Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TURGUTREİS06

mpal624,

Yıldız sanayide 206 çıkma ekran bulman zor.Genelde 307'den çıkma ekranlar var.Bizim 206 Plus'lara uyuyor ama solma problemi çıkartıyor.

solma dediğiniz nerede oluyor ?

ben aldığım ekranın gösterge dışındaki kısmını griye boyayacağım, görüntü rengini değiştireceğim.
  • Gösterge içerisindeki rakam ve harfler kısa bir süre sonra okunmuyor, silik duruyor veya harfin yarısı okunuyor yarısı okunmuyor.
    İnan ben yıldız sanayide 307 den çıkma en az 10-15 adet denedim.İlk dakikalar güzel çalışıyor sonra rakam veya harf silikleşiyor
    kimisi okunuyor kimisi okunmuyor, soluklaşıyor.
    Bu yüzden orijinal 206 çıkma ekranı almanı öneririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURGUTREİS06 -- 2 Ağustos 2011; 8:33:45 >
  • Anladım hocam. Harmankaya ile görüştüm. Ankara gelecekmiş kendisi. Gelirkende temizinden bir ekran getirecek. Ben kolu hallettim. Eski yok görünümünde ama düğmeli. Şimdilik 2 satır ekranda düğme sadece dereceyi anlık göstermeyi sağlıyor. Haarmankayanın dediğine göre 3 satır taktığımda aynı adna aktif olacakmış. 4 gözle onu bekliyorum. ses sistemi için de bi arkadaşla görüştüm bizim radyo kontrol kolunu teybe bağlayan aparatı yapıyormuş Bana gönderdiği şemada kolu söküp işlem yapmak gerekiyor o yüzden vaz geçtim. Yurt dışından bir parça getirteceğim onla hiç kablo sök tak lehim olmadan halledilebiliyormuş. Bu parçadan isteyen olursa aracın modelini ve teybin modelini(w-r girişi olup olmadığı) yazarsa yardımcı olabilirim.
  • Yapmış olduğum kazadan dolayı uzun bir süredir konuya girmiyordum. Ama bayaa yeni şeyler olmuş :)

Mpal624 siz de Ankaradasınız sanırım.. Yapmış olduğunuz kolu ve diğer tesisatları incelemek isterim.. Ben şu an için tatildeyim fakat ben gelene kadar Aracım da servisten çıkmış olur herhalde... Yapmış ve yaptırmış olduğunuz uygulamaları merak ettim gerçekten...

Kaza yapmadan 1 gün önce arka kafalık siparişi vermiştim ingiltereden kaza yaptıktan sonra geldi onlar da.. Ama takılacak yuvaları lazım sadece... Sırada yol bilgisayar ekranı var...

Bu arada radyo için wired remote aparatı pioneer mehmet te var kazım karabekirde... Bende komple sistem vardı aracın garantisi bozulmasın diye taktırmamıştım.. Ama taktırmadan da olmuyormuş sonuçta... arabaya kıyamadık teyp taktırmadık ama kaza yaptık... Artık garanti mevzuunu da hiç takmıyorum o yüzden...
  • on2000,

Hocam büyük geçmiş olsun tez zamanda aracınıza kavuşmanızı dilerim. Nasıl oldu? zarar büyük müydü?

Ben ankaradayım. Şimdilik yol bilgisayarı için kol olayını hallettim.HRMNKY nickli murat arkadaşım da 14ü gibi ankaraya gelecek ekran getirecek. takmamızla çalışması bir olacakmış bakalım.

Ses sistemini kumanda dışında hallettim.(Pioneer mehmetin ilk kazım karabekir sonra şaşmaz şubesine gittim bana yok öle parça dediler) Ses benim için tatmin edici. Aşırı bir tesisat bizim arabalara gelmez zaten(zamanla ses çıkarıyor) Memnunum yani. Parça ebay da var ama bu ara çok açıldım önümüzdeki aylarda ayarlamaya çalışacağım.

Dün 6 cama da 1 numara çizilmez cam filmi çektirdim. Ön cam baya uğraştrdı. Gece bitti iş o yüzden tam bi görünüm olarak bakamadım ama hoş durdu.

