Şimdi Ara

Hangisini alırdınız ? Megane 1.3 tce edc - Skoda Scala 1.0 tsi - Honda City - Captur 1.3 tce edc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar araba almak için bakınıyorum, sizlerden görüş almak isterim. Kendi aracım olan 2021 Honda Civic'i çok üzülsem de ev almak için sattım. Benim gelir grubumda benim beklentilerimi tamamen karşılayan bir araçtı.

Bel sıkıntısı yaşadığım için hep yerden biraz yüksek araç almaya hevesleniyorum ama fiyatları görünce direkt sedan ve hb'e dönüyorum.

Şimdi geriye kalan para ile megane 1.3 tce edc joy comfort, Honda city executive, Skoda Scala 1.0 tsi elite, Renault Captur 1.3 tce edc touch belki touch plus alabiliyorum, bakalım hangisi en uygun fiyata gelirse onu alacağım. Siz hangisini seçerdiniz ?

Bu arada belirttiğim araçlardan Captur hariç diğerleri 2022 model ve üstü olacak, Captur 2021 ve bulabilirsem daha yeni model.

• Öncelikle listeden City'i elerdim, diğerlerinden 1-2 gömlek aşağıda bir araç.

Yüksek araç gerçekten iniş binişlerde bel rahatsızlığı olanları epey memnun ediyor, bu konuda sağlığı ön plana alırsan capturun alınması lazım. Ayrica captur zaten segmenti için başarılı bir araç.

Alternatif düşünülmüyorsa ben bu listeden captur derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reno Captur

• Bu listede scala ve Megane arasında kalınır hangisi doluysa o alınır

• Megane.

• Megane tabiki.geri kalan alayi alt segment

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • City ya da captur eğer lpg dönüşümü düşünceniz varsa bu ikisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hyundai bayon bakabilirsiniz. fiyat olarak uygun. ayrıca bir tık yüksek.

• Hocam bence siz bir chery bayisini ziyaret edin civic corolla satip geçen büyük bir kesim var eğer lpg ile de araniz iyiyse yakit derdiniz de olmaz

• Görüşlerini belirten herkese teşekkür ederim, genel eğilim Captur yönünde ben de onu almak için çaba göstereceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.