Bildirim
2010 HDI Peugeot 206 plus yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: semih13
arkadaşlar 2010 model peugeot plus almyı düşünüyorum.kullanan veya bilen varsa görüşlerinizi bekliyorum.şimdiden sağolun..
1.4 hdi motorlu kampanyalı fiyatı 27000tl güvenlik sistemi(abs,havayastıı..) 1500tl jant metalik renk filanda isterseniz fiyatı 30000tl yi buluyor.
Bence biraz daha ekleyim daha üst sınıf fakat 3-4 yaşında araba alınabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-vectra-2005-vectra-1-9-cdti-tiptronik-vites-full-ilk-el/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-vectra-2006-opel-vectra-1-9-cdti-comfort-dizel-makam-otosu-olarak-kulla/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-c5-sahibinden-full/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-mondeo-degerini-bilene/detay
Haliyle vergisi 206dan fazla olacak ama peugeotdan çok daha güzel arablar diye düşünüyorum.
-
206 biraz eskidi artık. Daha yeni araçları düşünün bence. Fiesta , clio vs -
quote:
Orijinalden alıntı: erakcora
206 biraz eskidi artık. Daha yeni araçları düşünün bence. Fiesta , clio vs
Kasa değiştirdi. 30bin tlye sıfır fiesta , clio zor gibi. -
aslında aklımda 2 seçenek var.1.3 yaris veya 206 plus hdi. 2si arasında seçim yapmayı düşünüorum.ama kesinlikle araç sıfır olacak.toyota yarisin benzin tüketimi de az diyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: buZz_uTqu
quote:
Orijinalden alıntı: erakcora
206 biraz eskidi artık. Daha yeni araçları düşünün bence. Fiesta , clio vs
Kasa değiştirdi. 30bin tlye sıfır fiesta , clio zor gibi.
Ona kasa değiştirmek denmez makyaj denir. 1999 yılında sıfır araba alacakkende bu araba vardı. 11 yıl geçmiş. -
Merhaba Arkadaşlar
1 ay önce 2010 model 206+ 1.4 hdi beyaz Stil Paket aldım şuan 1700km de.Evet araç ilk çıkan 206 kasanın üzerine makyajlanmış ancak özellik iç donanımda işçilik ve görsel olarak çok değişiklikler var. ön konsol tamamiyle 207 benzeri anyı şekilde ön kaput ve farlarda. Bu ilk sıfır 3. pejo aracım daha önce 2004 model 206 x-line otomatik ve 2005 model 307 XS 1.6 hdi araçlarım oldu buna göre 206+ 1.4 70 hp dizel araç için görüşlerim
1-Sınıfındaki emsallerine göre fiyatı uygun
2-Donanım olarak Stil Paketi ile yol bilgisayarı hariç ihtiyaçları karşılıyor(Klima,ABS,Sürücü,Yolcu Airbag,UMK,kumandalı Cd çalar,sis farı,gövde rengi kapı kolu ve aynalar)
3-Süspansiyon araca göre yeterli.
4-70 hp lik 1.4 hdi motor gayet iyi(soğukken biraz sesli çalışıyor)
5-gösterge paneli eski 206 lar gibi değil 207 lerdekinin aynısı hoş duruyor.
6-işçilik kalitesi iyi herhangi bir ses gelmiyor
7-Klima gayet başarılı bu sıcak havalarda bile 1. kademede soğutmak için yetiyor
8-Önden bakıldığında 207 arkadan bakıldığında 206 yandan bakıldığında 206buçuk gibi duruyor :)
9-Bagaj ve iç hacmi eski 206 lar gibi dar gerçi sınıfındaki diğer araçlarda bundan çok geniş değil
10-Direksiyon yine eski 206 lardaki gibi sert,servo direksiyonlara alışanlar için sıkıntı olabilir şirket aracı clio III kullanıyorum onun direksiyonu daima yumuşak o da uzun yolda hızlı iken iyi olmuyor
11-Yakıt olarak yorum yapmam için erken araç henüz 1700 km de yol bilgisayarı olmadığından ortalama söylemiycem ama, aldığımda depoyu doldurmuştum(45+5 lt), karma trafikte normal kullanımla ibre dibe inene kadar 910 km gitti dediğim gibi bu net bir veri değil. ancak bu motorun az yaktığını biliyorum
12- Ses sistemi bana yetiyor ancak, iyi olduğunu söylemem ön kapılardaki 2 adet kolon tatmin edici bir ses vermiyor
13-Üzerinde gelen 175/65/R14 Goodyear GT3 tipi lastikler sert ve asfaltta ses yapıyor, yakın zamanda michelin energy saver ile değiştirmeyi düşünüyorum.
