< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkalog -- 3 Eylül 2019; 14:57:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkalog -- 3 Eylül 2019; 14:57:14 > |
Turkalog demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Ayrıca Insignia'nın taş gibi sağlam tork konvertörlü şanzımanı karşısında sorun yumağı DSG var. DSG'lerin en az %30'u 5 yıl dolmadan arıza çıkartıyor. |
D-segmentinin kalite, konfor, sessizlik ve yalıtımını C-Suv'lar veremiyorlar.
Bir de 220.000TL'ye hiç kimse bana manuel araba aldıramaz. Bu ikisinden benim tercihim Passat olurdu. Bayi Passat'ı kaça bırakıyor bilmiyorum ama 249'a sıfır Talisman 1.6DCI EDC 160hp Icon + Cam tavan + Adaptif Cruise Control veren yer var. Talisman Icon, Passat Comfortline'ı geçtim, Highline'dan bile daha dolu. Minoto - Türkiye'nin Sıfır Km Oto Sitesi https://minoto.com/ilan/15/renault-talisman-icon-1-6-dci-edc-160-ps-m1072651Değer kaybı dersen, bu Talisman, Icon donanımı, 160hp gücü, cam tavanı ile 5 yıl sonra Passat Comf 1.6TDI DSG'den daha yüksek fiyata satılır. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 3 Eylül 2019; 14:4:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 5 Eylül 2019; 10:16:9 > |
|
|
|
|