Cam filmi çektiğim yerde kesici printer var. yanllara rc aslanı ve baştan sona üste rc şeridi çekmeyi planlıyorum. Tabi bunlar hep maliyet gerektiren şeyler bir öğrenci için zaman gerekiyor

Hocam birde kafalık ne kadara mal oldu. Ucuz olduysa bende almayı planlıyorum kısa zaman içinde.

• Pionner deh-2300 teyip alan arkadaşlar yorumlarını paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER GAMER -- 8 Ağustos 2011; 20:27:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

Pionner deh-2300 teyip alan arkadaşlar yorumlarını paylaşır mısınız?

Deh-2300UB kullanıyorum. Kırmızı aydnlatmalı biraz da olsa araça uygun tonda. Ses çıkşları benim için tatminkar. Tabi bu benim kişisel görüşüm. Usb okuması baya iyi bekleme fln yapmıyor. Bass-treb-tiz ayarları var ayrıca loudness için low ve high seviyesi var. Subwoofer çıkış mevcut ama çok sağlıklı olmayacağını söylediler. Teyp pioneerin en ucuz teybi o yüzden beklentiniz çok büyük olmasın. Benim için çok kaliteli bir cd ve usb okuyucu

Ses çıkışları dediğim gibi tatminkar. Ben önleri çift yollu pioneer la değiştirdim ve arkaya pandizot yaptırıp oval hoparlör yerleştirdim. Aracın içine yetiyor.

deh-2300UBB modeli var onun ekranın fonu mavi 2300UB nin fonu siyah her ikisinin de karekterleri beyaz.Onun dışında farkları yok kafa karıştırmasın

Daha sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim.
    He birde son olarak w-r dediğimiz uzaktan kumada gözü girişi mevcut arka panelde. Ara parça ile bizim kumanda o girişe bağlanıp kullanılabiliyor.

• @mpal624

Verdiğin bilgiler için sağol bende Pionner'ı o kadar da ucuz bir cihaz olarak görmemiştim açıkcası, siz söyleyince tetminkar felan diye biraz soğudum gibi. Şunu sormak istiyorum, benim şu anda hoparlör değiştirme lüksüm yok sadece teyibi alsam, orjinal ses kalitesinden ne kadar farkeder acaba, basları, tizleri v.s bi düzene sokar mı? Verdiğin paraya ne kadar değer?
  • quote:

@mpal624

Verdiğin bilgiler için sağol bende Pionner'ı o kadar da ucuz bir cihaz olarak görmemiştim açıkcası, siz söyleyince tetminkar felan diye biraz soğudum gibi. Şunu sormak istiyorum, benim şu anda hoparlör değiştirme lüksüm yok sadece teyibi alsam, orjinal ses kalitesinden ne kadar farkeder acaba, basları, tizleri v.s bi düzene sokar mı? Verdiğin paraya ne kadar değer?

Teybi montaj etttirmeden önce kendim orjinali söktüm ve pioneerı taktım. Benim sadece önlerde hoparlör vardı. Ses kalitesi baya değişti. Çok fazla tiz-bass ayarı imkanım olmadı ama emin olun eski teypten çok iyi idi. En son sesi hiç açmadım ama pioneerda 40lı ses seviyesinde bile normal teybin en yüksek sesinden daha fazla ses alıyordum.
    Ben 3-4 yer gezdim her kafadan bir ses çıktı. Hatta bir yer Pioneer devri bitti clarion var pioneerdan daha iyi dedi ama kumanda iptal olunca o bana pek cazip gelmedi. Onun için çevirici bulmak zor olabilir. Kimse de ileriye dönük 2300 iyidir demedi 3500 den aşağısı alınmaz dedi. Ama ilk mesajda da yazdığm gibi ben ne kutu bass koyarım ne de anfi. O yüzden şu an ki durumu bana göre eskiye bakarak mükemmel gibi bişi oldu. bass+3 de ve tiz treb 0 da iken bass lı bir şarkıyı 55e kadar açabildim daha sonrasında içim titriyor 2300 emsallerine bakarak çok iyi bir teyp sony nin ona en yakın herisi sanırım gt29 onda w-r girişi yok diye biliyorum.
    Aracınızın plakası 06. Eğer Ankarada iseniz aracı gösterebilirim. Hem bir görünümüne hemde ses kalitesine bakarsınız.

