Bildirim
10.000 TL sistem önerisi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bahsettiğin gibi aralarında 2 kat fark yok ama verdiğin bant genişliği bilgisinide seni düzeltmek isterim Intel® Core™ i7-6850K Processor Memory Bandwidth 76.8 GB/s -
hocam öncelikle yorumunuzu belirttiğiniz için teşekkür ederim. ben oyun için kullanacağım fakat eşim işi gereği render için kullanacak o yüzden anakarta ilerde ram ve işlemci upgradei yapmak için bu anakartı seçtik ve yanlış bilmiyorsam 4 way sli sistemi 1080 de sadece belirli oyunlar ve programlarda kullanılıyor. kasa konusunda dediğim anakart sizin kasaya uyar mı acaba? psu ve işlemci soğutucu için ayrıca teşekkür ederim :) -
hocam öncelikle yorum için teşekkür ederim 1070 sli yapmama nedenim ileride param olunca 1080 sli yapacak olmam fakat onun dışında fikirlerinizi kesinlikle dikkate alacam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: VaSiLi_
hocam öncelikle yorumunuzu belirttiğiniz için teşekkür ederim. ben oyun için kullanacağım fakat eşim işi gereği render için kullanacak o yüzden anakarta ilerde ram ve işlemci upgradei yapmak için bu anakartı seçtik ve yanlış bilmiyorsam 4 way sli sistemi 1080 de sadece belirli oyunlar ve programlarda kullanılıyor. kasa konusunda dediğim anakart sizin kasaya uyar mı acaba? psu ve işlemci soğutucu için ayrıca teşekkür ederim :)
Tam anlayamadım demek istediğinizi.
Şimdi ileride işlemci ve rami güncellerim diye GODLIKE seçtim diyorsunuz fakat aynı çipseti kullanıyorlar yani bendeki listedeki anakartla senin eklediğin arasındaki temel faktörler aynı her ikisindede güncelleme yapabilirsin uyumlu olduğu sürece, tabi 2000 lira üzeri para verdiğin için ekstradan spesifik bazı özellikler eklemişler ama iskelet benzer.
3 way SLI muhabbetide aynı 2 anakartada yapabiliyorsun ekstradan sendekinde 1 pcie fazladan ekli - zaten 4 way sli kullanacağını sanmıyorum mantıksız olur bütçe açısından sen o karta 4 'lü 1080 sli yapmak için beklediğin zamanda geçen sürede zaten yeni gpu 'lar çıkmış olacak pek mantıklı bir düşünce olmayacak ondan bahsediyorum. Eşinizin yapacağı render hangi proğramda bunuda araştırmanızı öneririm gpu destekli rendermi işlemci desteklimi ? SLI render tekli gpu rendera göre ekstra zamandan tasarruf sağlar enli boylu araştırın nette ne demek istediğimi anlayacaksınız.
+ Kasa konusuna gelince resmi sitesinde E-ATX desteklediği yazıyor.
quote:
Carbide Series® Clear 400C Compact Mid-Tower Case Case Motherboard Support Mini-ITX, MicroATX, ATX, E-ATX
Maximum GPU Length 370mm
Carbide Series® Clear 400C
Özetlemek gerekirse: sadece oyun oynasanız tekli gpu gtx 1080 diyebilirdim ( hoş ben olsam 1080 yerine gene 1070 sli tercih ederdim o ayrı mesele ) fakat bilgisayarı eşinizin render işleri içinde paylaşacağınızdan sli sistem hem sizin oyun keyfinizi baltalamaz hatta yüksek çözünürlükte çoğu oyunda 1080 'a göre daha fazla fps alırsın önceki mesajdaki videodan yada youtube 'dan bakabilirsiniz + eşinizin render işlemi için yerinde bir tercih olur..
Edit: ileride 1080 sli düşündüğünüzü sonradan fark ettim şuan 1080 sonrasında birtane daha 1080 güzel olur ama anakart konusunda godlike 'a verdiğin paraya yazık onun yerine performans için raid yada m2 ssd 'leri düşünebilirsin + ramleri en az 32 'ye çekebilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 15 Ağustos 2016; 10:22:50 >
-
-
1500 tl kdv nedir ya devlet resmen bizi gondikliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu konu tutar en az 3 ay devam eder
rahat olun intel ve gtx'ciler =)
ama olan bize oluyor, millet 10.000 tl lik parçaların reklamını yaptıkça satıcılarda kıs kıs gülüyor, demekki 10.000'i yiyen 11 de yer 13 de yer derken yakında 15 bin tl ye ultra pc alamayacak hale geleceğiz :D
boş yere spekülasyon olarak bakıyorum böyle konulara =)
kimsenin birşey alacağı edeceği yok.
