Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guven.m

caner senin aracın lastiklerde goodyear gt3 mü, ve asfalta ses yapıyomu

inan hiçbakmadım sanırım aynıdır yarın bakar cevap veririm ses olayına gelince motor sesinden başka ses duyamıyorum :):))
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih13

arkadaşlar 2010 model peugeot plus almyı düşünüyorum.kullanan veya bilen varsa görüşlerinizi bekliyorum.şimdiden sağolun..

merhaba bende 206 plus aldım cok memnunun dızel guvenlık paketı var mukemmel bır arac sadece celık jant lazımm
  • aklıma gelmişken, araç bilgi ekranında termometrenin olmadığını farketmiştim, servise gittim bilgisayara bağlayıp yüklediler. ancak görmek için soldaki tuşa basmak gerekiyor.
  • quote:

aklıma gelmişken, araç bilgi ekranında termometrenin olmadığını farketmiştim, servise gittim bilgisayara bağlayıp yüklediler. ancak görmek için soldaki tuşa basmak gerekiyor.

arkadaşım birşey soracağım dün cam filmi yaptırdım yanlar 1 en arka 2 numara ben komple dedim 120 ye anlaştık neyse baktım öncam için film kesmediler hayırdır dedim öncam olmazki dediler ön cam özel işçilik ve ekstra para tutar ve onun cam filmide farklı dediler bu doğrumudur yoksa beni kandırdılarmı malum bu ülkede kimseye güvenemiyoruz ... bu arada gerçekten çok güzel oldu cam filmleri arabaya çok yakışıyor bizim arabalar gerçekten ayrı bi güzel :):):)
  • hayırlı olsun. evet öncam filmi çok farklı değil 0,75 numaraya denk geliyor yanlardan biraz daha açık işçilik olarak aslında bişey farketmiyor yan camlarıda aynı özenle yapmaları gerek fakat sen yan camdan dışarı çok bakmayacağın için pek anlamıyorsun ancak önündeki camda hava kabarcıkları boşluklar olursa rahatsız eder, sanırım kendilerine güvenemedikleri için yapmamışlar. ilk bikaç gün minik kabarcıklar kendiliğinden kapanır. ben yancamlar 200, ön cam 120 tavan için 150 tl verdim. 10 yıl garantili
    toplamda cam filmi +tavan folyo+klima çerçeveleri =470
    8000k Xenon kit=180
    Kol Dayama =110
    Karter Koruma=110
    Boya ve koltuk koruma=150
    sonu yok...)
  • quote:

hayırlı olsun. evet öncam filmi çok farklı değil 0,75 numaraya denk geliyor yanlardan biraz daha açık işçilik olarak aslında bişey farketmiyor yan camlarıda aynı özenle yapmaları gerek fakat sen yan camdan dışarı çok bakmayacağın için pek anlamıyorsun ancak önündeki camda hava kabarcıkları boşluklar olursa rahatsız eder, sanırım kendilerine güvenemedikleri için yapmamışlar. ilk bikaç gün minik kabarcıklar kendiliğinden kapanır. ben yancamlar 200, ön cam 120 tavan için 150 tl verdim. 10 yıl garantili
    toplamda cam filmi +tavan folyo+klima çerçeveleri =470
    8000k Xenon kit=180
    Kol Dayama =110
    Karter Koruma=110
    Boya ve koltuk koruma=150
    sonu yok...)

gerçekten sonu yok kendini tutamazsan bir araba parası kadar veriyorsun sen en kaliteliden yaptırmışsın anlaşılan banada 3.4 yıl garanti verdi tanıdık sorun olursa gel hallederiz dedi herneyse taktırdık artık öncam açık olsun en azından polise yakalnamayız :):):) valla dün birşeyler yaptırmaya kalktım 1 milyarı geçti :) bende karar aldım artık birşey yaptırmayacğım :):) cam filmi yeter...

• bende öyle diyorumda deri direksiyon simidine kafayı taktım, bizimkinin örneği yok ama aşağıdakiler gibi bişey
     2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım

• orjinal duruyor ama bence gerek yok kendi hali daha güzel... yinede yaptırırsan haber veririsin bi bakarım resimlere felan :) ok yaptırdığın şeylerden haberdar etde bizde nasiplenelim :)
  • ok bişey yaparsam burda paylaşırım:)
  • dostum birşey soracam bizim arabada ne zaman turbo devreye giriyor ben hiç farketmiyorum yani bi ses duymuyorum...
  • turbo her zaman devrede olan bir sistemdir, ancak yanma verimi ve mazot-hava miktarının artışına bağlı olarak artan egzoz basıncıyla bazı devirlerde daha çok döner.. turbo en yüksek basıncına 1500-1750 devir aralığında ulaşıyor hdi motorlarda.. bu motorların belirli bir devirden sonra düşüyormuş gibi görünen tork grafiği yüzünden turbo da yavaşlıyormuş gibi düşünülür ancak turbo en yüksek güç alınana kadar sabit basınçla (aslında o basınç daha da artabilir ancak elektronik olarak önceden bildirilen bir basınç değerini geçmemesi için westgate adındaki bir nevi vana fazla basınçlı havayı tahliye etmektedir) dönmektedir..
  • cevap için teşekkürler peki bu dizel arabayı nasıl kullanmak gerekiyor varmı ayrıntıları ... ben çalıştırınca biraz bekliyorum stop ederkende yoldada devrinde kullanmaya özen gösteriyorum 2500 de sabit hızda gidiorum vites değiştirirken 3000 geçirmiyorum vitesi boşa atmamım bir zararı varmı ? tr yollarında ne kadar iyi kullanılıyorsa okadar iiy kullanmaya çalışıyorum ... ama dizel farklı olaiblir...
  • turbo devreye girdiğinde ses farkı çok olmaz, tam net bi devir söyleyemiycem ama 2000-2500 arasında girer çekişinden farkedersin. 2. ve 3. vitesde daha rahat anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

turbo her zaman devrede olan bir sistemdir, ancak yanma verimi ve mazot-hava miktarının artışına bağlı olarak artan egzoz basıncıyla bazı devirlerde daha çok döner.. turbo en yüksek basıncına 1500-1750 devir aralığında ulaşıyor hdi motorlarda.. bu motorların belirli bir devirden sonra düşüyormuş gibi görünen tork grafiği yüzünden turbo da yavaşlıyormuş gibi düşünülür ancak turbo en yüksek güç alınana kadar sabit basınçla (aslında o basınç daha da artabilir ancak elektronik olarak önceden bildirilen bir basınç değerini geçmemesi için westgate adındaki bir nevi vana fazla basınçlı havayı tahliye etmektedir) dönmektedir..

daha teknik açıklamışsın.demekki 2000-2500 olarak yanlış biliyormuşum

• quote:

Güle güle kullan allah kaza bela vermesin.araç şuan 5200 km de yakıt motor henüz yeni olmasına rağmen iyi, Benim aldığım dönem sportium sadece 308 ve 207 lerde vardı, ben güvenliklik stil paketli aldım. Çelik jant özellikle almadım 1500 tl farkı vardı. bikaç ay sonra 15 yada 16 inç jant lastik takımı alıcam 1200-1400 tl arası değişiyo.
    caneryendi arkadaşım dediğin olabilir hoşta durur ama jant sürekli ısındığı için ve tanzikli yıkandığında boya atacaktır.kendimi toparlayıp jant ve lastik almayı düşünüyorum, lastiklerden memnun değilim çok sert.

Arkadaşım aracın hayırlı olsun bende aynısından aynı renk alıyorum bugün yarın elimde. Bu arabaya beyaz çok kollu jantlar mükemmel duruyor benden söylemesi Birde kaput koruma yaptırsan faydalı olur bence. Uzun yolda taş çarpmalarından ve sinek böcek pisliklerinden koruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

quote:

Güle güle kullan allah kaza bela vermesin.araç şuan 5200 km de yakıt motor henüz yeni olmasına rağmen iyi, Benim aldığım dönem sportium sadece 308 ve 207 lerde vardı, ben güvenliklik stil paketli aldım. Çelik jant özellikle almadım 1500 tl farkı vardı. bikaç ay sonra 15 yada 16 inç jant lastik takımı alıcam 1200-1400 tl arası değişiyo.
    caneryendi arkadaşım dediğin olabilir hoşta durur ama jant sürekli ısındığı için ve tanzikli yıkandığında boya atacaktır.kendimi toparlayıp jant ve lastik almayı düşünüyorum, lastiklerden memnun değilim çok sert.

Arkadaşım aracın hayırlı olsun bende aynısından aynı renk alıyorum bugün yarın elimde. Bu arabaya beyaz çok kollu jantlar mükemmel duruyor benden söylemesi Birde kaput koruma yaptırsan faydalı olur bence. Uzun yolda taş çarpmalarından ve sinek böcek pisliklerinden koruyor.

Aramıza hoşgeldin o zaman :) Jant alacağım zaman tüm alternatiflere bakıcam şuan alamayıcağım için çokta araştırmıyorum açıkcası :), evet uzun yolda kabut koruması iyi oluyor yazın tatile giderken sürekli sinekler yapıştı sık sık yıkattım. Bizim araçlardın kaput yukarıda kalıyor tamponla logonun olduğu kısıma yaptırmak gerek.oraya çok falza yapışmıştı.

• bu yakışılıda benim :)

• benimkine ne kadar da benziyor :)
  • hakkaten yaaa tıpkısının aynısı :):) dostum şu çelik cant olayınıda bi halletseydik sıkıntı kalmazdı kış bitsin yazın kesin alırım böyle güzel bi araba çelik cantsız olmuyor ... beyaz cant acaba nasıl olur bu arabaya çok merak ediyorum ? şöyle en yakışan neyse onu taktırmak istiyorum... yaza kadar iyi bir karar veririrz inş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.