Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caneryendi

arkadaşlar cantlar için yorum yapmadınız fikirlerinizi bekliyorum... ayrıca bizim arabaların şehir içinde km de ne kadar yaktığını tam ve doğu olarak hesaplayan varmı... merak ediyorum ne kadar yakıyor...

eğer bu iki janttan hangisi diyosan bencede alttaki, şahsen ben ikisinide takmam jantı vitrinde değil araç üzerinde görüp karar vermek lazım,ürün yelpazesi çok geniş tabi jant seçerken ekonomi,güvenlik ve konfor öğelerini de göz önünde bulundurmak gerek tabii lastiği de 65 yanaktan ince lastiklerle alt takımı daha sık değiştirirsin, yollar çok düzgün değilse.Yani jant ve lastik seçiminde acele etmeden iyi araştır derim,bizim araçların alt takımının iyi oluduğunu söylemem daha önceki 307 de aynı sıkıntı vardı.böyle kabullendim artık )). Yakıt konusuna gelince resmi bir veri yok elimizde saolsun pejo yol bilgisayarı koymuyor,henüz 10.000 km yi deviren yok sanırım aramızda net rakam o zaman ortaya çıkar bu sürücüye ve sürüş şekline göre değişiyor benimki şuan 7200 km de bir depo ile ibre dibe inene kadar şehir içi 760km de gördüm 850 da şuanki mazol fiyatına göre şehiriçi 175-200 arası değişiyor. ama bu dediğim gibi kullanıma ve kullanım koşullarına göre değişir.

• benim aracim şuan 9000kmde.araci genelde ışık yandiktan 50km sonra mazot alırım.yaklaşik olarak 45-46 litre falan denk geliyor.ortalamada 150 tl doluyor.150 tl'lık yakıt ile şehir içi ortalama 800 km yol yapıyor.şehir dışında 90km/h sabit 1150 km yaptı.tabi bu km her ikisindee klima açikti.uzun süredir depoyu fullemedigim için en son verileri bilmiyorum.genelde 50 tl alıyorum oda tam 340 km yol yapıyor.
    geçen burda yeni açilan full marka benzin istasyonu kampaya yapmişti litre fiyati 2.300 de depoyu fulledim.o depo sonucu yaptıgım şehir içi km gene yazarim.

jant konusunda bende kararsizim.diger aracimda 16'' vardi şimdi buna 15'' takmak istemiyrum ama araba zorlanmasin diye 15'' takıcam herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtan206

benim aracim şuan 9000kmde.araci genelde ışık yandiktan 50km sonra mazot alırım.yaklaşik olarak 45-46 litre falan denk geliyor.ortalamada 150 tl doluyor.150 tl'lık yakıt ile şehir içi ortalama 800 km yol yapıyor.şehir dışında 90km/h sabit 1150 km yaptı.tabi bu km her ikisindee klima açikti.uzun süredir depoyu fullemedigim için en son verileri bilmiyorum.genelde 50 tl alıyorum oda tam 340 km yol yapıyor.
    geçen burda yeni açilan full marka benzin istasyonu kampaya yapmişti litre fiyati 2.300 de depoyu fulledim.o depo sonucu yaptıgım şehir içi km gene yazarim.

jant konusunda bende kararsizim.diger aracimda 16'' vardi şimdi buna 15'' takmak istemiyrum ama araba zorlanmasin diye 15'' takıcam herhalde.

slm arkadaşım aracı biraz kötü kullanıyorsun sanırım önceliklle ışık yanmaması gerekiyor en önemliside heryerden mazot almaman geyakıt verilerine gelince demekki bizim araçlar ortalama km de 170 . 200 arası yakıyor...

• ARKADAŞLAR EN ÖNEMLİ SORUNUMUZ SES SİSTEMİ 2011 MODEL ARABA ALIYORUZ SES SİSTEMİ REZALET ARKAYA HOPARLÖR KOYMAMAK NASIL BİR MANTIK İŞİDİR... ORJİNAL TEYP ÇIKARTMADAN GÜZEL Bİ SİSTEM YAPMAK İSTİYORUM AMA NASIL OLACAK PİONNER HOPARLÖR TAKTIRMAYA GİTMİŞTİM ORJİNAL TEYPİN ARKALARI DESTEKLEMEDİĞİ İÇİN YETERLİ VERİMİ ALAMAYACAĞIMI SÖYLEDİ VE BENDE BU YÜZDEN TAKTIRMADIM KOLDAN KUMANDA OLDUĞU İÇİN ORJİNALDENDE VAZGEÇMEK İSTEMİYORUM BU İŞİ YAPAN VE BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİ...
  • bence başlığı değiştirin 206+ klüp yapın
  • quote:

quote:

benim aracim şuan 9000kmde.araci genelde ışık yandiktan 50km sonra mazot alırım.yaklaşik olarak 45-46 litre falan denk geliyor.ortalamada 150 tl doluyor.150 tl'lık yakıt ile şehir içi ortalama 800 km yol yapıyor.şehir dışında 90km/h sabit 1150 km yaptı.tabi bu km her ikisindee klima açikti.uzun süredir depoyu fullemedigim için en son verileri bilmiyorum.genelde 50 tl alıyorum oda tam 340 km yol yapıyor.

slm arkadaşım aracı biraz kötü kullanıyorsun sanırım önceliklle ışık yanmaması gerekiyor en önemliside heryerden mazot almaman geyakıt verilerine gelince demekki bizim araçlar ortalama km de 170 . 200 arası yakıyor...

arkadaşim hangi cümlemden çıkardin bu lafı merak ettim dogrusu? sen hiç istanbulda sabah trafigine girmedin galiba ???

