Şimdi Ara

10.000TL'lik RGB Oyuncu sistemi kurduk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 29 Temmuz 2017; 14:39:54 >
  • Çeşme'den selamlar ;

10.000TL'lik RGB Oyuncu sistemi kurduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline23 -- 29 Temmuz 2017; 14:47:35 >

• dün razer v2 modelini aldım, ışıklandırmalar iyi fakat o kadar renkli ki eğer epilepsi hastasıysanız veya panik bozukluğunuz varsa feci etkiliyor. Kasamı çekip göndersem muhtemelen donanım haber bağış kampanyası düzenlerdi :D kasamı cambantlarla sağlamlaştırdım aksi halde dağılıyor :D ama olsun ne badireler atlattı aslanım 4 yıllık bilgisayar gtx 680 ile hala götürüyor beni, 3 yıl sonra komple sistemi değiştirmeyi düşünüyorum o zamana kadar bu pc ile devam..

• Manukyan görse gözleri yaşarırdı

• Üstüne RGB monitör de olsaydı süper olurdu.

Bir dakika!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 29 Temmuz 2017; 16:3:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarda rgb ve led den nefret ederim. bu işin hiç ciddiyeti kalmadı. üreticiler neyin kafasını yaşayıp her bir mm ye led döşüyor anlamış değilim. küçük - ufak tefek bazı aydınlatma göze hoş gelebilir ama bilgisayarı maksim gazinosuna çevirmenin ne manası var ?

kısa süre kullandığım asus b350 anakartın aydınlatma seçeneklerini tamamen kapatıp kullanmıştım açıkcası sevenlere saygı duyarım ama benim midem bulanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.dezavantaj: Gözü yorar göz sağlığına zararlı
    2.dezavantaj: Monitöre yansıma yapar görüntü kalitesini düşürür
    3.dezavantaj: Extra para yükü getirir
    4.dezavantaj: Görmemişlik gibi geliyor :)
  • Bana oyuncak gibi geliyor. Sağlamlık hissi veren özellikle metalik ve keskin hatlara sahip sistemler bence daha hoş.

• Amd yazısı yamuk olmamış

• Bunları görünce evdekine elektrik veresim geliyor O

• "Amaç Tamamen Şekil" nihayet dürüst birileri çıktı. Yapabiliyorken neden olmasın ki.

• video bende de sorunlu, sadece çerçeve var, ses-çözünürlük-büyütme tuşları yok
  • AKIYOR BU GECE MAŞALLAH
  • Rgb = Fazla para

Başka bir getirisi yok

• https://youtu.be/U9IfEJdJTNM

Dostlar bu da benim corsair 460x rgb aydinlatma yalniz tam olarak mod calismasi bitmedi bittikten sonra da video ekleyecegim.

• Parası olan alır böyle sistem kurar, saçmalık diyenler anca kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi gibi saçma, ne gerek var falan der.

• Bu da benim mid range oyun makinam.

Madem herşeyimiz RGB ampulümüz de RGB olmalı değil mi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanomen -- 30 Temmuz 2017; 4:7:46 >

• Elbette videodaki gösteriş amaçlı ama bu ışıklarla oyundan nasıl zevk alıyor millet anlamıyorum. Işık meselesini şu ana kadar en mantıklı kullanan bana kalırsa Philips'in Ambilight teknolojisi.. Gerisi abartı bence.

• DH discomuza hoş geldiniz arkadaşlar. Beğendi iseniz kanalımıza abone olmayı ve paylaşmayı unutmayın.

• benden özenmedilerse adam değilim :) NZXT HUE + yok Trident Z RGB yok Polaris MM800 yok, az girde benim sistemenden örnek al editör :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 30 Temmuz 2017; 20:20:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.