Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cumartesi test ettim aracda direksiyon ve surucu koltuk yukseklik ayarınıda kırpmıslar..25750 tl olur dediler.sogudum biraz.
  • Orijinalden alıntı: 1 ay önce 2011 model 206+ 1.4 hdi siyah Stil Paket 26.500 tl aldım şuan 1800km yakıtından çok memnunum daha önce 2003 206 benzınlı 1.4 xt modelı vardı
    aracı aldıktan sonra bır cok ozellıgının olmadıgını ogrendım (torpido bagaj işiğı arka hoporlor derece ve teyptekı rds ozellıklerı vs.
    bunlar ıcın arac gelmeden yıldırım otomotıve 150 tl fark vererek( torpido ısıgı bagaj ısıgı metal kapı eşiklerı arka 2 hoporlor ve bagaz fıle ayakları için işçilik dahıl 150 tl odedım ayrıca parrot arac kıtımıde ucretsız montaj ettıler extra olarakta 2 numara fılm cektırdım cok daha guzel oldu amaa kesınlıkle jant sart alırken extra 1000 tl ıstemıslerdı gerek dumadım gecen gun gıttıgımde 1250 tl ıstedıler sportıum jant ıcın.

derece ıcın servıse goturdm hemen actılar sanırım yazılım sorunu varmıs teyp ıcın rds ozellıgının acılması ıcınde teyp sokulup clarion servise gonderıldı bunlar ıcınde extra bır ucret ıstemedıler ıns clarıonda sorun yasamayız daha oncekı sıemens teyp cok sorun cıkmarmıstı
    aracım dıger aracıma gore daha boş ama ıc ve dıs gorunum cok guzel olmus aracın tek kusuru depoyu fulledıgımde arac ıcıne duruslarda kalkıslarda donuslerde mazot calkalanma sesı gelmektedır aractan 2 adet aldık dıger arkadasımın aracındanda aynı ses gelmekte]

o ses deposunu fulleyen herkeste var :) komik olan hayatımda ilk defa bir arabadan böyle bir ses duyuyorum 150 tl ye yaptırdıkların şeyleri ucuza mal etmişsin ama cant için fazla istemişler çünkü sitesinde 700 tl fark gözüküyor bu bayiler insanları kandırmaktan ne zaman vazgeçecek çok merak ediyorum...

genel olarak arabadan memnunum özellikle yakıttan zaten en önemliside bu değilmi bu fiyata bundan güzel arabada olmaz dizelde hayırlı uğurlu olsun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ee2111

1 ay önce 2011 model 206+ 1.4 hdi siyah Stil Paket 26.500 tl aldım şuan 1800km yakıtından çok memnunum daha önce 2003 206 benzınlı 1.4 xt modelı vardı
    aracı aldıktan sonra bır cok ozellıgının olmadıgını ogrendım (torpido bagaj işiğı arka hoporlor derece ve teyptekı rds ozellıklerı vs.
    bunlar ıcın arac gelmeden yıldırım otomotıve 150 tl fark vererek( torpido ısıgı bagaj ısıgı metal kapı eşiklerı arka 2 hoporlor ve bagaz fıle ayakları için işçilik dahıl 150 tl odedım ayrıca parrot arac kıtımıde ucretsız montaj ettıler extra olarakta 2 numara fılm cektırdım cok daha guzel oldu amaa kesınlıkle jant sart alırken extra 1000 tl ıstemıslerdı gerek dumadım gecen gun gıttıgımde 1250 tl ıstedıler sportıum jant ıcın.