14-eskilerinde olmayan içeride merkezi kilit düğmesi var ancak yeri pek ergonomik değil el frenin yanında keza ben oraya 206+ için özel üretilmiş kol dayama koydum.
aklıma gelenler şimdilik bukadar sormak istediğiniz bişeyler varsa elimden geldiğince bildiğim kadar cevaplamaya çalışırım.
Çok fazla modifiye sevmiyorum ancak bikaç ufak şeyler yaptım
Tavan folyo( araç beyaz olduğundan çok hoş duruyor ,uzaktan çoğu kişi panoromik sanıyor))
ön camda 1 numara olmak üzere komple 2 numara cam filmi,
Kısa Farlara 8000k Xenon kit
Kol dayama
Klima çerçevelerine 207lerdeki gibi metalik kaplama
Yapmayı düşündüklerim
14"-15" belki de 16" jant ve lastik
206 RC Camüstü spoiler
Metal egsoz çıkışı, keza tamponda yeri hazır
26-27 bin gibi rakamlara sıfır dizel araç almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim , ama bu paraya üst sınıf daha fazla donanımlı 2. el araç almak isterseniz alternatifler çoğalıyor.
-
arkadaşım araç hayırlı olsun bende bu ay 21800e 2011 1.4 benzinli aldım ay soınunda teslim edilecek gerçekten çok güzel araba ben hastayım arabaya... arabanın resimlerini koyma şansın varmı... iç kısmının klima çevresini felan nasıl kaplama yaptırdın bunun heryerde yapabiliyorlarmı ? kol dayama orjinal diyorsun bunu servistemi taktırabilirm bende fazla bozmadan şık bi görüntü olsun istiyorum ve cam filmi yasak değilmi en hafif tonunu yaptırsan bütün camlara sorun yaşarmıyım cevaplarsan sevinirim... -
teşekkürler öncelikle, sana da hayırlı olsun uzun süredir girmiyordum foruma. cam filimleri ile ilgili bi sıkıntı yaşamadım belki denk gelmedi bundan önceki 307 de vardı bu yüzden çeviren olmadı. klima çerçeveleri için film yaptırdığım yerde yapmalarını istedim daha önceden yaptıkları bi uygulama değildi ama gayet hoş oldu uygun bi folyo bulursan kendin de yapabilirsin çerçevelerin kenarından çektiğin zaman geliyor. kol dayama pejo servislerinde aksesuar olarak satılıyor sanırım serviste 140 tl civarında. resimleri eklemeyi becerirsem buyara kısa zamanda eklerim. -
Resimleri cep telefonu ile çektim çözünürlüğü biraz düşük.
-
Arkadaşlar ben de 206+ hdi sportium almayı düşünüyorum.
istanbul'da önerebileceğiniz bir bayi var mı? Hangisi sizce daha uygun fiyatı verir?
Bir de ben 190 boyundayım bu aracın kokpiti nasıl rahat mıdır ya da kendime göre rahat bir şekilde ayarlayabilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: hussoloji
Arkadaşlar ben de 206+ hdi sportium almayı düşünüyorum.
istanbul'da önerebileceğiniz bir bayi var mı? Hangisi sizce daha uygun fiyatı verir?
