Şimdi Ara

Renault Latitude 1.5 dCi Privilege mi? Volkswagen Passat 1.6 TDI Comfortline mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
11.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşılaştırmalarıma bir yenisini daha ekledim. Karşılaştırmam keyfi değil bizim ihtiyar yaşlandı iyice. Kafamda az az bir şeyler şekillensin istiyorum. Bu yüzden de sizin naçizane yorumlarınızı merak ettim.

Kıyas yaptığım araçlar başlıkta da belirttiğim gibi Latitude ve Passat.

Passat 1967 yılından beri piyasada olan bir araç. LTT ise çok çok yeni bir model. Fiyatları da benzer.

Passat'ın Comf. fiyatı 71.900, LTT ise Privilege paketine ek olarak Teknoloji Paketi ile birlikte 70.600 gibi meblalara geliyor. Ben VW'den 1-1.5, Renault'dan ise 3-4 bin liralık bir indirim bekliyorum.

Bu arada ben üniversiteye yeni gireceğim yaşımda genç haliyle. Babam ile ortak kullanırız alırsak bu kriter de var. Benim öyle yaşlı arabası, genç arabası takıntım yok ama.

Sizin bu durumda iki aracı da her yönden kıyaslarsak tercihiniz hangi araçtan yana olurdu?

Renault Latitude 1.5 dCi Privilege mi? Volkswagen Passat 1.6 TDI Comfortline mı?

• Passat
  • Latitude için o kadar para istiyorlar demek. Çivisi çıktı otomobil piyasasının. Her marka kendi çapında premium oldu.
  • tabikide passat.. latitude yeni bir model vede cok şikayetleri var forumda biraz araştırma yaparsan daha iyi bilgiye sahip olabilirsin
  • İkisinide alma. SuperB al.

• Passat tabiki.Comfortline yeterli bir donanım latitudede daha çok ekstralar olacaktır.
  • Biri KORE malı biri ALMAN.... Tercih size kalmış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKODA OCTAVİA 1.6 TDI NASIL?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Passat tabiki.Comfortline yeterli bir donanım latitudede daha çok ekstralar olacaktır.

Aklımı karıştıran tek noktaya değindiniz. Comfortline, Privilege+Teknoloji Paketi'ni karşılar mı diye düşünüyorum.
  • latitude daha ucuza gelir ama tercih passattan yana olmalı kanımca..comfortline da fena değil sanırım tam otomatik klima navigasyon tarzında eksikleri var. ama kalite performans passat diyor :)
  • sadece mercekli xenon ve 17'' jant için bile LTT alınır.
  • 2. elde değer kaybettiği için seçmem Latitude yoksa donanım olarak arada epey fark var.
  • Donanım ve oyuncaklar süs püstür, araba passat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

İkisinide alma. SuperB al.

+1 Passat ve SuperB varken Latutide(yanlış yazmış olabilirim) tercih edilmez bence.

Şimdi baktım da SuperB'in Elegance modeli en düşük 74.500 Tl diyor.

• Donanim degil araba al comfortline passat derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle passat

Hele o latitudenin carpisma testini gordukten sonra kesinlikle passat diyorum

Ama illa latitude diyorsan ikinci el al cok deger kaybetti ikinci elde 50.000 55.000 arasina en kralini alirsin

Benim icin o vites topuzu bile passat secmeme yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 2 Ekim 2012; 20:05:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfor yönünden öyle aman aman bir fark olmasada tabiiki passat bu karşılaştırmanın birincisi.Ama özellikle Latitude çok ağırbaşlı bir araç.Keza passat'ta öyle.İlle ikisi arasında tercih yapılacaksa Passat ama eğer başka bir seçenekte olabilir derseniz şu vereceğim linkteki Mondeo'yu inceleyin.Gözüm kapalı tercih ederdim 3 ü arasında kalsam.Hem süper aile arabası, hem konforlu hem de çok sportif gözüküyor.Üniversite öğrencisine bile çok yakışacak bir D sınıfı ( hatta şu an yakışacak tek d sınıfı, özellikle bu selective donanımı ).

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-model-ford-mondeo-1-6-tdci-selective-hatasiz-96847904/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-1-6-tdci-selective-full-full-25-000-km-de-100398467/detay#

Sıfır alınacaksa biraz daha pahalı oluyor tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Konfor yönünden öyle aman aman bir fark olmasada tabiiki passat bu karşılaştırmanın birincisi.Ama özellikle Latitude çok ağırbaşlı bir araç.Keza passat'ta öyle.İlle ikisi arasında tercih yapılacaksa Passat ama eğer başka bir seçenekte olabilir derseniz şu vereceğim linkteki Mondeo'yu inceleyin.Gözüm kapalı tercih ederdim 3 ü arasında kalsam.Hem süper aile arabası, hem konforlu hem de çok sportif gözüküyor.Üniversite öğrencisine bile çok yakışacak bir D sınıfı ( hatta şu an yakışacak tek d sınıfı, özellikle bu selective donanımı ).

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-model-ford-mondeo-1-6-tdci-selective-hatasiz-96847904/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-1-6-tdci-selective-full-full-25-000-km-de-100398467/detay#

Sıfır alınacaksa biraz daha pahalı oluyor tabi.

Süper arabaymış cidden ama sıfır düşünüyoruz.

• passat
  • passat diyorum, bugun turkiyedeki en iyi ikinci eli olan bir kac modelden biri
    varsın birkac donanım eksik olsun
  • tam birebir aynı olmaz ama latitude'nin baz donanımı passatın orta donanım comfortline'ı karşılar sanırım
    fiyat olarak
    Latitude Expression 1.5 dCi 110 bg Euro 5 63.330 TL
    Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline 71.900

fiyatları böyle düşünmeniz daha doğru olabilir

muhtemelen siz de her ay 1000 tane passat alan kişiden biri olacaksınız
    bu karşılaştırmada benim seçimim passat'tan yana olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 3 Ekim 2012; 13:02:27 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.