nokta :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayram4444 B kullanıcısına yanıt
    Opellere de söyleniyor. Sebebi motor değil ağır şasi, verimsiz aktarma sistemi vesaire.

Opelde C'nin karşılığı Astra için söylenirken 1.4T Insignia sürücüleri kasasına göre yakıdından memnunlar bilgiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesutO

Opellere de söyleniyor. Sebebi motor değil ağır şasi, verimsiz aktarma sistemi vesaire.

Opelde C'nin karşılığı Astra için söylenirken 1.4T Insignia sürücüleri kasasına göre yakıdından memnunlar bilgiğim kadarıyla.
    insignia kasası daha ağır değilmi astra sedana göre bu motor insignia gibi bir aracı kaldırıyorsa cruze sorun çıkartmaz herhalde.
  • quote:

insignia kasası daha ağır değilmi astra sedana göre bu motor insignia gibi bir aracı kaldırıyorsa cruze sorun çıkartmaz herhalde.

Alıntıları Göster
    arkadaşım yeni aldı. 2. el 2010 model 1.6
    yakıtından memnun değil. tüplü aracının yakıtını benim benzinli aracımla kıyaslıyor. tabi ki onunki bir miktar daha az yakıyor ama o tüplü
    kasa ağırlığı 100 kg. daha fazlaymış Opel'e göre
    bir de onun aracı biraz hantal kalıyor gibi geldi bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubulu

arkadaşım yeni aldı. 2. el 2010 model 1.6
    yakıtından memnun değil. tüplü aracının yakıtını benim benzinli aracımla kıyaslıyor. tabi ki onunki bir miktar daha az yakıyor ama o tüplü
    kasa ağırlığı 100 kg. daha fazlaymış Opel'e göre
    bir de onun aracı biraz hantal kalıyor gibi geldi bana...

Alıntıları Göster
    evet 1.6 fazla yakıyor 1.4 ekonomik olacak bence
  • quote:

Alıntıları Göster
    Zamanla Kia durumuna düşer. 1 ay önce ucuzken bulunup alınsaydı sorun yoktu ama bu fiyatlarla iş zorlaştı...
  • quote:

evet 1.6 fazla yakıyor 1.4 ekonomik olacak bence

Sen kafaya koymuşsun kendine buradan destek arıyorsun...

Hayırlı olsun, güle güle kullan demek düşer. Sağlıcakla.

Son tavsiye; 1.4 değil de, 1,6 hacimli motora sahip olanını al derim.
  • doğru söylüyon dosdum kafama takmışım demek ki aceba accent blue mu alsam:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

40000TL civari ise ben de almak isterim.

Ederi 30,000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.