• @mpal624
    Çok sağolun Antalyadayım ben eğer Ankarada olsaydım gelirdim görmeye. Bende zaten sizin gibi düşünüyorum, ne bass nede anfi taktırırım. Bu teyp bana yeter. Kumandayı da hallederseniz site de bilgi verin lütfen. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

@mpal624
    Çok sağolun Antalyadayım ben eğer Ankarada olsaydım gelirdim görmeye. Bende zaten sizin gibi düşünüyorum, ne bass nede anfi taktırırım. Bu teyp bana yeter. Kumandayı da hallederseniz site de bilgi verin lütfen. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Tabiki hocam . Ulaşabildiğim her türlü bilgiyi burda ve diğer forumlarda yayınlama çalışıyorum. Teyp dediğim gibi büyük beklentileriniz yoksa sizin için heleki oem stok hoparlörler için fazla bile olacaktır. Teybi ben 199a media marktan aldım. Hepsiburadada o fiyatlara diyorlar araştırmadım 200ün üstünde çok para vermeyin. Aracınız comfort mu bilmiyorum ama hoparlörler tek yollu zamanla onlarıda değiştirirseniz daha iyi olacağını düşünüyorum. Kumanda meseleside biraz zaman alacak gbi çünkü ekrandı fln para kalmadı tatile bile gidemedim mühürlü app alcam camlar filmi onla beraber riske atmak istemiyorum. ondan sonra kol olayına girecem. Getirtdiğimde yine ayrıntıları burdan paylaşırm

• Arkadaşlar gecenlerde depoyu doldurmuştum. Bugün ışık yandı toplam 810 Km gitmişim. Bu değerler şehir için kullanım içindir. Bu arada lastikler ince yanak ve 17" jantla alınmıştır. Fena değil gibi?
  • Dolu depo ile yapılan km çoğu etkene bağlı olarak değişebiliyor. Mevsim, trafik, aracın ağırlığı, klima, kullanım. Klima açık olmazsa 3/4 depo ile 700-750 km yapıyorum. Ama sabah ve akşam trafiğinde sert kullanımla. Bu aralar pek kullanmıyorum(camlara film çektirince klimayı açmaz oldum) 450km oldu daha 3çeyreğin çizgisini(ütten ikinci çizgi) yeni indi. Bu gidişle zamlar devam ederse gaz pedalinin altına takoz koydurcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpal624

on2000,

Hocam büyük geçmiş olsun tez zamanda aracınıza kavuşmanızı dilerim. Nasıl oldu? zarar büyük müydü?

Ben ankaradayım. Şimdilik yol bilgisayarı için kol olayını hallettim.HRMNKY nickli murat arkadaşım da 14ü gibi ankaraya gelecek ekran getirecek. takmamızla çalışması bir olacakmış bakalım.

Ses sistemini kumanda dışında hallettim.(Pioneer mehmetin ilk kazım karabekir sonra şaşmaz şubesine gittim bana yok öle parça dediler) Ses benim için tatmin edici. Aşırı bir tesisat bizim arabalara gelmez zaten(zamanla ses çıkarıyor) Memnunum yani. Parça ebay da var ama bu ara çok açıldım önümüzdeki aylarda ayarlamaya çalışacağım.

Dün 6 cama da 1 numara çizilmez cam filmi çektirdim. Ön cam baya uğraştrdı. Gece bitti iş o yüzden tam bi görünüm olarak bakamadım ama hoş durdu.

Cam filmi çektiğim yerde kesici printer var. yanllara rc aslanı ve baştan sona üste rc şeridi çekmeyi planlıyorum. Tabi bunlar hep maliyet gerektiren şeyler bir öğrenci için zaman gerekiyor

Hocam birde kafalık ne kadara mal oldu. Ucuz olduysa bende almayı planlıyorum kısa zaman içinde.

Aracım onarıldı.. ve hemen tatile çıkıp 3000 km yol teptim :)

Hasar ilk başta çok büyük geldi tabi bir de benim ilk kazam olduğu için.. Sonra baktım hiçbirşey yok :)

Bu arada yol bilgisarar kolunu videodaki gibi mi yaptınız?

