Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT E-3008 | 3008 | ANA KONU |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
6
Favori
6.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ PEUGEOT E-3008 | 3008 | ANA KONU |

YENİ PEUGEOT E-3008 | 3008 | ANA KONU |Peugeotyoutube
    WE.ARE.LIVE! Follow the worldwide reveal of the #NewPeugeotE3008 #AllElectric Right here, right now. Visit our website: www.peugeot.com? The Peugeot Universe, also available on: ? Facebook: https://www.facebook.com/Peugeot? Instagram: https://www.instagram.com/Peugeot? Twitter: https://www.twitter.com/Peugeot? Linkedin: https://www.linkedin.com/company/automobiles-peugeot/?
    https://www.youtube.com/watch?v=EPxfhCA1hN0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 7 Mart 2024; 20:14:0 >

• Donanım iyiydi
    Tasarım çok iyiydi
    İç mekan kalitesi premium a oynuyordu
    Şanzıman iyiydi
    Piyasası iyiydi

Yani kasa olarak o kadar oturmuş SUV modeli ne mantıkla bozup ne idüğü belirsiz kasa tipine çevirirsiniz. Yeni kasayı bekliyordum ama asla tercih edilmeyecek eciş bücüş saçma bir şey olmuş
    Vay be Peugeot a bak ne tasarımlar yapıyor dedirten peugeot u yükselten tasarım ekibi değişti galiba. Yerine gelen ekip tuhaf tasarımlar yapıyor. Bazı açılardan hoş duran bazı açılardan göze tam oturmayan tasarımlı bazen rüküş bazen şık duran araçlar olmaya başladı.
    Mesela halen yeni 308 için gözümü tırmalayan oranlar var özellikle yandan. Halbuki bir önceki kasaya bayılıyordum.

Yeni 3008 in içi harika olmuş ama. Bu kadar hoşuma giden kokpit tasarımı son yıllarda yoktu. Mevcut 3008 ile bu iç tasarım birleşse dört dörtlük olurmuş
  • Yeni 3008'in bazı render'larını görmüş ve pek beğenmemiştim. Ama bunu baya beğendiğimi söyleyebilirim.

Yeni 3008'in tasarımı budur diyebilir miyiz ? Yoksa 3008, e-3008'den farklı mı olacak ?

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt

aynı kasa olur 2008 de aynı kasa kullanıyor sadece motoru farklı

• mevcut 408'in dışı bana kalırsa bundan güzel, ama diğer tüm arabalar arasında gördüğüm en güzel iç mekanlardan.

bi de canlı görüp, 3 boyutlu görmek lazım tabi derinlikleri vs.

• 408 'i ben de çok beğenmiştim ancak arka tamponu dandik plastik gibi duruyor, bu daha kaliteli durmuş. 408 in ileriki yıllarda tamponu piyano black ya da makyajlı olur muhtemelen.

3008 tam anlamı ile bence olmuş duruyor. 408'den daha çok beğendim.

• Peugeot yapıyor bu sporu, yine de aslan dişinden hemen vazgeçilmemesi lazımdı.

• Bu araç artık suv degil bu arada fastback

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi gözüküyor.Motor gücü hala açıklanmadı.

• icemy kullanıcısına yanıt

1.2 136hp mild hybrid olur hocam, başka beklenti mi var ?

• masterap M kullanıcısına yanıt

Elektrikli versiyon %50 ötv ile gelebilir.1,2 ile tabiki fark var ama %30 ötv farkıda var.

Fiyatlat açıklansın daha net ortaya çıkar durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 8 Eylül 2023; 19:44:6 >
  • icemy kullanıcısına yanıt

Hangisini satmak istiyorlarsa ona göre ayarlar hocam, vergi falan hikaye. Mercedes 1.5 milyona eqb satacam diye kandırmadı mı hepimizi :)

• masterap M kullanıcısına yanıt

Doğru.Şuanki yönetime kalsa 1,2 ile devam eder.

Koç ne zaman alacak acaba satış işini.Belki birşeyler değişir.

• Peugeot her zaman farklı tasarımlarla karşımıza çıktı. Rakiplerinden gerçekten ayrışan bir tasarımı oldu markanın. 3008 ile yeni nesil tasarım felsefesine geçtiler. Araç artık coupe suv formunda. Açıkcası yeni 308 ve 408 ilk tanıtıldığında herkes tarafından büyük beğeni topladı. Özellikle yeni 308’ den çok etkilenmiştim. Bunu görünce o kadar etkilenmedim. Araç evet kaslı ve sportif duruyor. Ama bunu daha farklı jantlarla ve renklerle görmek lazım. Daha düşün paketlerde falan. Resmi tanıtımı geldiğinde çekilecek canlı videolardan tekrar izlemek lazım sanki.

Bu arada Renault’ yu da takip etmenizi öneririm. Onlarda yeni tasarım felsefesine geçtiler. Austral ve Megane e tech de son C tasarımlı ön farları gördük. Artık Rafale ve Scenic gibi daha sert hatlara sahip bir tasarıma geçtiler. Önden de Peugeot’ nun bir önceki tasarım felsefesine benziyor. Çok normal çünkü şuan ki tasarımcısı eski Peugeot tasarımcısı Gilles Vidal ☺️ Peugeot’ nun ivme yakalamasında önemli paya sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citm -- 9 Eylül 2023; 1:35:52 >

• citm C kullanıcısına yanıt
    Evet Renault tasarımları, özellikle Austral ve Rafale'de ciddi Peugeot esintileri kendini belli ediyor. Tasarımcı konusunu bilmiyordum, şimdi oturdu. Ama içeriyi hala halledememişler orada henüz katedecek yolları var.

Bu 3008'de oranlar bana önceki kadar düzgün gelmedi. Daha toparlak, yüksekliğin uzunluğa oranı daha fazla gibi sanki. İçi daha güzel o kesin de dıştan videoları görmek lazım. Lárgus kanalında kamuflajlı ama güzel videoları vardı aslında.
    L'argusyoutube
    PEUGEOT 3008. Premier contact avec la 3e génération du SUV
    https://www.youtube.com/watch?si=IdguxdtHGjLxdS6a&v=9jBdLSrIxoA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 9 Eylül 2023; 1:52:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Son makyajlı kasası daha güzel iç mekanı bu kadar güzel olmasaydı sıfır güncel kasayı alırdım ama iç mekandan dolayı bunu alırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İçi güzel önü iyi arka berbat. Tasarım:

• Donanım iyiydi
    Tasarım çok iyiydi
    İç mekan kalitesi premium a oynuyordu
    Şanzıman iyiydi
    Piyasası iyiydi

Yani kasa olarak o kadar oturmuş SUV modeli ne mantıkla bozup ne idüğü belirsiz kasa tipine çevirirsiniz. Yeni kasayı bekliyordum ama asla tercih edilmeyecek eciş bücüş saçma bir şey olmuş

• 3008 i 2008 e benzetmişler

Üçgen piramit prizma şeklinde arka ışıklarla 2008 daha yakışıklı olmuştu 3008 den. Şimdi onu 3008 e koymuşlar. Ama bu sefer de 2008 e benzemiş garip bir durum

• Tasarımını pek beğenmedim açıkçası. Çıkışı ile birlikte almayı planlıyordum ancak muhtemelen başka modellere bakarız. 408'de yaşadığım hüsrandan dolayı bir antipati oldu buda 408e çok benzemiş muhtemelen ondan dolayı itici geldi bana

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.