Şimdi Ara

Renault Latitude 1.5 dCi Privilege mi? Volkswagen Passat 1.6 TDI Comfortline mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
11.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha önceden yorum atmıştım ama çıkmamış sanırım.

Ben 508 öneririm.

Şu anda sınıfında harika bir yerde.

1.6 dizel alınacaksa 508 alınmalı bence. gerçekten çok iyi bir araç. Mondeo'ya kadar ona bakın derim.

İlla Passat vs ltt ise Passat derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

sadece mercekli xenon ve 17'' jant için bile LTT alınır.

aynen.. ben olsam latitude den yana kullanırdım şansımı. gerek donanımı gerekse indirimle oluşacak 5 bine yakın fiyatı.. latitude nin sorunlarından bahsedilmiş ama dsg mağdurları her geçen gün artıyor işe o yönden de bakmaklısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

sadece mercekli xenon ve 17'' jant için bile LTT alınır.

aynen.. ben olsam latitude den yana kullanırdım şansımı. gerek donanımı gerekse indirimle oluşacak 5 bine yakın fiyatı.. latitude nin sorunlarından bahsedilmiş ama dsg mağdurları her geçen gün artıyor işe o yönden de bakmaklısın..

ayrıca imaj olarak da daha derli toplu duruyor (bence) LTT. passat'ın arkasına bir türlü alışamadım. led stop grubu olmasa yerlerde arka kısım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Daha önceden yorum atmıştım ama çıkmamış sanırım.

Ben 508 öneririm.

Şu anda sınıfında harika bir yerde.

1.6 dizel alınacaksa 508 alınmalı bence. gerçekten çok iyi bir araç. Mondeo'ya kadar ona bakın derim.

İlla Passat vs ltt ise Passat derim.

Doğan abi 508 gayet şık ve güzel bir araç. Ancak 508 1.6 e-HDi Active fiyatı çok çok fazla. Onu alana kadar Titanium Mondeo alınır. Hatta Selective Mondeo bile alınabilir.

Vel hasıl orta donanım bir araca bu tür rakamları vermek mantıklı değil bence.
  • Arkadaşlar babam ile bir sedan dizel manuel araç düşünüyoruz. Fakat latitdue mi fluencemi hangsi kıyasla daha iyi biz 1972 yılından beri renault tx den beri renocu bir adamım fakat işte gel görki fluencede aklımda kaldı tavsiyelerinizi beklerim 2 .el 50.000tl lik bir araç olmalı.
  • Merhaba sizce renault latitude privilege arabaya 8100 tl verilirmi bu donanim seviyesi yeterlimidir rlink cok gereklimidir deri koltuklar rahhat midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sizce privilege donanim seviyesi yeterlimidir rlink cok gereklimidir ve privilege 2013 kasaya 81000 tl verilirmi yoksa exucitive mi alinmalidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Arin Berke

Merhaba sizce privilege donanim seviyesi yeterlimidir rlink cok gereklimidir ve privilege 2013 kasaya 81000 tl verilirmi yoksa exucitive mi alinmalidir

2.el bakarsanız full donanımlısı herzaman daha iyidir.81000 tl vereceginize 2.el executive donanım yani full donanımlısını alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: aragonath

quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

şirket aracı olarak 1.6 tdi comfortline passat var motor berbat ötesi konfor abartıldığı kadar değil araç daha sıfırken bile bozuk yollarda sensonik seslere sahipti.donanım olarak D sınıfı standartlarının altında kalıyor.
    ilk geldiğinde anahtarmı kartmı olduğunu çözemediğim cismi sokacak yeri aramıştım
    araçta anahtar deliği yoktu kart yuvasına benzer birşeyde yoktu anahtarı buton gibi kullanmak hangi sivrinin aklına geldi acaba
    latitude hakkında bilgim yok

Allah tan kork be kardeşim daha passat anahtarı görmemişsin arabaya laf atıyosun öyle tasarım harikası bir anahtarı olan araç varmı sınıfında(bmw,merco hariç)renonun gibi incecik kart değil en azından..

şu memlekette wv put olsa tapacaksınız!
    Bi eksiğini söyleyen şamarı yiyor
    devam edin böyle bu millete böylesi yakışır

• ltt ile yaramaz diyenlerin hepsi işkembe-i kübradan atıyor. niye yaramaz? sebep nedir? ikinci elmiş. hay yere batsın ikinci el. ben alıp konforla zevkle kullanırken ikinci el ne işime yarayacak. kabul passat güzel araç ama renault motoru çok daha iyi. (öyle ki merc bile motoru renault dan alıyor) hiç bindiniz mi ltt? sürdünüz mü? ayrıca fayda maliyet oranı diye birşey var. vw nin daha fazla verdiği tek şey ikinci el onun ötesinde passatın ltt den daha iyi olduğunu düşünmüyorum. bizim şirket caravelle inin bile gösterge tablosu passatla aynı.
  • Fiyatlara bakın. 2 senede orta donanım passat fiyatına baz donanım golf alabilir hale gelmişiz. 2 sene sonra polo olsa sonra fox vs. Toplanıp stockculuk yapmak lazım.
  • ltt alırsanız saygı duyarız, tüm forumda anket olursa %70 civarı passat çıkacaktır,
    şimdiden hayırlı olsun
    2.0 dizel passat vardı, 80000km'de satıp cc aldık bu 1,4 tsi 2 ay bekledik ama cidden değdi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.