Şimdi Ara

Renault Captur 2015 vs Golf 7 highline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 Corsa otomatik benzinli kullaniyorum. Ancak yakit tuketiminden cektigim icin captur veya golf dusundum. Captur konusunda cekincem ici biraz dar geldi. Ancak, fiyat olarak ikisinin arasinda 20.000 TL fark var. Siz olsaniz ne onerirsiniz? Golf'un DSG sorununu duydugumdan beri cekiniyorum. Renault da fransiz oldugu icin insanlar pek sicak bakmiyor. Araba onerilerinizi bekliyorum.

• Beyler, temiz bi linç olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bombayi birakip kacmis olma ihtimali yuksek

• Yerimizi alalım

• hocam naaptn sen !?

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Duzgunce bi yorum yapsaniz yeterli lincse linc ben anlayan birilerinin yorumunu duymak isterim. Sadece ekonomik bir arac dusundugumden bu konuyu actim. dalga gecilmesi icin degil. Turkiye de vw grubunun ne kadar un yaptigi malum hele ki su gunlerde her gun farkli bir fiyatla geliyolar insanin karsisina.
  • jacline05 J kullanıcısına yanıt
    Captura bir Kuruş para verilmez. Kalitesiz, fazla sert ve ederinden Pahalı gereksiz bir araç. Golf ondan kalite olarak çok daha üstün.

Ama gidip golf de almayın 95 bin olmuş dizel otomatik golf. O paraya veya biraz daha eklenerek dizel otomatik 1 serisi bile bulunur.

Param yetmez dersen Ağzına kadar dolu 308 80 bine alınır binilir. Eat6 şanzıman kafa rahat binilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jacline05 J kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah dalga geçmek ne demek. Tabiki de bu iki araç arasında kalabilirsiniz.

Sadece bu forum böyle bir kıyası sağlıklı yapacak olgunlukta değil. Konu ilgi görürse gereksiz bir sürü yorum arasından işe yarar olanları cımbızla çekeceksiniz.

• 308 al

• Renault kullanıcısıyım ancak hiç bir aracı Vw ile kıyaslanabilcek düzeyde değil.

Hyunda i30'u bile golf ile karşılaştırırım ancak megane'ı karşılaştıramam şuanki modeller üzerinden konuşursak tabiki,bir sonraki megane nasıl olir bilinmez.

Renault'un tek kozu dci motoru ve dsg'ye oranla daha saglam bir edc şanzımanı olması. Onun haricinde hiç bir sürüş keyfi ve konfor sunmuyor,sunamıyor araç.

Ardaşlar peugeot 308 demişler,bence bakılabilir sevdigim bir araç,kullanımı sürücü odaklı.

Golf ise fiyat ve dsg'den ötürü almazdım,manuel olacaksa alınabilir.

C sınıfı otomatik araç alacak olsam,hyundai i30 ile 308 arasında kalırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jacline05

Merhaba,

2011 Corsa otomatik benzinli kullaniyorum. Ancak yakit tuketiminden cektigim icin captur veya golf dusundum. Captur konusunda cekincem ici biraz dar geldi. Ancak, fiyat olarak ikisinin arasinda 20.000 TL fark var. Siz olsaniz ne onerirsiniz? Golf'un DSG sorununu duydugumdan beri cekiniyorum. Renault da fransiz oldugu icin insanlar pek sicak bakmiyor. Araba onerilerinizi bekliyorum.

aynı benim gibisin sende dostum 2012 var bende de yakıt tüketimi 8.4 litre.uzun zamandır araştırıyorum. her aracın illâ bir eksisi var. ben bir türlü karar veremedim en son a3 ve s60 arasında kaldım meBla olarak. o paraları vermeye değer mi diyor insan.

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Okudun mu yorumumu

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Okudun mu yorumumu

308 mantıklı ama herkese hitap etmiyor işte. Golf'ün fiyatları da çok şişik. Ben HR-V diyorum

Fantastik bir fiyatlandırma yapılacağına eminim ama insan yine de "Acaba?" diyor.
  • İlla dizel otomatik alınacaksa 308 varken Golf almak delilik olur.
  • Konuyu açan kisi kadın sanırım uslubu da destekler nitelikte ama bakalım Linç etmeyin o yuzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 16 Ağustos 2015; 17:33:10 >
  • quote:

Captura bir Kuruş para verilmez. Kalitesiz, fazla sert ve ederinden Pahalı gereksiz bir araç. Golf ondan kalite olarak çok daha üstün.

Ama gidip golf de almayın 95 bin olmuş dizel otomatik golf. O paraya veya biraz daha eklenerek dizel otomatik 1 serisi bile bulunur.

Param yetmez dersen Ağzına kadar dolu 308 80 bine alınır binilir. Eat6 şanzıman kafa rahat binilir.

Alın size duyup duyabileceğiniz en mantıklı yorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Okudun mu yorumumu

308 mantıklı ama herkese hitap etmiyor işte. Golf'ün fiyatları da çok şişik. Ben HR-V diyorum

Fantastik bir fiyatlandırma yapılacağına eminim ama insan yine de "Acaba?" diyor.

Hrv den bir cacık olmaz. Baz Donanım 100 bin olur onun Honda bu kafayla devam ettiği sürece

@appy038 hocam teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 16 Ağustos 2015; 17:37:44 >

• Golf C segmentinin babalarından biridir. Capture yükseltilmiş bir Clio'dur.

Sırf tasarruf için alınacaksa ikisini almak da boş iştir. Kendi aracınıza lpg taktırabilirsiniz. Golf Tsi Highline parasına Megane dizel, 307 dizel, i30 dizel alabilirsiniz.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzu okudum ve peugeot 308 icin kapora yatirdim. golfdan daha sportif geldi ve ic tasarimini begendim. umarim EAT6 sanziman bana sorun yasatmaz. Tesekkurler yorumunuz icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacline05

Yorumunuzu okudum ve peugeot 308 icin kapora yatirdim. golfdan daha sportif geldi ve ic tasarimini begendim. umarim EAT6 sanziman bana sorun yasatmaz. Tesekkurler yorumunuz icin.

İşinize yaradıysa yorumum ne mutlu :)

Eat6 şu anda alınabilecek zf den sonra en kaliteli şanzıman.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.