quote:Orijinalden alıntı: unixslax quote:Orijinalden alıntı: smd Normalde eklemem ama uzun zamandır bu kadar indirme yapmıyordum. 2Mbit ile. 2mbit ile mi ben 8 mbit le 20 yleri geçmedim boşuna para veriyormuşuz 2 mbit 63 tl. senin ki 49 tl ?
quote:Orijinalden alıntı: Hey Gidi Hey quote:Orijinalden alıntı: unixslax quote:Orijinalden alıntı: smd Normalde eklemem ama uzun zamandır bu kadar indirme yapmıyordum. 2Mbit ile. 2mbit ile mi ben 8 mbit le 20 yleri geçmedim boşuna para veriyormuşuz 2 mbit 63 tl. senin ki 49 tl ? Ben 45 lira 1 kuruş veriyorum.
quote:Orijinalden alıntı: smd quote:Orijinalden alıntı: Hey Gidi Hey quote:Orijinalden alıntı: unixslax quote:Orijinalden alıntı: smd Normalde eklemem ama uzun zamandır bu kadar indirme yapmıyordum. 2Mbit ile. 2mbit ile mi ben 8 mbit le 20 yleri geçmedim boşuna para veriyormuşuz 2 mbit 63 tl. senin ki 49 tl ? Ben 45 lira 1 kuruş veriyorum. kampanya olmasın kampanya değilse hngi interneti kullanıyosun
quote:Orijinalden alıntı: Hey Gidi Hey quote:Orijinalden alıntı: smd quote:Orijinalden alıntı: Hey Gidi Hey quote:Orijinalden alıntı: unixslax quote:Orijinalden alıntı: smd Normalde eklemem ama uzun zamandır bu kadar indirme yapmıyordum. 2Mbit ile. 2mbit ile mi ben 8 mbit le 20 yleri geçmedim boşuna para veriyormuşuz 2 mbit 63 tl. senin ki 49 tl ? Ben 45 lira 1 kuruş veriyorum. kampanya olmasın kampanya değilse hngi interneti kullanıyosun Kampanya.