Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evoyu begenmedim de puntolar cok daha guzel hem yakit hemde gorunus olArak fiyatida gyt iyi. Ben 206 dusunmuyordum. Punto alicaktim ama ellerinde yoktu. O yuzden pejo aldim. Sonuc olarak memnumum ama guven verici bir araba dgl cok fazla ozellik yok. Eskinin sahini neyse buda onun gibi diyelim.
  • beyler jantlar nası olmus?

http://img215.imageshack.us/img215/9717/20110616195539.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER GAMER -- 25 Haziran 2011; 12:02:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

http://imageshack.us/photo/my-images/17/20110616195539.jpg/

beyler jantlar nası olmus?

linkte sorun var paylaşım linki olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER GAMER

beyler jantlar nası olmus?

http://img215.imageshack.us/img215/9717/20110616195539.jpg

Jantların beyaz renge uyumlu, çok güzel olmuş.Güle güle kullan.
  • teşekkürler :)
  • 17'' mi bu jantlar. ??? Yay yok gibi gozukuyor. Bir kac farkli acidanda foto koyarsaniz daha guzel olur. Gule gule kullanin yayla beraber daha yakisikli olur.
  • evet 17 inç. yay takılı suanda daha yeni resimler koycam :)
  • Arkadaşlar bugun ilginç bir olay oldu. Şhir dışından dönüyordum araba 160km de idi ve depo ilk çizgiye inmişti. benzin istasyonna girdim depoyu doldurmak için. 8lt motorin aldı ama araca bindim kmyi sıfırladım ibre değişmedi. stop edip tekrar denedim 0 a düşüyor sonra yine en üstten 1 altındaki çizgiye iniyor. Gözümün önünde doldu depo birazna nasıl gider 8lt yakıt?
  • bazen ibreler içindeki miktardan daha az gösteriyor? örneğin yarım depo benzin var ama ibre yarımın altında gösteriyor. ama sizinki biraz garip olmuş, depoyu doldurmuşsunuz. belki yerin eğiminden falan kaynaklanmış olabilir?
  • Bugun ankara abc den randevu aldım perşembe sabahtan gideceğim. Hem öncamlar ses çıkarıyor onları göstertcem hemde depoya baksınlar herhalde şanadırada bir sorun var. 60km yaptım bi değişiklik olmadı tekrar benzinliğe girdim 2litre yakıt aldı. ibre 220km yapmama ragmen yerinde sayıyor :D
  • ibre takılı kalmış demekki hocam, dediğin gibi şamandırada da sorun olabilir. en doğrusu servise göstermek ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpal624

Bugun ankara abc den randevu aldım perşembe sabahtan gideceğim. Hem öncamlar ses çıkarıyor onları göstertcem hemde depoya baksınlar herhalde şanadırada bir sorun var. 60km yaptım bi değişiklik olmadı tekrar benzinliğe girdim 2litre yakıt aldı. ibre 220km yapmama ragmen yerinde sayıyor :D

ses camları kaldırırken cam krikosundanmı geliyor özellikle yağışlı havalardan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

ses camları kaldırırken cam krikosundanmı geliyor özellikle yağışlı havalardan sonra

ufak sarsıntılarda bile iki camdan açıkken ses geliyor. Sol(şöför) camı yaklaşık 3 aydır kapanırken yarıdan sonra sonra hafiften gıcırdamaya başlıyor. Sanki zorlanıyor gibi. Cam kapanırken ses baya artıyor ve kapandıktan sonra sanki yerine oturuyor gibi sesler geliyor . Camı acsan camlardan ses rüzgar sesi kapasan lastik sesi naapcaz bilmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alicilik -- 13 Temmuz 2011; 2:44:12 >
  • 3 ay once benimde sofor tarafindan camdan ses geliyordu. Garantiden yaptilar. Simdide sag cam dan asiri ses geliyor hatta cam cizik cazik oldu. Sonra bagaj camindan cok ses geliyor sanki oturmamis gibi tik tik ses geliyor. Klimadan degisik bobinaj sesleri geliyor. Balatalardan ses geliyor. Sofor koktugu tarafi emniyet kemerinden ses geliyor. Bende cumartesi randevu aldim bakalim hyrlisi. Servise gitmisken arka kapilara kolin taktircam. Serviste yaptiran arkadaslar maliyet ne oldu?? Birde kabloyu nerden cektiler
  • Bugun sabah ABC de 4 saatlik bekleyiş sonunda aracım biraz yenilendi. Camlarım battı ama şimdi daha sessiz ve sorunsuzlar. Hiç bri takılma ses v.s sorun kalmamış. fitilleri temizlenmiş ve iç kısımlar yağlanmış. Şamandıranın seviyesi bozulmuş depoyu boşaltıp yakıt seviyesini ölçüp yeniden tanımlamışlar artık göstergemde düzeldi. Bu arada depo 50lt alıyor ve ağzına kadar doldurursanız filtre ve hortum kısmıda yaklaşık 3 lt yakıt alıyor. Yağ ve su seviyeleri normal . 4 saat bekledim camların kirlilği dışında güler yüzlü çıktım servisten.