• quote:

ARKADAŞLAR EN ÖNEMLİ SORUNUMUZ SES SİSTEMİ 2011 MODEL ARABA ALIYORUZ SES SİSTEMİ REZALET ARKAYA HOPARLÖR KOYMAMAK NASIL BİR MANTIK İŞİDİR... ORJİNAL TEYP ÇIKARTMADAN GÜZEL Bİ SİSTEM YAPMAK İSTİYORUM AMA NASIL OLACAK PİONNER HOPARLÖR TAKTIRMAYA GİTMİŞTİM ORJİNAL TEYPİN ARKALARI DESTEKLEMEDİĞİ İÇİN YETERLİ VERİMİ ALAMAYACAĞIMI SÖYLEDİ VE BENDE BU YÜZDEN TAKTIRMADIM KOLDAN KUMANDA OLDUĞU İÇİN ORJİNALDENDE VAZGEÇMEK İSTEMİYORUM BU İŞİ YAPAN VE BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİ...

servise git orda bilgisayara bağliyarak arka kolonlari aktif edecek.büyük ihtimal arka kapılarda kablo teşkilati yok iyi bir usta güzelce halleder.
    orjinal teyp kullanmak zorunda değilsin.piyasadaki çogu teyp arkasina bir cihaz bağlanarak aracin kumandalari ile çalişabiliyor.o sistem hakkında tam bilgim yok ama bu konuda en iyi ürün kenwood diye duymüştüm.

• servise git orda bilgisayara bağliyarak arka kolonlari aktif edecek.büyük ihtimal arka kapılarda kablo teşkilati yok iyi bir usta güzelce halleder.
    orjinal teyp kullanmak zorunda değilsin.piyasadaki çogu teyp arkasina bir cihaz bağlanarak aracin kumandalari ile çalişabiliyor.o sistem hakkında tam bilgim yok ama bu konuda en iyi ürün kenwood diye duymüştüm.

sağol dostum bunu öğrendiyim iyi oldu umarım işe yarar yani arka hoparlörleri teyp destekler...
  • Selam arkadaşlar bu aralar biraz yoğunum foruma pek bakamıyorum.
    Birtan termometre olayanı neyaptın merak ettim açıkcası,
    Bu arada aklınızda bulunsun yakıt biter yada arıza yaparsa aracı çekmek için önde çeki demiri yeri yok :)Yolda kalan diğer araçları çekmek için arkaya halka şeklinde koymuşlar ama ön tarafa koymayı ya unutmuşlar yada araca çok güveniyolar yolda kalmaz diye.
    "ARKAYA HOPARLÖR KOYMAMAK NASIL BİR MANTIK İŞİDİR..." Cevap veriyorum: Maliyet düşürme mantığı:))
  • bence maliyet değilde hırsızlık 25000 para veriyoruz az mı yaw 100 milyonluk hoparlörden çalıyorlar ayıp yaa ...

sanırım arabaya güveniyorlar :) bizimki yolda kalmaz arkaya koyalım kalanları çeker bizim araba demişler sanırım :):

çelik cant alacağım ama model henüz bulamadım alan takan yokmu kardeşim resim koysun yaw ...
  • quote:

bence maliyet değilde hırsızlık 25000 para veriyoruz az mı yaw 100 milyonluk hoparlörden çalıyorlar ayıp yaa ...

sanırım arabaya güveniyorlar :) bizimki yolda kalmaz arkaya koyalım kalanları çeker bizim araba demişler sanırım :):

çelik cant alacağım ama model henüz bulamadım alan takan yokmu kardeşim resim koysun yaw ...

caner ben sana
     2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım
    bunu öneriyorum. 15 " jant aralığı uygun bir model bu. ben maddi durumuma güvenebilsem alacaktım. 4 jant 4 orta halli lastik 1200 tl tutar. lenso marka beyaz jantlar bizim arabalara yani beyaz pejo 206 en iyi giden jantlardan biri. beğenmezsen diğer çok kollulara bakabilirsin ama illa çok kollu olsun, direk araç üstünde gördüm iyi gitmiyor, jant sehpada durduğu gibi arabada durmuyor seni yanıltmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 27 Kasım 2010; 13:35:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guven.m

Selam arkadaşlar bu aralar biraz yoğunum foruma pek bakamıyorum.
    Bu arada aklınızda bulunsun yakıt biter yada arıza yaparsa aracı çekmek için önde çeki demiri yeri yok :)Yolda kalan diğer araçları çekmek için arkaya halka şeklinde koymuşlar ama ön tarafa koymayı ya unutmuşlar yada araca çok güveniyolar yolda kalmaz diye.
    "ARKAYA HOPARLÖR KOYMAMAK NASIL BİR MANTIK İŞİDİR..." Cevap veriyorum: Maliyet düşürme mantığı:))

Servise gidemedimde telefonla sordum pek bilgileri yok gibi cevap geldi gelin bir daha bakariz tarzinda.
    önde çeki demiri servise sormuştum mevcut oldugun söylemişti.resimde çizdigim yer kapak tarzinda orasi çıkıyormuş.stepnenin içindede çeki demiri varmiş oraya takıp kullanabilirsiniz demişlerdi.ama açip hiç bakmadim.Allah kullandirmasin..

