Şimdi Ara

10.062 sıralamaya ODTÜ Siyaset Gelir Mi ? Anketli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

10.062 sıralamaya ODTÜ Siyaset Gelir Mi ? Anketli

(En Son Oy Tarihi: 17.1.2021)
Giriş
    2019'da 16.467 sıralama ile almış. Bu sene 10.062 ile girebilir miyim sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 15 Ağustos 2020; 11:14:58 >

• Up
  • rahat gelir
  • Hiç şansın yok
  • DyZee D kullanıcısına yanıt
    Üzdünüz hocam :(
  • Up up
  • Hocam sence gelir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelecek hocam rahat ol kuruntuya gerek yok
  • Gelir umarım. Hayırlı olsun diğer tercihleriniz neler. Hukuk yazacaktınız en son odtü'ye mi kaydınınız.
    Hiç unutmam bilkent kesin diye tercih yapıp araya odtü'yü eklemesem İstanbul hukuktaydım şuan. 4 sene geçmesine rağmen bu ihtimalin varlığı bile ürkütüyor hala beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 15 Ağustos 2020; 13:8:30 >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Hocam bana 6675 ile senin bolum gelir mi yav
  • Valla bilmiyorum ki umarım gelir diyelim. Sıralamaları 4senede baya değişti sınav sistemi de keza öyle bence gelebilir. IR bu sene bir nebze düşer gibi geliyor. Yükselirse üzülürüm
    Gel gel takılırız.
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    gelir hocam
    hocam uc sene 12k’da sabit kalmis gecen sene 8k’ya cekmis o yuzden emin olamiyorum ama odtu ir yazan kisiye denk gelmedim pek bana da sabit kalacak gibi geliyor bakalim gelirse takiliriz hocam bolum hakkinda hasbihal ederiz
  • Ben size bölümü anlatırım sonra yatay yaparsınız ndlfkdosksodmdks
    Hocam daha gelmeden korkutmayin yav 3-5 mezunuyla konustum linkedinden icime sinerek yazdim en basa
  • Sana da gelmezse ayıp olur, artık İİBF uçmuş demektir Önünde hem Bilkent ui hem Bilkent siyaset kontenjan artırdı.
  • Yok yavv ciddi değilim
    Elbette. Hayırlı uğurlu olsun.
    Aynen hocam ben de esprisine cevap verdim biliyorum bana takildiginizi tesekkur ederim hayirlisi olsun
    İlk tercih olarak Marmara hukuk iö yazdım ama gelmeyecek. 2. tercih odtü, gerisine hukukları yazdım. Siyaset istediğim bölüm değil ama mantıklı bir seçim olur diye düşündüm.
  • İibf 2 senedir uçuyor zaten, endişelenmemin sebebi o
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.