Şimdi Ara

Renault Latitude 1.5 dCi Privilege mi? Volkswagen Passat 1.6 TDI Comfortline mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
11.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aragonath

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

şirket aracı olarak 1.6 tdi comfortline passat var motor berbat ötesi konfor abartıldığı kadar değil araç daha sıfırken bile bozuk yollarda sensonik seslere sahipti.donanım olarak D sınıfı standartlarının altında kalıyor.
    ilk geldiğinde anahtarmı kartmı olduğunu çözemediğim cismi sokacak yeri aramıştım
    araçta anahtar deliği yoktu kart yuvasına benzer birşeyde yoktu anahtarı buton gibi kullanmak hangi sivrinin aklına geldi acaba
    latitude hakkında bilgim yok

Allah tan kork be kardeşim daha passat anahtarı görmemişsin arabaya laf atıyosun öyle tasarım harikası bir anahtarı olan araç varmı sınıfında(bmw,merco hariç)renonun gibi incecik kart değil en azından..

hergün gördüğüm şeyi sana soracağım sen ona tasarım harikası diyorsan acil bir şekilde göz doktoruna git
    tuvalet deliği gibi koca bir deliğe ne üdüğü belirsiz cismi sokacaksın sonra da ona tasarım harikası diyeceksin peh

• quote:

quote:

quote:

şirket aracı olarak 1.6 tdi comfortline passat var motor berbat ötesi konfor abartıldığı kadar değil araç daha sıfırken bile bozuk yollarda sensonik seslere sahipti.donanım olarak D sınıfı standartlarının altında kalıyor.
    ilk geldiğinde anahtarmı kartmı olduğunu çözemediğim cismi sokacak yeri aramıştım
    araçta anahtar deliği yoktu kart yuvasına benzer birşeyde yoktu anahtarı buton gibi kullanmak hangi sivrinin aklına geldi acaba
    latitude hakkında bilgim yok

Allah tan kork be kardeşim daha passat anahtarı görmemişsin arabaya laf atıyosun öyle tasarım harikası bir anahtarı olan araç varmı sınıfında(bmw,merco hariç)renonun gibi incecik kart değil en azından..

hergün gördüğüm şeyi sana soracağım sen ona tasarım harikası diyorsan acil bir şekilde göz doktoruna git
    tuvalet deliği gibi koca bir deliğe ne üdüğü belirsiz cismi sokacaksın sonra da ona tasarım harikası diyeceksin peh

http://www.google.com.tr/imgres?q=%C5%9Fahin+kontak+anahtar%C4%B1&um=1&hl=tr&biw=1440&bih=773&tbm=isch&tbnid=jo_uOYFASoOqdM:&imgrefurl=http://www.otomobilanahtari.com/fiat-kontak-anahtari.html&docid=tZwcu9pWeOQKlM&imgurl=http://www.otomobilanahtari.com/wp-content/uploads/2010/05/Fiat-Kontak-Anahtar%2525C4%2525B1.png&w=300&h=300&ei=Oi1sUPrKMcvHswaF8oCYCg&zoom=1&iact=hc&vpx=849&vpy=135&dur=20&hovh=225&hovw=225&tx=135&ty=113&sig=111499421619688934076&page=1&tbnh=134&tbnw=134&start=0&ndsp=26&ved=1t:429,r:4,s:0,i:77

şu anahtar sana uygun bence

• quote:

bu gözlük tam sana göre

Renault Latitude 1.5 dCi Privilege mi? Volkswagen Passat 1.6 TDI Comfortline mı?
  • konu daha da güzelleşiyor valla ... bende bu fiyatlar a karşılık mondeo titanium derim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Bu karşılaştırmanın galibi direkt passat olur.
    Yalnız bunu buraya yorum atan alamancıların ağzıyla değil parasının karşılığını vermeyle ölçmek lazım.
    Bir kere performans daha başarılı.
    İşçilik ve malzeme kalitesi bağlamında üstün.
    Motor kendini kanıtlamış bir ünite.
    Ben galericilik kavramını pek sallamam ancak 2. elde kolay satılması bir artı olabilir.
    DSG ye bulaşılmadıkça passat diyorum.
    Ha ben olsam alır mıyım?
    Bu 2 aracı da almam.
    Yeni mondeoyu bekler onu alırım.
    Ya da illa ki şimdi lazımsa superb'i seçerim.
  • İkinci el olsaydı Selective mondeo derdim ama Titanium Mondeo diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

İkinci el olsaydı Selective mondeo derdim ama Titanium Mondeo diyorum.

Tam bende mondeo yazacaktım benden önce yazmışsınız.

