Bildirim
10.000 TL YURT DIŞI YABANCI DİL KURSU
https://www.amazon.com.tr/hz/contact-us/foresight/hubgateway
https://www.amazon.com.tr/hz/contact-us/foresight/hubgateway
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yaş kaç? -
22
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne oldu ki
Merak ettim hocam yaşınız geç ise ve eğitim düşünmüyorsanız öyle birşey tavsiye etmezdim.
Dilokulubul'un sitesinden bakabilirsiniz okul fiyatlarına ama 10 bin TL 3 ay için yeterli değil (tek kişilik oda ve özel banyolu istemiyorsanız bulabilirsiniz tabiki) ancak 1 ay kalınabilir. Sıfır ingilizceniz olduğu için burada öğrenme hızınızla orada öğrenme hızınız aynı olacak döndüğünüzde belirli kalıpları kurabileceksiniz.Grammar Altyapılı bir şekilde gitmek önemli ozaman hem konuşmanızıda geliştirebilirdiniz.
Önce ingilizcenizi burada güçlendirin ondan sonra gitmeye çalışın bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 14 Aralık 2018; 2:22:47 > -
Lise mezunuyum üniversite okumadım bu etki eder mi ve ne kadar para gerekli 3ay için ve hangi ülkeye gidebilirim o para ile
Kanada,ingiltere,amerika,avustralya,yeni zelanda'ya gitmen çok zor vize vs ekstra banka heasbında 6 ay para olması gerekiyor iş vs.
Maltaya gidebilirsin üni okumaman etki etmez hiçbir ülke için. Dediğim gibi dilokulubul.com'dan bakabilirsin ülke seçip hangi okullar çıkıyor konaklama ücretleri vs yazıyor. Aileyanında konaklamalı Özel banyosuz kalabilirsin belki 3 ay.
Bence atla uçağa bir asya turu yap 3 ay denizkum güneş takıl 5 yıldızlı oteller ucuz. phuket vs takıl singapur falan
Yok illaha dilokuluna gitcem diyorsan dediğim siteye bakmanı öneririm Malta dışındaki ülkelerdede fiyatlar aynı ama vize alman çok zor olacaktır mal varlığın yoksa sabit işin yoksa vs..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 14 Aralık 2018; 3:23:16 >
-
10 bin liraya 3ay asyada geçinebilir misin :) aslında çok iyi olur da uçak. Biletleri ateş pahası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X