1 yıldan fazla bir süredir 10.000 sms kampanyası üyesiydim.Bunun yanında her ay 1'e 5 veren nar kampanyasına üyeliğim bulunmaktaydı.Ancak bu ay 10.000 sms üyeliğimi iptal edip her yöne 5.000 sms kampanyasına geçtim.Fakat canımı sıkan bir durumla karşılaştım.Eskiden Turkcell'e attığım her sms 10.000 sms kampanyasından kullanılırken şu anda her attığım sms'de 1'e 5 nar kampanyasından 40 kuruş düşmekte.Bense her attığım sms 5.000 sms’den düşer umuduyla 5.000 sms paketi satın almıştım ve de 1'e 5 nar kampanyasını sadece Turkcell içi konuşmalarda kullanmak için alıyordum.Dolasıyla sms'lerim boşu boşuna bu kampanyadan gidiyor.Turkcell'in sitesinde de bu detaya dair hiç bir uyarı göremedim.Bu yüzden hem 1'e 5 hem 10.000 sms hem de 5.000 sms üyeliği almış oldum bu ay.5.000 sms almamım sebebi de 7.8 lira madem veriyorum 2.2 lira daha fazla veririm her yöne mesaj atarım diye düşünmemdir.Sadece Turkcell içi görüşme ve mesajlaşma bana yetmekteydi.Boşu boşuna 5.000 sms paketi aldım ve dolayısıyla boşu boşuna 10 tl cebimden çıkmış bulundu.
Sizlerin de yorumuna sunayım dedim.
Evet,bu durumu bende yaşadım.gerçekten çok can sıkıcı bi durum.
Ah be turkcell. Narladın pulladın gizli gizli smsleri 40 kuruştan göndermeye başladın.
Bu durumu şikayetvar a yazıp turkcell e de bir kaç tane ücretsiz mail atıp düzeltebilirsin bence. Bi dene derim
5binin önceliğini nara göre düzeltmeleri lazım. Teknik bir problem. Normalde müşteriye en avantajlı öncelik oluyor ama...
Sistem hatası değil türkcell uyanıklıgi
Turkcell'den gelen cevap
Sayın ......,
1'e 5 Veren Nar Kampanyası'nda Turkcellilere atılan mesajlarda önce aylık 100 paketindeki bakiye düşer.Diğer yönlere sms atılırsa her yöne sms paketinden düşer.Talebinize olumlu yanıt veremediğimizi belirtmek isterim.
Nasıl bi saçmalık bu ya.. benim arkadaşta yıllardır turkcell içi sms alır bu sefer 5 bin almış bana mesaj atamıyor diyor diğer hattını tak turkcelle kontör gidiyor..ilk başta şaka yapıyor sandım ama gerçekmiş.. Gerçekten şaka gibisin Turkcell...
Bakınız ne buldum.Sanırım düzeltmiş Turkcell hazretleri hatasını:
20’ye 100TL’lik her yöne paketim ve her yöne sms paketim var, sms attığımda hangi paketten düşecek?
Öncelikle her yöne sms paketinden düşecektir. Buradaki bakiyeniz bittiğinde atacağınız sms'ler için 20’ye 100TL’lik her yöne paketini kullanabilirsiniz.
İlginçtir, 1'e 5 veren NAR ve 20TL'ye 100TL'lik Her Yöne Nar Kampanyası adı altında iki ayrı kampanyaları var.İkisi de aynı şey değil mi zaten?
Evet sanırım düzeltmiş.
Saçmalığa bakın arkadaşlar. eğer nar paketlerinden 1 e 5 narı seçerseniz türkcell e attığınız sms ler nardan gidiyor. 20 ye 100 alırsanız yada genç nar yaparsanız sms paketinden gidiyor. tezgah güzel kurulmuş bence :)
dün sms ve nar yapacaktım ucuz kurtulmuşum desenize türkcell
bende 1e 5 nar var..+5000 sms var..bende sadece sms paketinden düşüyor..ister turkcell e ister her yöne atayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme