Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar her bayii,servis bir olmuyor ben açıkcası aynı marka da olsa bayiye dikkat ederim, bu yüzden mepa dan memnunum bu aracı son dakika karar değişliği ile aldım siyah 206 sedan için pazarlığı bitirdim sipariş formu açıldı kapora verdim, eve döndüğümde arayıp 206 + a karar verdim . Sportium serisi 308 ve 207 lerde çıkarılan millessim serilerinden sonra geldi, çok tuttu 206+ a da ekledir, ancak araç donanımı belli ekleyecek bişey yok :) Spoiler,metal vites topuzu,metal depo kapağı,kapı eşikleri tek fark bunlar, bence olmazsa olmaz yada sonra yapılmayacak şeyler değil.
    Caner, 3900 devir maximum olarak söylemiştim, normal kullanımda 2000-3000 arası normal.Çok fazla hız yapmayı sevmem bir ay önce tatile giderken izmir otobanında test ettim 190 i gördüm deneme amaçlıydı, ama kesinlikle yüksek hızı tasvip etmiyorum sadece 206+ için değil hiç bir araçta. ama insan bir defa da olsa yeni aldığı bi aracın top limitini görmek istiyor. Giderken izmit,bursa ve manisa da şehir içine uğrayıp trafiğe girdiğim için uzun yol yakıtı değişti, dönüşte bodrumda 145 liraya doldurdum ortalama 100 km hızla istanbula geldiğimde (850 km) çeyrek depo yakıt vardı. Alan arkadaşlara hayırlı olsun almayı düşünenlere tavsiye ederim.

• Bu arada bana Can Otomotivden verilen 206+ fiyatı: 25.500 TL oldu. Her ne kadar ilgilenmeseler de biraz üsteleyince yakında 3 tane metalik gümüş aracın geleceğiniz ve anahtar teslim 25.500'e verebileceklerini sölediler. Yanlış hatırlamıyorsam comfort dedi. Tam emin değilim ama sanırım fiyat güzel. İnternette de 26.500 yazıyor...
  • fiyat güzel ,stil paket hariç sanırım eğer hariçse bile 1500 tl verip alın derim eğer gelen araçlar stil paket donanımlı ise
  • bu aracın stil paketli benzin versiyonunda acayip gözüm var. ıkınsak sıkılsak pazalıkla kaça alınır acep bu.
  • güncel bayi fiyatlarını bilmiyorum ama 23.250+1.500=24.750 internet fiyatı bayide değişebilir. indirim yapabilirler
  • sportium için gerekli olan modifiyeleri yetkili servis dısında nerde yaptırabiliriz?
  • 207 1.6 90 beygir hdi sportium gördüm bugün. Harika duruyor...
  • 207 güzel ama 10-12 bin lira fark da güzel :) bizim araçların farlar,kaput,ön konsol,direksiyon 207 nin aynısı zaten, 36 binli rakamlara çıkabiliyosanız 308 alın derim, 207 için o kadar fark bana göre çok.
    206+ Comfort Stil paketli olup ve çelik jantlı alırsanız Sportium olması için spoiler yeterli :)
    Spoiler serviste 330 + 120 boya( dışarda boya dahil 100 lira)
    Kapı eşiklerini tam araştırmadım ama 50 tl yi geçmez
    Aliminyum vites topuzu çok uzun 207 sportiumun vites topuzu daha güzel serviste 130 tl dışarda tahminen 50 liradır
    Aliminyum depo kapağı şahsen benim sevmediğim bir aksesuar. olsa dahi söktürürdüm,hiç ilgilenmedim

kısaca sitil paketli bir 206+ ı 200 tl ye Sportium yapabilirsiniz Aksaray,Maslak,Topkapı bu civarlarda bulunabilir. Ben internetten araştırmıştım. Bu araçların kötü yanlarından biri modifeye uygun olması :)) ben abartıya kaçmadan güvenlik,konfor ve ekonomiden taviz vermeden ufak tefek şeyler yapmaktan yanayım.

• anadolu yakası tekotoya gidiyorum. 206+ için stil paketi dahil metalik renk 1.4 dizel 27 000 lira fiyat aldım...
  • arkadaşlar dizel stil paket 25500 e aldım... mümkün oluduğunca inirim yaptırın ... benzinliye gelince 21800e alıyordum paketsiz fiyatı ... paketle en fazla 23000 olsun...
  • Fiyatlarda indirip yapıyolar ancak ne zaman aldığında önemli bende 26000 e aldım üstelik trafik çıkışı 13 temmuz ama 2010 model o dönem başka bayilerde 28500-29000 istiyolardı. bayi ye araçların giriş rakamlarına göre bize verdikleri rakamda değişiyor.Az önce mepa dan aldığım satış danışmanını aradım, birazdan dönüm fiyat vericek, sizlerle de paylaşırım.
  • Mepa İkitelli, dizel stil paket siyah metalik dahil anahtar teslim 26.600 gemideki satılmayan son araçmış opsiyonlanmış ama yardımcı oluruz dediler bir sonraki gelecek araçlar için fiyat veremiyorlar
  • Hocam ben de mepayı aradım. Bana da aynı fiyat verdiler. Bu arada Tek Oto'da 206+ yakından inceledim. İçine sığıyorum ama koltukta pek rahat edemedim. Benim şu anda en çok merak ettiğim 1.4 hdi motorun performansı konusunda... Sollamalarda falan nasıl? Bir de kliması nasıl verimlilik açısından...
    Şu 207 ile arasındaki 10 bin liralık farkı da anlayabilmiş değilim...
  • araç sollamalarda ani hızlanmalarda çok iyi,bu özelliğini çok seviyorum. kliması için ben geçtiğimiz yaz aylarında ilk 5 dakika 3 yada 4 sonra 1 e alıyordum çok güzel soğutuyor. gittiğin bayi de varsa test aracını kullan karar vermende faydası olacaktır.
  • En iyi fiyat mepa'da pazartesi ya da salı oraya gidip kesin kararı vereceğim...
  • aracın hızlanması belli devirden sonra harika insana keyif veriyor :)
  • caner senin aracın lastiklerde goodyear gt3 mü, ve asfalta ses yapıyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

arkadaşlar dizel stil paket 25500 e aldım... mümkün oluduğunca inirim yaptırın ... benzinliye gelince 21800e alıyordum paketsiz fiyatı ... paketle en fazla 23000 olsun...

Comfort + Stil paket 25.500 mü? Bu donanımda ABS oluyor mu yoksa Sportium mu almak gerekiyor.Sportium dizel fiyat nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGUR19

quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

arkadaşlar dizel stil paket 25500 e aldım... mümkün oluduğunca inirim yaptırın ... benzinliye gelince 21800e alıyordum paketsiz fiyatı ... paketle en fazla 23000 olsun...

Comfort + Stil paket 25.500 mü? Bu donanımda ABS oluyor mu yoksa Sportium mu almak gerekiyor.Sportium dizel fiyat nedir acaba?

Stil ve Güvenlik Paketi =ABS, ön yolcu hava yastığı, ön sis farları,gövde renkli kapı kolları, yan aynalar ve yan koruma çıtaları
    Sportium = Stil ve Güvenlik Paketi +Arka Spoiler, Alüminyum vites topuzu, Alüminyum kapi eşikleri, Alüminyum arka bagaj çıtası,Özel Sportium paspaslar, Sportium logosu, Alüminyum yakıt deposu kapağı.
    Sportium seri sınırlı üretim olduğu için bitmiş durumda,Ellerinde araç olan bayilerde 1.4 hdi 70 bg Stil ve Güvenlik Paket için 26.600 ile 27.000 gibi rakamlar veriyorlar, tabi eğer ellerinde yoksa gelecek olanlarınki + yada - olarak değişebiliyor

• Comfort + Stil paket 25.500 mü? Bu donanımda ABS oluyor mu yoksa Sportium mu almak gerekiyor.Sportium dizel fiyat nedir acaba?

evet 25500 e aldım abs 2 havayastığı yan çıtalar ayna beyaz sportiumda fazla olarak çelikcant spoiler paspas depo kapağı metal birkaç aksesuar daha arada ne kadar fark var bilmiyorum 2bin den den fazla ise bence verilmez... dışarda aynı şekli daha ucuza yapabilirsin şahsen ben öyle yapacağım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.