İlk Motor için hangi TÜR motor alınmalı?
Merhaba, araba kullanma tecrübem var. Yıllardır evden çalıştığım için ve Turgutreis de yaşadığım için arabaya hiç ihtiyacım olmuyordu. Antalya'ya taşındım pandemi başladı derken araba aldım. Şimdi memleketim Afyon'a geldim. Arabamı sattım çünkü hiçbir yerde arabanızı park edemiyorsunuz. Hatta direk meydan da oturuyorum çarşıda işi olan evimin önüne park ediyor. Dolayısı ile arabasız kaldım ve her yere yürümekten de sıkıldım. Yazı ayrı kışı ayrı dert. Motor hayatımda hiç binmedim bile. Hep uzak durdum. Özellikle eşimin babasını motor kazasında kaybetmemiz sebebiyle de korkarak yaklaştık. Fakat artık bir motor alayım diyorum. Ufak tefek git gel işlerinde ihtiyacım olacak. Bisiklet veya e-Scooter da düşündüm ama kendimi iyi hissetmeyeceğim. Hani eşek kadar adam olduk falan gibi takıntı yapıyorum belki de ego yapıyorumdur. Tabi birde 1.85 boyunda 100KG spor yapıyorum böyle bisiklete binince falan bana saplanmış gibi duruyor çok çirkin bir görüntü oluyor o sebeple de düşünmüyorum. Dövmecilik yapıyorum haliyle bir Cruiser falan özentim oluştu. Bütçem çok yok o yüzden kaliteli bir Cruiser alamayacağımı fark ettim ve başlangıç olarak Pulsar RS200 almaya karar verdim. Kimisi de 200cc üstü veya racing tarzı ilk motor olmaz Scooter al önce hayatını riske atma falan diyor. Scooter'da kurye motoru imajı veriyor tabi ki kimseyi kötülediğimden değil de ne bileyim komik duracak gibi hissettiriyor. İyi kötü trafik tecrübem var. Soytarılık yapacak biri de değilim. Ne önerirsiniz?
silinsin
silinsin
|
Razer Hammerhead Pro - İncelemesi
|
Razer HammerHead Pro
|
Razer hammerhead pro alınır mı?
|
Oyun-Müzik-Film için kulaklık alacağım yardım.
|
imade.com.tr güvenilir mi?
HTC ONE MAX kullanan var mı ?
|
|
Meslek: Mobile Oyun yapımcısı
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.497
İkinci El Bölümü Mesajları: 304
Konularının görüntülenme sayısı: 189.737 (Bu ay: 6.232)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 560 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun