Şimdi Ara

Chevrolet Aveo 1.4 LTZ 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir dostumdan Chevrolet Aveo 1.4 LTZ 2012 almak üzereyim ama etraftan hep kulağımıza chevrolet'lerin parça sıkıntısına gireceği haberi geliyor,bu konuda bilgili birileri varsa bu modeli tavsiye ederler mi?Kullananlar memnun mu?

• Onu diyenler arabadan anlamiyor demektir, bosverin. Icinize sindiyse alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep anlatırım birde size anlatayım. Chevrolet kalosum vardı. Depo kapağının içinde kapağı dışa atan mandalın içindeki küçük dil kırıldı. Parça başka araçta kullanılan birşey değil. Manisa kücük sanayide parçaciua gittim 3 güne geldi.

Mitsubishime ön arka 4 amortisör aradım. Manisa küçük sanayide başka parçacıya gittim, en orjinalinden 2 güne elimdeydi.
    Mitsubishiye birde airbag sargısı lazim oldu. Zonguldaktaydım o sırada 1 gündede o elimde oldu.

Sonra bu parçaların halka göre ucuz kabul edilen markalardaki fiyatlarına baktım. Benimkilerde ucuz olan yoktu. Genellikle aralarında 5 10 lira fark vardı.

Artık internetten veriliyor her bir parçanın siparişi.

Araç güzel araç. İçinize sindiyse alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulnation -- 24 Şubat 2018; 11:21:24 >
  • Ben 2013'de 1992 Renault Manager parçasını internetten sıfır olarak sipariş verebiliyordum. Usta şaşırmıştı biz bulamadık dedi:)))

Chevrolet alınır mis gibi uzun uzun yıllar binilir.
  • Mesele parça bulmak değil,fiyatı çok yüksek oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun gayet.
  • Boş laf bunlar bende de cruze var geçen bir parçası değişti üzerinde cruze-astra j-Insignia yazıyordu. Parça sıkıntısı olabileceği gerçekçi geliyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet aveo 1.2 8v 2006
    2 yıl önce açıldı
    Chevrolet cruze 2.0 Dizel
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalos kullandım hiç parça sıkıntısı olmadı yan sanayi bile vardı. Aveo ls de kullandık 2013 model çok memnun kaldık. ltz donanımlı daha iyi arabadır.

• Sadece şu var. Aveo serttir. Her A-B sınıfı araba gibi. Baya sert. Onun yerine alabilirseniz, Lacetti 1.2, 1.4 bakın. Daha konforlu ve geniş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TKDEMİR

Ben 2013'de 1992 Renault Manager parçasını internetten sıfır olarak sipariş verebiliyordum. Usta şaşırmıştı biz bulamadık dedi:)))

Chevrolet alınır mis gibi uzun uzun yıllar binilir.

Parçaları hangi siteden siparis veriyorsunuz?

• 2013 model 1.3 dizelini kullandım. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene kullandım, en zor parçaları bile 1-2 dakikada tedarik ettim. Parçası boldur.
  • 2011 LS modelini sıfır aldım, LTZ donanım olarak daha iyidir, opel servislerinde orijinal yedek parçalarını kolaylıkla buluyorsun. 2025 de opelin servis verme mecburiyeti bitse bile aynı parçalar corsa ve astra tarafından da kullanıldığından parça sıkıntı olacağını sanmıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.