Bir de ben 190 boyundayım bu aracın kokpiti nasıl rahat mıdır ya da kendime göre rahat bir şekilde ayarlayabilir miyim?
merhaba, eğer daha önceden herhangi bir 206 a bindiysen iç hacmi hemen hemen aynı , koltuluğu spor kullanım olarak ayarlarsan rahat edersin ancak arkana birinin oturması zor :), ve araçta direksiyon yükseklik ayarı yok. bayi olarak avrupa yakasında isen Mepa (avcılar) yı önerebilirim, satış ve satış sonrasında çok ilgililer,fiyatta da yardımcı olurlar.ama önce araca bir bakıp test etmeni öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: guven.m
teşekkürler öncelikle, sana da hayırlı olsun uzun süredir girmiyordum foruma. cam filimleri ile ilgili bi sıkıntı yaşamadım belki denk gelmedi bundan önceki 307 de vardı bu yüzden çeviren olmadı. klima çerçeveleri için film yaptırdığım yerde yapmalarını istedim daha önceden yaptıkları bi uygulama değildi ama gayet hoş oldu uygun bi folyo bulursan kendin de yapabilirsin çerçevelerin kenarından çektiğin zaman geliyor. kol dayama pejo servislerinde aksesuar olarak satılıyor sanırım serviste 140 tl civarında. resimleri eklemeyi becerirsem buyara kısa zamanda eklerim.
araban güzel olmuş güle güle kullan içindeki klima kaplaması çok güzel bunu yarın biryer bulup yaptıracağım tavanıda en kısa zamanda ... bu arada benim araba benzinliden dizele geçiş oldu fiyat farkını verip dizel aldım ful paket... arabamı çok sevdim beklediğimden güzelllll
-
quote:
teşekkürler öncelikle, sana da hayırlı olsun uzun süredir girmiyordum foruma. cam filimleri ile ilgili bi sıkıntı yaşamadım belki denk gelmedi bundan önceki 307 de vardı bu yüzden çeviren olmadı. klima çerçeveleri için film yaptırdığım yerde yapmalarını istedim daha önceden yaptıkları bi uygulama değildi ama gayet hoş oldu uygun bi folyo bulursan kendin de yapabilirsin çerçevelerin kenarından çektiğin zaman geliyor. kol dayama pejo servislerinde aksesuar olarak satılıyor sanırım serviste 140 tl civarında. resimleri eklemeyi becerirsem buyara kısa zamanda eklerim.
arkadaşım benim aklıma şöyle birşey geldi acaba nasıl olur bu cant kapaklarının içnde kara cant varya onu beyaz a boyasak cant kapaklarının arasından siyah yerine beyaz gözükse nasıl olur hem arabamız beyaz çok güzel bi görüntü olmazmı ? gerçi denemek lazım...
-
Güle güle kullan allah kaza bela vermesin.araç şuan 5200 km de yakıt motor henüz yeni olmasına rağmen iyi, Benim aldığım dönem sportium sadece 308 ve 207 lerde vardı, ben güvenliklik stil paketli aldım. Çelik jant özellikle almadım 1500 tl farkı vardı. bikaç ay sonra 15 yada 16 inç jant lastik takımı alıcam 1200-1400 tl arası değişiyo.
caneryendi arkadaşım dediğin olabilir hoşta durur ama jant sürekli ısındığı için ve tanzikli yıkandığında boya atacaktır.kendimi toparlayıp jant ve lastik almayı düşünüyorum, lastiklerden memnun değilim çok sert. -
boya akma olayını hiç düşünmemiştim bi araştırma yapayım olmadı yapmayız :) keşke bayiden 15 inc cantlarlar beraber alsaydın 700 yada 1000 tl ile değişim yapıyorlardı.. benimde param kalmadığı için seneye düşünüyorum ... birşey daha soracağım motor açma diye birşey varmı ? -
bayiye sadece fark için 1000 lira vermektense 1200 tl ye yeni jant lastik takımı almak mantıklı geldi bana, yazlık ve kışlık olarak kullanırım. motor açma olayını bende servise sormuştum, ilk 2500km yüksek devirde yani spor kullanmamı söylediler, öylede yaptım 2500 kontrol bakımında eksilen yağı değiştirdiler, artık basabilirsin dediler :) ama ben yine çok fazla zorlamıyor 3900 deviri çok aşmıyorum,2300 lerinde altına inmemeye dikkat ediyorum. Eğer ilk dizel aracınsa bu dikkat ederim motor ömrü,yakıt pompası,motor sesi açısından önemli. ve sabah aracı direkt marşa basıp gitmemeli mümkünse bikaç dakika rolantide çalışsın ve 50-60 dereceye gelene kadar yüksek devirlere çıkmamalı. bunlar servisten aldığım notlar ve diğer dizel araçlarımda uyguladıklarım. bende bundan önce 2005 XS HDI 307 1.6 110 bg vardı donanım ve performans olarak menundum sıfır pejo istedediğim bunu aldım gayette memnunum -
Bugün Anadolu yakasındaki bir peugeot bayisine gittim.Hiç kimse ilgilenmedi.206 Plus deyince direk "yok" dediler. Yani insan en azından şu anda yok bir ay içinde şu kadar gelecek der. Sonra 206+ sportium dedim, eleman öyle bir şey yok dedi. "Sadece comfort var" diyerek de devam etti. Kafam karıştı açıkcası.