Ben de eski aracımdan kalan ses sistemini arkadaşıma vermiştim sonra kaza yapınca taktırayım dedim.. Önceden kıyamıyordum şimdi xenon da Set de taktırdım.. Arkalara iki tane 350 lik pioneer oval, Alpine woofer, xetec 4x75 RMS anfi ve 7250 pioneer teyp var.. Arabanın içinde durulmuyor :)) Fakat ön hoparlörleri değiştirmek kesin şart oldu arabada onlar hiç duyulmuyor..

Bugün pioneer mehmet e uğradım oradaki eleman teyp kumandasına 200TL dedi... izmirde yapan biri varmış ona ulaşıp alacağım..

Bir de xenonları takınca uzunlar sarı olunca çok sırıttı.. Onun için önce beyaz ampul takayım dedim yok o da kötü durdu.. Ben dewww.dealextreme.com dan H7 Led ampul getirteceğim uzunlar için...

Kafalığın üçü 70 TL fakat benimkiler siyah yerine Lacivert geldi.. şimdi onları kaplatacağım.. herhalde 20-30 a kaplarlar..

Eğer siz de isterseniz pm ile konuşarak ortak bir noktada buluşma yapabiliriz.. Ben şu yol bilgisayar ekranı ve kolu merak ediyorum..

Bir de benim araçta şöyle bir sıkıntı oldu teyp takıldıktan sonra..

Yol bilgi ekranı sürekli donuyor.. Mesela kapı açılıp kapanınca yazı sürekli orada kalıyor. Saati ve tarihi sadece basınca gösteriyor.. Sizde de öyle mi acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: on2000

Aracım onarıldı.. ve hemen tatile çıkıp 3000 km yol teptim :)

Hadi hayırlı olsun güle güle kullanın. 3000de çok olmuş ama sevinçtendir . aslanı baya gezdirmişsiniz. Yakıt ortalamanız nasıldı?
    quote:

Hasar ilk başta çok büyük geldi tabi bir de benim ilk kazam olduğu için.. Sonra baktım hiçbirşey yok :)

Servis orjinal gibi yapıyordur. Eskisinden farkı olmaz psikolojik olarak kazalı dersiniz.

quote:

Bu arada yol bilgisarar kolunu videodaki gibi mi yaptınız?

Evet videodaki gibi yaptım. Böyle şeylerle uğraşmayı çok severim. Oldu ve güzel oldu. Envyden çıkma 3 satır ekran buldum araç envyden farksız oldu :D

quote:

Ben de eski aracımdan kalan ses sistemini arkadaşıma vermiştim sonra kaza yapınca taktırayım dedim.. Önceden kıyamıyordum şimdi xenon da Set de taktırdım.. Arkalara iki tane 350 lik pioneer oval, Alpine woofer, xetec 4x75 RMS anfi ve 7250 pioneer teyp var.. Arabanın içinde durulmuyor :)) Fakat ön hoparlörleri değiştirmek kesin şart oldu arabada onlar hiç duyulmuyor..

Ses sisteminizde hayırlı olsun. Benim ilk aracım olduğu için şimdilik beni tatmin ediyor. Bende amfi kolon fln yok önlerde pioneer 16cm. Arkayada pandizot yaptırdım mdfden ona da 400lük oval pioneer taktırdım. Bana yetiyorda artıyr bile.
    quote:

Bugün pioneer mehmet e uğradım oradaki eleman teyp kumandasına 200TL dedi... izmirde yapan biri varmış ona ulaşıp alacağım..

Bende sistemi pioneer memetin şaşmaz şubesinde yaptırdım. Gayette memnunum teyp dahil 500e maal oldu.
    Kumanda işi biraz karışık 200 çok demiş. Ben ebaydan aldım dün o parçayı 100tlye. İzmirdeki arkadaşla görüştüm. Onun sistemi ucuz ama biraz elektronik işlemler var kumanda kolunu söküp bağlantıları lehimlemek fln gerekiyor. O biraz sakat iş garanti dışı fln sorun çıkarabilir. çıkma kol alsanız oda en az 100tldir. Birde uğraş fln değmez gibi geldi bana ben direk köprülü bir parça aldım.
    quote:

Bir de xenonları takınca uzunlar sarı olunca çok sırıttı.. Onun için önce beyaz ampul takayım dedim yok o da kötü durdu.. Ben dewww.dealextreme.com dan H7 Led ampul getirteceğim uzunlar için...