Sıfır mondeo 1.6 tdci sellecvtive liste fiyatı 78.600 bayi ne kadar indirir bilmiyorum ama geçenlerde 1.6 ecoboost sormuştuk liste fiyatından 4.000 TL indirim yaptılar.

Konuyu açan arkadaşa mondeo fiyatlarını bayilerden istemesini öneririm. bütçe mümkünse eğer biraz zorlanarak mondeo alınabilir,

Sellective mondeo, privilage LTT ve Comfortline Passattan çok daha dolu. titanium sanırım benzer donanımlara sahip tam inclemedim, mondeoda hoşuna gitmeyen birtek şey var o da hala el freninin manuel olması,
  • latitude daha güzel ama bazı sorunları varmış. passat al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Bu karşılaştırmanın galibi direkt passat olur.
    Yalnız bunu buraya yorum atan alamancıların ağzıyla değil parasının karşılığını vermeyle ölçmek lazım.
    Bir kere performans daha başarılı.
    İşçilik ve malzeme kalitesi bağlamında üstün.
    Motor kendini kanıtlamış bir ünite.
    Ben galericilik kavramını pek sallamam ancak 2. elde kolay satılması bir artı olabilir.
    DSG ye bulaşılmadıkça passat diyorum.
    Ha ben olsam alır mıyım?
    Bu 2 aracı da almam.
    Yeni mondeoyu bekler onu alırım.
    Ya da illa ki şimdi lazımsa superb'i seçerim.

superbin passattan ne farkı varki aynı bandtan çıkıyorlar.

• Passat'la İnsignia, Mondeo, Superb, yeri geldiğinde C5, 508 karşılaştırılabilir; ama Latitude olmaz ya :D
    Bu fiyatlara sıfır ve D sınıfı bir araç düşünüyorsanız kesinlikle Yeni Mondeo'yu bekleyin derim.

Renault Latitude 1.5 dCi Privilege mi? Volkswagen Passat 1.6 TDI Comfortline mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari_ocb

Passat'la İnsignia, Mondeo, Superb, yeri geldiğinde C5, 508 karşılaştırılabilir; ama Latitude olmaz ya :D
    Bu fiyatlara sıfır ve D sınıfı bir araç düşünüyorsanız kesinlikle Yeni Mondeo'yu bekleyin derim.

Mondeo sanırım tüm dengeleri değiştirip segmentleri sallayacak.Hele d segmentine ambargo koyacak gibi görünüyor.Doğru fiyat politikasıyla gelirse tabiiki.

• quote:

superbin passattan ne farkı varki aynı bandtan çıkıyorlar.

daha geniş,daha konforlu,daha hoş bir kokpite sahip,ve VW altyapısı var.
    Bence daha alınası bir araç.
  • reno-dacia
    vestel-regal
    acaba 'vw-skoda' yukarıdakı gibimi algılanıyor
  • O yazdığın meblaya ben sana EXCUATİVE + cam tavan+ masaj koltuğu geriş görüş kamerası bulurum ;)

Priviliage ile comfort tercih ise kesinlikle passat derim. Aynı donanım zaten.

ama Excuative dersen passatın yüzüne bakmam. Hele cam tavanlısı oldukça yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

O yazdığın meblaya ben sana EXCUATİVE + cam tavan+ masaj koltuğu geriş görüş kamerası bulurum ;)

Sıfır bulabilir misin Yunus abi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

O yazdığın meblaya ben sana EXCUATİVE + cam tavan+ masaj koltuğu geriş görüş kamerası bulurum ;)

Sıfır bulabilir misin Yunus abi?

Niye bulamayasın TP olmasada cam tavanlı o fiyata bulursun bayilerle sıkı pazarlık yap. Sen listeye yazan fiyata bakma.
  • Yıl 2000 yaşım 19 arkadaşımın kayınpederinde passat vardı o zamanlar ulaşılmazdg benim için ve milyonlar için yıl 2012 passat hala aynı karizma aynı hayal ltt dediğiniz araç passat'in yanında hiç bir şey ama mondeo derseniz ikisi arasında tercih zor olur ama ben ne olursa olsun passat derim ikinci eli çok değerli mesala 2011 ağustos çıkışlı ltt de privejage 18000 km 52000 tl ydi bakın nete 2011 comfortline 18000 km ne kadar. Passat efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçları canlı olarak görünce tip olarak Passat bence.

Ben bunları almaz gider 2. el çok uygun bir fiyata Acoord alırdım ,bunları ben yapardım yalnız sizi bilmem
  • İkisi arasından Passat

Passat vs Superb? Tabii ki de Superb.
  • of başlığa bak.kavgada söylenmez valla.vwciler duymasın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.