derece ıcın servıse goturdm hemen actılar sanırım yazılım sorunu varmıs teyp ıcın rds ozellıgının acılması ıcınde teyp sokulup clarion servise gonderıldı bunlar ıcınde extra bır ucret ıstemedıler ıns clarıonda sorun yasamayız daha oncekı sıemens teyp cok sorun cıkmarmıstı
    aracım dıger aracıma gore daha boş ama ıc ve dıs gorunum cok guzel olmus aracın tek kusuru depoyu fulledıgımde arac ıcıne duruslarda kalkıslarda donuslerde mazot calkalanma sesı gelmektedır aractan 2 adet aldık dıger arkadasımın aracındanda aynı ses gelmekte

arkadaşim iki araçta hayırlı olsun güle güle kullanin.dedigin gibi araç fullendiginde o ses geliyor alişacaz artık o sese :)
    torpido aydinlatmasini nasıl yaptılar merak ettim yeri var mi ki birde enerjiyi nerden alıyorlar???
    derece işini ben bir türlü halledemedim ama rds'yi araci aldigim ilk gün direk pc'ye bağlıyarak hallettiler.
    sportium janti dediginiz hangi modeli oluyor ???

• peugeot uma bugün led aydınlatma projesi yaptım. bagaj aydınlatma, torpido led aydınlatma, tavan lambası led değişimi, arka plaka aydınlatma led değişimi ve ön park lambaları led değişimi yaptırdım tamamına işçilik dahil 65 tl ödedim.

resim eklemeye devam edeceğim.

2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 2 Aralık 2010; 21:41:13 >

• birçok kez 206 kullandım bunu merak etmiyor değilim, ama önü berbat olmuş
  • haklısın sonucta yakıt benım ıcın onemlı cok km yapıyorum
    ayrıca halen depo sesıne anlam veremıorum nasıl boyle bır ses gelırr
    jantlar bende sıtesıne baktıgımda 700 tl olaak goruyorum anlamadım gıttı
  • elektrıgı ner aldıklarını bılmıyorum lamba yerı var en kısa surede cekıp yollarımm mutlakaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

birçok kez 206 kullandım bunu merak etmiyor değilim, ama önü berbat olmuş

arkadaşım zevk olayı ama bu arabanın en güzel yeri ön taraf :):):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ee2111

elektrıgı ner aldıklarını bılmıyorum lamba yerı var en kısa surede cekıp yollarımm mutlakaa

tamam çok teşekkür ederim şimdiden.servise gittigimde hepsini bir anda yaptırım taksit taksit olmasin
    :)
  • sportium jant 206 plus diye google yazdığınızda çıkan resimlerdeki janttır... ayrıca 207 ve 307 de de bu janttan kullanılıyor... gerçekten güzel...
  • Herkeze merhaba bende bugün ilk arabam gözümün nuru peugeot ma kavuşmus bulunmaktayım. Ama coookkk tatlı yaw
  • çok güzel
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullan...
  • ne renk? plus mı? dizelmi? bişeyler yapınca resimler bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

hayırlı olsun iyi günlerde kullan...

Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

ne renk? plus mı? dizelmi? bişeyler yapınca resimler bekleriz

Beyaz renk, evet plus ve dizzel modeli. Ilk yapmayı düşündüğüm spoylar ve zenon far
  • araciniz hayırlı olsun güle güle kullanin.benimde ilk aldigim zaman arabayi yaptıgım ilk şey plakalıklari sökmek ve çevçesini tinerle silmek :)
    sonrada film yaptırmak oldu.:) sirada spoiler ve depo rc depo kapagi var
  • hayırlı olsun bende 206 ı satıp seneye alırım belki
  • Teşekkürler arkadaşlar. Birtan ben de film yaptırmak istiyorum ama bu konuda endişelerim var. Birincisi muaynede sorun oluyomuş. İkinçisi de çok kara olsun istemiyorum numaraları varmış, acaba hangi camı kaç numara yaptırmalıyım?
  • arkadaşım ben 1 numara film yaptırdım polisle ilgili bir sorun olmadı okadarda geçtim yanlarından çünkü çok siyah değil en açık tonunu yaptır sorun olmaz muayaneden kusurlu olarak geçiyor sorun değil zaten 3 yıl sonra muayene ... kesin yaptır araba süper oluyor camlar siyah olunca ...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.