ben beğendim. Mevcuttan daha iyisini yapmışlar. |
YENİ PEUGEOT E-3008 | 3008 | ANA KONU | (2. sayfa)
-
-
Önden olmamış bu aslan dişi olarak tasvir edilen uzun tek çizgi gündüz farları çok iyi duruyordu bu 3008 ve 508de kullanılan ön kısım o agresif hissiyatı vermiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 kuruş etmez tasarım ..ne önü ne arkası bir şeye benziyor
-
Husran derken ne gibi hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makyajli kasa sahibiyim..Yeni kasayi alirim diyordum ama bu tasarımı ben de beğenmedim..Kamuflajlisini satsalar keske, onlar daha güzel duruyordu
700 km menzile ulaşan elektrikli yeni 3008, 2024'ün 2. yarısı Türkiye'de
En başından itibaren elektrikli bir model olarak tasarlanan yeni 3008, öncelikli olarak 3 adet 0 emisyonlu tamamen elektrikli motor seçeneğiyle tanıtıldı.
Bu motorlar sırasıyla;
525 km menzil, 2 tekerlekten çekiş, 210 bg/157 kW
525 km menzil, çift motor, 4 tekerlekten çekişli, 320 bg/240 kW
700 km ile Uzun Menzil, 2 tekerlekten çekiş, 230 bg/170 kW
Türkiye pazarına ise 2024'ün ikinci yarısında önce mild hibrit ve elektrikli seçenekleri gelecek.
Diğer motor seçenekleri ise ilerleyen dönemde devreye girecekmiş.
-
Fotolarda idare ediyor ama az önce videosunu izledim aracın arkası çok tuhaf,o dümdüz bagaj kapağı kötü duruyor gerçekten
Vay be Peugeot a bak ne tasarımlar yapıyor dedirten peugeot u yükselten tasarım ekibi değişti galiba. Yerine gelen ekip tuhaf tasarımlar yapıyor. Bazı açılardan hoş duran bazı açılardan göze tam oturmayan tasarımlı bazen rüküş bazen şık duran araçlar olmaya başladı.
Mesela halen yeni 308 için gözümü tırmalayan oranlar var özellikle yandan. Halbuki bir önceki kasaya bayılıyordum.
Yeni 3008 in içi harika olmuş ama. Bu kadar hoşuma giden kokpit tasarımı son yıllarda yoktu. Mevcut 3008 ile bu iç tasarım birleşse dört dörtlük olurmuş
Katılıyorum ben fotoğraflarda önden çok kötü arkadan çok iyi diyordum ama videoda fikrim tam tersine döndü diyebilirim
Beklediğim gibi oldu, etkilenmedim. Top gibi bir silüet, aslana değilde kurbağaya benzeyen ön tasarım, duvar gibi dümdüz arka tasarım. Arabanın proporsiyonu tuhaf. İçide tam tersi etkileyici olmuş. Gill Vidal Renault’ ya gittikten sonra, Renault tasarım anlamında uçuşa geçerken Peugeot’ da düşüş var.
İçi efsane olmuş bence.
Ön tarafı güzel albenisi var.
Arka tarafı çok kötü olmuş evlerden ırak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu modeli de gill visal tasarlamadı mı?
Hayır yeni tasarımcı yaptı
Render değil de gerçek görüntülerini gördüm bir acayip olmuş arkadan kutu gibi.
408 de videolarda çok güzel duruyordu ama trafikte görüyorum özellikle yandan çok eciş bücüş duruyor bir orantısızlık var.
-
Belli zaten kendi şahsi fikrim mevcut 3008 çok daha yakışıklı bir tasarıma sahip. Ama i cockpit muazzam görünüyor. Pek çok premium markaya taş çıkartır.
Içerisine baktığın zaman premiumisi yaratıyor Peugeot logosunu çıkartıp Premium marka logosunu koysan hiç sırıtmaz Ama özellikle şu elektriklinin jantı çok kötü hiç beğenmedim benzinlinin jantı ile bakmak lazım tasarımı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
C4 gibi bişey olmuş, dıştan hiç beğenmedim
Pug 3008 sahibiyim bu yeni kasayı hiç beğenmedim. Mevcut 3008 kasası efsane olarak kalacak sanırım
Tasarımcının parasının son taksitini vermemişler o da tasarımı kestirip atmış. Fastback modasını çıkaran kişiyle tüm özellikleri dokunmatik yapan kişinin aynı ib.netor olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 14 Eylül 2023; 19:29:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X