Ben de bütün iç ve dış aydınlatmayı beyazlaştırdım sisler kaldı. Uzunlara pek dokunmayın derim pejoların beyinleri hata verebiliyormuş bende xenon taktıracaktım ama önermediler. Sisleri araştırıyorum şimdi. dealext öneririm ama paketteki iki ampülden birinin regi farklı oluyor genelde mümkünse en az iki tane sipariş verin benim başıma çok geldi. Uzunlar H1 diye biliyorum klavuzda öyle yazıyordu sanırsam. yakın zamanda 55w 30000K xenon 9ledli ön park lambası. 20 ledli geri lambası. İkinci geri sis lambası gelecek.
    quote:

Kafalığın üçü 70 TL fakat benimkiler siyah yerine Lacivert geldi.. şimdi onları kaplatacağım.. herhalde 20-30 a kaplarlar..

Kafalığa geç kaldım :( Fiyat çok iyimişti. Ben 190a maal ettim. kaplama ile. Abc nin toptancısından aldım.
    quote:

Eğer siz de isterseniz pm ile konuşarak ortak bir noktada buluşma yapabiliriz.. Ben şu yol bilgisayar ekranı ve kolu merak ediyorum..

Ben perşembe cuma ve hafta sonu genelde müsaitim . Görüşebiliriz.

quote:

Bir de benim araçta şöyle bir sıkıntı oldu teyp takıldıktan sonra..

Yol bilgi ekranı sürekli donuyor.. Mesela kapı açılıp kapanınca yazı sürekli orada kalıyor. Saati ve tarihi sadece basınca gösteriyor.. Sizde de öyle mi acaba??

Dediğiniz olay bendeki 2 satır ekranda da oluyordu. Ben teybi taktırdıktan sonra ekranı almadan önce kolu yaptığım için ya o düğmeye basarak yada ekranın yanındaki düğmelere basarak geri fonksiyonları açıyordum. Ama kapı açılınca yine kitleniyordu. 3 satır ekranı takınca sorun kalmadı. Aynı zamanda saat ve dereceyi görüyorum değiştirmeksizin. Ve diğer kısımda yol bilgisayarı tarih. sadece üstte radyo frekansı yeri boş kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alicilik -- 6 Eylül 2011; 9:01:00 >

• On2000, tekrar geçmiş olsun.....
    Mpal624, hayırlı olsun.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURGUTREİS06

On2000, tekrar geçmiş olsun.....
    Mpal624, hayırlı olsun.....

Teşekkür ederim turgutreis ,

Aracı envyleştirme çabamız sürüyor
  • 206+ resimlerde bile kalite artışını hissettiriyor.
  • Merhaba,

206+ orjinal teybin cd changer girişinden iphone bağlantısının nasıl yapılacağı hakkında bilgisi olan var mı? biirkaç ingiliz sitesinde küçük kutu şeklinde aparatlar buldum ancak 60 pound civarlarında. daha uygun fiyata nasıl halledilebilir diye arayış içerisindeyim.

Bir de yol bilgisayarı için çıkma 3 satır ekran ve kol için İstanbul'da kimi tavsiye edersiniz?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopaşa -- 7 Eylül 2011; 22:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcopaşa

Merhaba,

206+ orjinal teybin cd changer girişinden iphone bağlantısının nasıl yapılacağı hakkında bilgisi olan var mı? biirkaç ingiliz sitesinde küçük kutu şeklinde aparatlar buldum ancak 60 pound civarlarında. daha uygun fiyata nasıl halledilebilir diye arayış içerisindeyim.

Bir de yol bilgisayarı için çıkma 3 satır ekran ve kol için İstanbul'da kimi tavsiye edersiniz?

teşekkürler

xcarlink diye bir parça var. Onu cd changer girişine takıyorsunuz. Changer menusunde kullanıyorsunuz. Parçada usb-sdkart-aux girişleri oluyor. İphone için aux girişi ni kullanabilirsiniz ama yönetme yapamazsınız.
    Fiyatı 80tl ila 300tl aras değişiyor çok sayıda cihaz var. Sahibinden e bakarsanız orda bi ara 80e fln satılıyordu.

İphone için transmitterler var onları araştırdınız mı ?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.