Avrupa yakasında MEPA'yı herkes övüyor bir de oraya gidelim bakalım... -
quote:
Orijinalden alıntı: hussoloji
Bugün Anadolu yakasındaki bir peugeot bayisine gittim.Hiç kimse ilgilenmedi.206 Plus deyince direk "yok" dediler. Yani insan en azından şu anda yok bir ay içinde şu kadar gelecek der. Sonra 206+ sportium dedim, eleman öyle bir şey yok dedi. "Sadece comfort var" diyerek de devam etti. Kafam karıştı açıkcası.
Avrupa yakasında MEPA'yı herkes övüyor bir de oraya gidelim bakalım...
Perşembe günü 206+ için Aydın Kahyaoğlu Bayii'ne gittim. Hem Comfort donanımlı hem de Comfort Donanım + Stil Paket + Alüminyum Alaşım Jant'lı model ellerinde vardı. Aynı zamanda test sürüşü yapma şansım da oldu (Comfort donanımlı 70 Hp'lik HDI). Benim ilgilendiğim model 70 Hp'lik HDI motorlunun full donanımlısıydı. 29.000 TL fiyat aldım.
Sportium donanımlı Peugeot'ların sınırlı seri olduğunu ve üretimlerinin bittiğini de bayiiden öğrendim. Full Comfort'dan 2 farkı spoiler ve kapı eşiğndeki çıtalarmış sadece.
-
quote:
bayiye sadece fark için 1000 lira vermektense 1200 tl ye yeni jant lastik takımı almak mantıklı geldi bana, yazlık ve kışlık olarak kullanırım. motor açma olayını bende servise sormuştum, ilk 2500km yüksek devirde yani spor kullanmamı söylediler, öylede yaptım 2500 kontrol bakımında eksilen yağı değiştirdiler, artık basabilirsin dediler :) ama ben yine çok fazla zorlamıyor 3900 deviri çok aşmıyorum,2300 lerinde altına inmemeye dikkat ediyorum. Eğer ilk dizel aracınsa bu dikkat ederim motor ömrü,yakıt pompası,motor sesi açısından önemli. ve sabah aracı direkt marşa basıp gitmemeli mümkünse bikaç dakika rolantide çalışsın ve 50-60 dereceye gelene kadar yüksek devirlere çıkmamalı. bunlar servisten aldığım notlar ve diğer dizel araçlarımda uyguladıklarım. bende bundan önce 2005 XS HDI 307 1.6 110 bg vardı donanım ve performans olarak menundum sıfır pejo istedediğim bunu aldım gayette memnunum
arkadaşım sen 3900 devirler demişsinde ben 2000 ve 3000 arası kullanıyorum onu geçince motor bağırıyor hangi devirde kullanmalıyım sabit hızda 2500 de gidiyorum vitesleride 2500 3000 arası değiştiriyorum 2500 km ye kadar bende basmayım sonra bi otobanda hız denemesi yaparım bilgiler için sağol bende çok memnunum arabamdan en az 5 yıl kullanırım hatta 10 :) inşallah ...
Benzer içerikler
- antipollution fault
- gt ile gt line arasındaki fark
- peugeot 3008 adblue uyarısı silme
- 1.6 vti motor ömrü
- peugeot 2008 kronik sorunlar
- e dcs6 şanzıman
- 508 peugeot 2024
- pejo 3008 2024
- peugeot 2008 allure 2024
- peugeot e 208 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X