alsa bile en az 100 sefer pahalı parçaların reklamı yapılıyor burada boş beleş hemde ücret almadan =) -
yorumum sadece 2 parça gigabyte premium gtx1080 ve h115i sıvı soğutma yap o soğutmayı niye soğutmada ucuza kaçıyorsun ki anakart gayet iyi olmuş en ekonomik titanyum kapasitörlü parça daha üstü titanium gaming edition var oda bayağı iyi gibi ama sen bilirsin tabi...(yeni farkettim siparişi vermişsin bile neyse mesajım burada bulunsun yinede alacaklar için)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 27 Eylül 2016; 8:32:53 > -
Diğer mesajları üşenip okumadım hocam. Ancak bir mesajda laptopla idare ediyorum demişsiniz. Laptopun windwosuna para ödeyip almışsınız bir daha yeni windows almayın bence saçma. Bill i zengin ettiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Aracı
Diğer mesajları üşenip okumadım hocam. Ancak bir mesajda laptopla idare ediyorum demişsiniz. Laptopun windwosuna para ödeyip almışsınız bir daha yeni windows almayın bence saçma. Bill i zengin ettiniz
bill + intel + nvidia + zuckerberg + justin bieber bunlar sayesinde köşe oldu kardeşim.
bunlardan birtanesi kazandığı parayla bir ülke kurup, tüm dünyaya savaş açsa kazanır ve dünyanın tek hakimi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camlicaibrahim -- 27 Eylül 2016; 9:01:03 > -
yani eşinize Allah şifa versinde, ilk kurduğunuzu toplamamak isabet olmuş.
10k verebiliyor olabilirsiniz ama bu kadar gereksiz sistem toplamak için şahsen aylık 50k gelirinizin olması gerektiğini düşünüyorum sabit olarak..
ilk kurduğunuz sistemde ekstra birşey sağlamayacaktı, şuan topladığınız sistemle aynı şeyi yapacaksınız merak etmeyin ve hayırlı olsun güle güle kullanın süper sistem olmuş -
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. başlarda bir kararsızlık vardı şimdi bende doğru yolda olduğumu anladım tekrardan teşekkür ederim -
hocam laptop mac o yüzden sıfırdan win 10 satın aldım :) -
hocam yorum için çok teşekkür ederim ellerinde o an için h115i bulunmadığından h110i v2 ile idare etmeye karar verdim şimdilik :) -
sevgili arkadaşım forumda senin gibi birkaç insana daha rastladım açıkçası senin zihniyette insanları anlayamıyorum. Neden sahip olamayacağınız bir sistemi başkası aldığında zorunuza gidiyor? kimsenin alacağı yok spekülasyon demişsiniz ben hayatım boyunca yapamayacağım bişeyi yapacak veya yapmış gibi görünmedim. Reklam yaptığımda yok amacım sadece fikir almak ve doğru yolda ilerlemek. amacım 3 5 ay konu tutturmakta değil bana bir yararı yok değil mi ? neden sürekli insanları aşağılamak derdindesiniz ? kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı... bugüne kadar bu forumda asla bir arkadaşa kaba davranmadım veya onu kıracak bir laf etmedim ama gerçekten sizin sözleriniz üzerine bunu yazmak istedim. bir başka entrynizde bizim gibi insanların boş yere bill gatesi zengin ettiğini falan söylemişsiniz ve ''Bunun gibi insanlar'' diye bir tabir kullanmışsınız. Para benim param değil mi ''benim gibi insanlar'' istedikleri gibi harcarlar değil mi? Benim amacım bana yol gösterilmesiydi dalga geçilmesi değil ama madem kaldıramıyorsunuz insanların bir şeyler almasını forumda dolaşmanızın bir alemi yok. Saygılarımla.
-
ne gerek var böyle şeylere -
Açtığım başlıktan utandım, monitör dahil 700-800 tlye sistem tavsiyesi istemiştim -
olur mu hocam öyle şey :) bende uzun dönem para biriktirdiğim için alabildim :) kimseyi küçümsemek gibi bir niyetim yok yanlış anlaşıldıysam özür dilerim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: VaSiLi_
olur mu hocam öyle şey :) bende uzun dönem para biriktirdiğim için alabildim :) kimseyi küçümsemek gibi bir niyetim yok yanlış anlaşıldıysam özür dilerim :)
Yok sizlik bir durum yok, sadece başlık öyle bir his uyandırdı :) Çok daha iyi bir sistem kurarsınız inşallah
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X