Şimdi Ara

Yeni Linea Lounge 1.6 mj & Jetta Tdi Trendline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yakın bir dosta dizel sedan bir araç alınacak
    max bütçe 60 bin

beklenti ; düz vites olması ve konforlu olmaıs

seçenekler;
    1-yeni linea lounge 1,6 mj 105 hp 300 nm
    esp+dig.klima+16 jant alaşım+özel döşeme+bluetooth blue me+alarm özel indirimlerle 47,500 tl
    2-jetta 1,6 trend
    boşline 60,000-tl

ben kesinlikle linea dedim neden
    iç mekan daha kaliteli (kadife kumaş vs)
    ful bir araba en azından jetta 90 lı yılların donanımında, jant bile yok

+50 nm tork var ve 6 ileri

12,500-tl cebşnde kalacak

sizler ne dersiniz?

• para azsa linea alırdım , ful olması şart değil lineaya çok para vermeye gerek yok . para çoksa vw alınabilir yada 3. bir seçenek bakılır dizel ler vw de çok pahalı.
  • Bence de Linea. Her ne kadar kendisiyle bir türlü birbirimizi sevememiş olsak da Donanım olarak çok daha iyi bir araç ancak sürüş olarak Jetta Linea'dan daha iyi bir his veriyor. Hele ki 1.4 Linea gitmemekte çok ısrarcı. Yine de 1.6 MJ'de bu sorunun olmadığını tahmin ediyorum.
  • Boş jetta alacağıma dolu linea alırım kalan parada araba bakımı vs. için cepte dursun
  • Belirtiğiniz nedenlerden dolayı Linea tercih edilebilir. Başka marka düşünülmüyor mu?
  • Hiç bir donanımı olmayan standart üretim bir araç için 60,000 TL çok para şahsen. Ama aynı zamanda jetta diğerine göre çok daha kaliteli ve konforlu bir araç. Tabii bunun yanında yakıt tüketimi ve masraflarını da düşünmek gerekiyor. Bu iki otomobil arasında fiyat farkı da var. Tercih sizin...
  • konfor ve kalite konusunda size katılmıyorum zira ikiside torsiyon çubuklu ikiside benzer kalitede araba
    ayrıca ses yalıtımı da eşdeğer ikiside lastik sesi alıyor.

iç malzeme kalitesi linea biraz daha iyi gibi özellikle kapılar kadife kaplıyken jetta sert plastik

linea yaklaşık 100 kg daha hafif ve motoru daha kaliteli olduğu için jettaya göre az yakar çok kaçar
    espnin de olmuş olması buyuk bir avantaj
    donanım olarak zaten çok daha dolu
    12,5 de cepte kalacak

tek artısı jettanın arkası daha ferah

oda tercih sebebi değil zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Linea.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea
  • quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

Belirtiğiniz nedenlerden dolayı Linea tercih edilebilir. Başka marka düşünülmüyor mu?

bu fiyatlara boş fluence ve ayrıca 301-c-elize olabilir ama onlarda 90 hp olur.

lineadaki tork çok çekici.
  • Tabiki Jetta.Bir kere segmentleri farklı.Dolu Linea olsa bile Jetta daha üstün.

• Lineaya 50bin, boş jettaya 60bin fazla. 56bine 180hp/400nm tork, esp, asr ne ararsan var şehir içi 9 uzun yol 7lt transporter varken başka araca gerek yok.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-ilk-sahibinden-2011-model-uzun-sase-180-hp-cityvan-40-000-km-de-145864312/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

quote:

Orijinalden alıntı: QhellThosh

Belirtiğiniz nedenlerden dolayı Linea tercih edilebilir. Başka marka düşünülmüyor mu?

bu fiyatlara boş fluence ve ayrıca 301-c-elize olabilir ama onlarda 90 hp olur.

lineadaki tork çok çekici.

C-Elysee ve 301 92 beygir. Ancak hafif arac olmalarindan oturu oldukca seriler. Buna emin olabilirsiniz. Hatta test surusu yapin derim.

Linea icin o fiyat bence cok fazla. Bombos Jetta ise mantiksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Tabiki Jetta.Bir kere segmentleri farklı.Dolu Linea olsa bile Jetta daha üstün.

Boş bir araba, Z segmenti olsa bile eninde sonunda bir motor 4 teker bir direksiyon demektir.
  • quote:

farklı olan ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Lineaya 50bin, boş jettaya 60bin fazla. 56bine 180hp/400nm tork, esp, asr ne ararsan var şehir içi 9 uzun yol 7lt transporter varken başka araca gerek yok.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-ilk-sahibinden-2011-model-uzun-sase-180-hp-cityvan-40-000-km-de-145864312/detay

arabayı alacak olan tk çocuklu bir devlet memuru
    napçak transporterı pazarda marulmu yada gece buzlu bademmi satcak :) alemsiniz...

• quote:

quote:

farklı olan ne ?

Linea B ve C segmenti arasında kalmış bir model.Jetta ise C segmenti.Dolu Linea'da 2.elde değer kaybı daha çok olacaktır Jetta'ya göre.İki model arasından ben Jetta'yı öneririm.3-4 bin bütçe arttırıp az km yapmış dizel Comfortline bakabilirsiniz.

• Linea için parası fazla diyenler haklı da hangi araç gerçekte parasını hak ediyor. Jettanın "en dolusu" ne kadar?
  • quote:

quote:

quote:

farklı olan ne ?

Linea B ve C segmenti arasında kalmış bir model.Jetta ise C segmenti.Dolu Linea'da 2.elde değer kaybı daha çok olacaktır Jetta'ya göre.İki model arasından ben Jetta'yı öneririm.3-4 bin bütçe arttırıp az km yapmış dizel Comfortline bakabilirsiniz.

segmente bakarak tercih yapılmayacak. ona bakarsanız bu paraya çok az kullanılmış gül gibi insigniada bulunabilir. öncelik sıfır km araç alınması.
    ayrıca dediğinize katılmıyorum.
    boyutla sınıfın pek alaksı yok. zira aynı boyutlardaki mercedes c ve bmw 3 serisi d sınıfındayken volvo s40 c sınıfında.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.