Şimdi Ara

Renault Latitude 1.5 dCi Privilege mi? Volkswagen Passat 1.6 TDI Comfortline mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
11.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahsi görüşüm ikisi de alınmaz, illa alınacaksa passat alınır, bence biraz daha araştırın.
  • Passat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kesinlikle passat

Hele o latitudenin carpisma testini gordukten sonra kesinlikle passat diyorum

Ama illa latitude diyorsan ikinci el al cok deger kaybetti ikinci elde 50.000 55.000 arasina en kralini alirsin

Benim icin o vites topuzu bile passat secmeme yeter

hayırlı işler
  • o iki seçenek arasında passat seçerdim ama mondeo 1.6 tdci titanium veya superB 1.6 tdı elegance a da bakmanızı öneririm
  • Passat'ın rakibi Bentley Mulsanne dir

Donanım alma araba al demişler yahu çok komiksiniz yeminle

• mondeo dusundunuz mu?
  • İki araba arasında uçurum yoktur muhakkak ama istediğiniz renk ve donanımdaki Passat'ı bulabiliyorsanız hiç düşünmeden yercih edin derim.

• Tercih için tek başına bir şey ifade eder mi bilmem ama Passat virajlara daha iyi ve güvenli girip çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

mondeo dusundunuz mu?

Mondeo 1.6 TDCI 115PS Titanium 4K olabilir. Hatta bu iki araçtan daha mantıklı olur. Beğendiğim de bir araç Mondeo. İyi aklıma soktunuz
  • Burada bir iki arkadaş latitude ile ilgili teknik ve kullanım detaylarıyla ilgili epey bir şeyler paylaşmıştı ve sıkıntılarını da anlatıyorlardı....Bu anlamda konuya bir bakın derim.Bana sorarsanız passat derim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

mondeo dusundunuz mu?

Mondeo 1.6 TDCI 115PS Titanium 4K olabilir. Hatta bu iki araçtan daha mantıklı olur. Beğendiğim de bir araç Mondeo. İyi aklıma soktunuz

akrabamız gecen hafta aldı aracı.ben izlenimlerini aldıktan sonra burada paylaşırım
  • Bence tasarımda ve şıklıkta Renault(Passat ın tasarımını berbat buluyorum, 30 binlik VW de 100 binlik VW de aynı ön tasarıma sahip), motorda Renault, konfor ve donanımda Passat, güvenlikte Latitude un testini izledikten sonra kesinlikle Passat. İkisi içinde Passat daha iyi gibi, fakat Skoda SuperB ikisinden de iyi bence.Ayrıca Mondeo da düşünülebilir.
  • selam arkadaşlar.bana göre tabiki passat.ismi yeter.ayrıca tasarımı bana göre mükemmel yeni ön far tasarımına hayranım.ayrıca renault latitude güzel bir araçtır ama passatla kıyaslanmaz.çok kaba ve estetik yok.passat estetik ve yapısı itibariyle genç ruhada hitap ediyor.orta yaş ve üstü insanlar için zaten vazgeçilmez saygılar...
  • passat gibi bir araç varken lattitude un L si okunmaz passat 100%germany bir araç lattitude ise samsungun fabrikasın da yapılıyor iki aracıda çok yakından tanıyorum ve kullandımda passatın o sınıfta rakibi yokk
  • Mondeo 1.6TDCI Titanium'da çok sağlam indirimler yapılıyordu, 62-63 gibi fiyatlara alanlar oldu. O indirimler devam ediyorsa en mantılı tercih Mondeo olur.
  • Latitudenin ikinci elleri çok düşük fiyatlara gidiyor 2. el latitude alınabilir 50-55 bin lira aralığında illaki sıfır alacağım diye bir düşünce varsa passat kesinlikle 2. elide çok iyi daha az değer kaybı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Mondeo 1.6TDCI Titanium'da çok sağlam indirimler yapılıyordu, 62-63 gibi fiyatlara alanlar oldu. O indirimler devam ediyorsa en mantılı tercih Mondeo olur.

İstanbul ise hangi bayi olduğunu öğrenme şansım var mı?
  • şirket aracı olarak 1.6 tdi comfortline passat var motor berbat ötesi konfor abartıldığı kadar değil araç daha sıfırken bile bozuk yollarda sensonik seslere sahipti.donanım olarak D sınıfı standartlarının altında kalıyor.
    ilk geldiğinde anahtarmı kartmı olduğunu çözemediğim cismi sokacak yeri aramıştım
    araçta anahtar deliği yoktu kart yuvasına benzer birşeyde yoktu anahtarı buton gibi kullanmak hangi sivrinin aklına geldi acaba
    latitude hakkında bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 3 Ekim 2012; 14:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

şirket aracı olarak 1.6 tdi comfortline passat var motor berbat ötesi konfor abartıldığı kadar değil araç daha sıfırken bile bozuk yollarda sensonik seslere sahipti.donanım olarak D sınıfı standartlarının altında kalıyor.
    ilk geldiğinde anahtarmı kartmı olduğunu çözemediğim cismi sokacak yeri aramıştım
    araçta anahtar deliği yoktu kart yuvasına benzer birşeyde yoktu anahtarı buton gibi kullanmak hangi sivrinin aklına geldi acaba
    latitude hakkında bilgim yok

Allah tan kork be kardeşim daha passat anahtarı görmemişsin arabaya laf atıyosun öyle tasarım harikası bir anahtarı olan araç varmı sınıfında(bmw,merco hariç)renonun gibi incecik kart değil en azından..

• Passat mantıklı tercih olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.