2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım

• osman tşk ederim fikrin için ama okadar para verecek durumum yok malum yeni araba aldık :) 14 cant olsun ucuz ve güzel olsun istiyorum daha hoparlör taktıracam arka tarafa masraf çok anlayacağın :)
  • quote:

dostum birşey soracam bizim arabada ne zaman turbo devreye giriyor ben hiç farketmiyorum yani bi ses duymuyorum...

Turbo her zaman devrededir.
  • Arkadaşım on küsür yaşındaki bir arabanın makyajlısına o kadar para vermek akıl karı değil alanlarıda anlamış değilim zaten o paralara 2. el sıfıra yakın yeni kasa 1.4 tdı İbiza Sty. bulabilirsin yada ne bileyim fiestalara bak
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rok206 -- 27 Kasım 2010; 21:56:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guven.m

Selam arkadaşlar bu aralar biraz yoğunum foruma pek bakamıyorum.

Servise gidemedimde telefonla sordum pek bilgileri yok gibi cevap geldi gelin bir daha bakariz tarzinda.
    önde çeki demiri servise sormuştum mevcut oldugun söylemişti.resimde çizdigim yer kapak tarzinda orasi çıkıyormuş.stepnenin içindede çeki demiri varmiş oraya takıp kullanabilirsiniz demişlerdi.ama açip hiç bakmadim.Allah kullandirmasin..

Bilgi için saol yarın bi bakayım, servise de sormuştum çeki demiri nerde diye onlarda yok demişti.:)

• Arkadaşım on küsür yaşındaki bir arabanın makyajlısına o kadar para vermek akıl karı değil alanlarıda anlamış değilim zaten o paralara 2. el sıfıra yakın yeni kasa 1.4 tdı İbiza Sty. bulabilirsin yada ne bileyim fiestalara bak

arkadaşım bizim arabalar 10 yıllık değil şahsen ben sıfır aldım :) 2. sen araştır sıfır 25000 e dizel başka bukdar güzel araba varmı ondan sonra böyle yorum yap derim tabi bukadar da az yakan km 15 kuruş felan şehir içi... ibiza dediğin araba kaç yıllık acaba ? onuda makyajlayıp sürdüler piyasaya fiesta dersen 25000 e benzinlisini alırsın oda 1.2 olur ondanda kimse memnun değil... umarım şimdi anlarsın neden aldığımızı :):) son bir not 2. el milleeetin kullanılmış arabalarına bineceğime sıfıır arabama binerim çok daha iyi...
  • ++++

bende çok araştırdım bu paraya sıfır dizel yakışıklı başka yok. uyduruk dacia lar bile kaç para
  • 1 ay önce 2011 model 206+ 1.4 hdi siyah Stil Paket 26.500 tl aldım şuan 1800km yakıtından çok memnunum daha önce 2003 206 benzınlı 1.4 xt modelı vardı
    aracı aldıktan sonra bır cok ozellıgının olmadıgını ogrendım (torpido bagaj işiğı arka hoporlor derece ve teyptekı rds ozellıklerı vs.
    bunlar ıcın arac gelmeden yıldırım otomotıve 150 tl fark vererek( torpido ısıgı bagaj ısıgı metal kapı eşiklerı arka 2 hoporlor ve bagaz fıle ayakları için işçilik dahıl 150 tl odedım ayrıca parrot arac kıtımıde ucretsız montaj ettıler extra olarakta 2 numara fılm cektırdım cok daha guzel oldu amaa kesınlıkle jant sart alırken extra 1000 tl ıstemıslerdı gerek dumadım gecen gun gıttıgımde 1250 tl ıstedıler sportıum jant ıcın.

derece ıcın servıse goturdm hemen actılar sanırım yazılım sorunu varmıs teyp ıcın rds ozellıgının acılması ıcınde teyp sokulup clarion servise gonderıldı bunlar ıcınde extra bır ucret ıstemedıler ıns clarıonda sorun yasamayız daha oncekı sıemens teyp cok sorun cıkmarmıstı
    aracım dıger aracıma gore daha boş ama ıc ve dıs gorunum cok guzel olmus aracın tek kusuru depoyu fulledıgımde arac ıcıne duruslarda kalkıslarda donuslerde mazot calkalanma sesı gelmektedır aractan 2 adet aldık dıger arkadasımın aracındanda aynı ses gelmekte

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.