Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alicilik

Benzinli 206+ a da hız sabitlemeyi yaptım bugün ... Artık hız sabitleme olmayan 206+ kalmasın

Tek kelimeyle; harika olmuş....
  • TURGUTREİS06 kullanıcısına yanıt
    Sat corsayı ekonomik bir cruise lu 206+ alalım abi sana
  • quote:

Sat corsayı ekonomik bir cruise lu 206+ alalım abi sana

kardeş ben 2 tane track cd çektim teybe taktım ama çalmadı.acaba bişey yapmam gerekiyormu cd taktıktan sonra.radyo sesi kesiliyor, ekranda track yazıyor ama çalmıyor.müzik değiştirme tuşuna bastığımda ise ekranda cd içindeki şarkı sayısını gösteriyor.acaba neden böyle yapıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali, Ford Focus 1.6 TDCİ 115 bg özellikle beyaz hb alma yolunda yavaş yavaş ilerliyorum.....
  • Abi güzel seçim ama artık dizel devri kapanıyor. Son indirimle fark bitme noktasına geldi. Auris 1.6 cvt 1.4 d-4d MMT den lt/100km de daha az yakıyor. Ben daha 4lt tüketimi görmedim şehir dışına da çıktım ama benzinde adamlar şehir içinde 5-6larda geziniyor. Hem de 7 ileri en sorunsuz şanzumanla benzinli atmosferik motorda.

mer33,

Hocam büyük bir ihtimal çektiğiniz cd de sıkıntı var. Audio CD si çektiğinzize emin misiniz ? CD yi yazdıktan sonra kapattı mı ? CD üzeinde seffaf kısımlar var mı ?
  • quote:

Abi güzel seçim ama artık dizel devri kapanıyor. Son indirimle fark bitme noktasına geldi. Auris 1.6 cvt 1.4 d-4d MMT den lt/100km de daha az yakıyor. Ben daha 4lt tüketimi görmedim şehir dışına da çıktım ama benzinde adamlar şehir içinde 5-6larda geziniyor. Hem de 7 ileri en sorunsuz şanzumanla benzinli atmosferik motorda.

mer33,

Hocam büyük bir ihtimal çektiğiniz cd de sıkıntı var. Audio CD si çektiğinzize emin misiniz ? CD yi yazdıktan sonra kapattı mı ? CD üzeinde seffaf kısımlar var mı ?

usta cd de bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.çünkü cd leri çektikten sonra pc ye takıp kontrol ettim.cd yi taktıktan sonra ekranda yazı çıkıor ama çalmıyor.şarkı değiştiriyorum ama tık yok.nero ile çektim zaten cd 18 şarkı aldı içine bu arada cd markası princo fark edermi???

• mer33 M kullanıcısına yanıt
    Cd de sıkıntı yoktur ama bazen yazma hızından bile etkileniyor bu CD çalarlar.

CD nin üzeirnde ne kadar az parlak yüzey varsa o kadar iyidir. O yüzden parlak (ayna tarzında) yüzeyi enaz olan cd leri deneyin. Ben ELBA kullanıyordum sıkıntı yoktu. Diamond bulablirseniz onlarda iyidir.
  • Peugeot 206+ larda engel far neden bulunmuyor ? Yillardir ariyorum ama halen bir satan yer bulamadim.. boyle bir arayis icerisinde olupta benim gibi bir sikinti ceken arkadas var mi acaba ?
  • Kimsenin bir bilgisi yok sanirim bu konu hakkinda
  • Arkadaslar merhaba 2010 206+ comfort aldim ikinci el bu araba merkezi kilig var fakat kumandasi yok? Acaba hepsi mi boyle yoksa kayip mi etmis olabilir

• Kısa far ampullerin tipi nedir arkadaşlar ?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.