Aksesuara teybi sordum ellerinde sadece pioneer deh-1100 vardı. 10 yıllık teyp işçilik dahil 500 dedi. Ben adama içimden seranat yaptım.

sonra fatih otoya gittim bir beyle görüştüm. Hem bagaj lambası hemde arka kolonlar için. Bagaj için anlaştım parçalar sipariş verildi cumartesi günü gelecek ondan sonra taktıracağım. Burada önceden bahsedilen düğme benzeri sistem değilde bagaj kapağı içine civa sensörü koyuyorlar(envylerde olan sistem). Daha kullanışlı ve stabil oluyor. Maliyeti biraz fazla ama uzun süre kalıcılığı var ve hiç bi şekilde dışarda bişi gözükmüyor herşey kapalı. yaptırmak isteyen arkadaşlara pm atsınlar ayrıntı geçebilirim.

Ses sistemi fatih otodaki arkadaş daha deneme sürecindeyiz dedi. Kapı içine kolon öneriyor ama ben bizim arabaların kapısına güvenemiyorum. 6 ayda öncamlardan gelen sesler malumunuz ne kadr küçük kolon koysalarda zamanla kapıya zarar verecektir. 6*9 oval hoparlör alıp 60-70tl ye fiber pandizot yaptırıp hat çekmek çok daha mantıklı geliyor bana maliyet arıtıyor ama hem daha kaliteli ses alırsınız monte sorununuz yok hemde daha uzun ömürlü. Eğer fiberi oval kolonlar eğik ve hafif yukarıda olacak şekilde yaptırabilirsem ne görüntü kaybı nede bagajda hacim kaybı olmaz. 206larda çok görüyorum. hoş duruyor. Buaralar boşluktayım fiberci bulmaya çalışıyorum bilen var mı acaba ? Ankara da kime nereye gitsek ?

• Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba,

Okul ev iş derken biraz uzak kaldım birde artık pejo forumlarında takılmaya başladım. Buraya çok bomba bir olayı söylemeye geldim. Bagaj lambası olayı hallettim . Deh2300 teyp aldım montajını yaptırcam ve kumanda olayını halletmeye çalışcam daha sonra onun ayrıntılarınıda bahsederim ama bomba olay geliyor

Artık yol bilgisayarı için com2000 kola ihtiyaç yok. Elinizdeki orjinal düğmesiz olan kolla da yol bilgisayarı olabiliyor. Nasıl mı?

Arkadaşın biri yememiş içmemiş buna çalışmış herhalde çok güzel bişi bulmuş. Ufak bir çalışma ile kolu direksiyonu v.s hiç sökmeden sadece düğmeyi çıkararak düğme haline gelebiliyor(daha önceden bahsedilen 307deki gibi parça değişimi değil.) Yol bilgisayarı için kolu hallettikten sonra 3 satır ekranı takıp aktive edip kullanmaya başlayabiliyorsunuz . Video geliyo

http://www.youtube.com/watch?v=Fx-DC6uyk6k

• *** Geçen sene sıfır almış olduğum com2000 far koluna 270 TL.vermiştim.( 2 yıl garantili )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURGUTREİS06 -- 31 Temmuz 2011; 16:44:13 >
  • TURGUTREİS06 ,

Ben de yeni yeni keşfediyorum bu tarz konularda aceleci davranmamak lazım. Dün deh-2300 teyp taktırdım. Önleri pioneer 16cm lik hoparlör ile değiştirdim ve arkaya tam istediğim gibi mdfden pandizot yaptırdım ve görüntü-bagaj alanı etkilemeyecek şekilde kaldırttım görüünümde çok hoş oldu. Şimdi ip yapıcam bagajla kalkması için ve pandizotu söktüğümde kablo ile uuğraşmamak için jak koydurcam. Asıl olay kumanda kolunun teybe uyarlanması onun için bir arkadaş parça geliştirmiş. Bugun bana detayını pdf olarak attı. İnceledim kolun sistemini değiştiriyor bu pek hoşuma gitmedi. Yurt dışında dönüştürücü alacam onun yerine. Ses sistemi istediğim gibi oldu sayılır.

Yol bilgisayarı olayıda sadece ekran ve sistemi açtırması kaldı onlarda zaten 1-2 saatlik kolay işler. Ekranı yarın bi araştıracam yıldız sanayide düzgün bişi çıkarsa alabilirim. Yoksa harmankayadan alacağım. Kolu zaten yarın 5-10dk da hallederim. Sistemi açtırması biraz sıkıntı olacak.

Onlardan sonra ses yalıtımı yapcam kapılara kendim. en açık ton film çektircem camlara spoyler ve eksoz ucu ile de bitircem bu dönemi :D

Yarın pandizotun fotolarını çekersem burda yayınlarım şimdilik daha iyi değil daha oynamalar yapacam üstünde

• mpal624,

Yıldız sanayide 206 çıkma ekran bulman zor.Genelde 307'den çıkma ekranlar var.Bizim 206 Plus'lara uyuyor ama solma problemi çıkartıyor.Ben de Hrmnky ( Murat ) arkadaşımızdan temin etmiştim.Yol ekranını taktığın zaman bütün sistem kendiliğinden aktif hale geliyor.Yani sistemi açtırmana gerek yok.Ben sadece RDS Ayarlarını açtırmak için Fatih Peugeot servisinden( İskitlerde ) Tekin Usta'ya uğra 1dk.da işini halledersin....Şimdiden hayırlı olsun....
    Benim araçta da bagaj aydınlatması yok malum....
  • madem yaris yada plus diyosun,kesinlikle 1.3 yaris derim. Made in Japan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbidden_man -- 1 Ağustos 2011; 10:08:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.