Şimdi Ara

(10-11-12.sınıflara mektup)Kayıp kutuphaneci öğrencilere sitem etti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
10.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıkıntı mı var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitcoin ile bağış yapabilirdik PDF dosyalarına rastgele yerlere bitcoin bağış şeysi koysaydı
  • Bir ara söylenti çıkarmıştı yok beni alt dönemlere önermezseniz kanalimi izletmezseniz ösym sınav puanınızla oynarım diye pdf paylasmisti .Adam abone sayısı artsın diye uğraştı ama kimse abone olmuyordu insanların tek bildikleri libgenden yayinladiklari pdfleri indirmek.bu arada adamin videolarini izlemistim ayni zamanda abonesiydim baya hakli konusuyordu. Youtube olayini verimli sekilde genisletseydi iş haline getirebilirdi en azindan 20ka ve grimoçdan daha verimli bir kanal olurdu. Umarim bir an önce kendine bir iş bulur.

• Bizim millete iyilik yaramaz.
  • Ben bu olayı bilmiyorum birisi anlatabilir mi ne olduğunu?
  • Adamı son zamanlarda keşfetmiştim geri dönüp youtube'a iki kelam etse cidden sevinirim ama bir yandan da maddi manevi rahatlar umarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geri dön GoE reyis bizden geçti ama yeni adayların senin tavsiyelerine ihtiyacı var.
  • Dueumu kötü, iş ve borç verecek insan arıyorsunuz. Tüm bunlar olurken ona değer vermeyen insanların çoğunlukta olduğu izleyicilere yardim etmek için video mu çekecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Erman -- 27 Temmuz 2019; 1:2:52 >
  • Foruma üye zaten, yüksek ihtimalle okumustur bu başlığı. Maalesef bu devirde prim peşinde olmayan kazanamıyor. 1000 takipçi olmadan paylaşmam deseydi şimdi kraldı.

• Kusura bakmayın ama iyi analiz yapamayıp risk almış, kendi hatası. Öğrenci insan nankördür okulda hocasının dersini dinler arkasından kötü anlatıyo der, bir bahane bulup söver. Daha fazla örneği mevcut ama uykum var yazmaya üşendim. Böyle bir kitleye korsan kitap yayınlayıp arkasından bana abone olmadılar demek gülünç bir durum.

• niye ders çalışıyor bu adam
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube belki kendisine bir miktar da olsa gelir kapısı olabilirdi ama haklısınız izleyicilerin ona değer vermemesini bırakın pdflerinden yararlananların yüzde doksandokuzu kendisini izlemedi bile

• LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    maalesef çok haklı bir yorum

• Gelir elde edebilmesi için çok vakit lazım.
  • sadece bir kere sitesine girdim ve youtube u olduğunu bile yeni öğreniyorum yardımcı olabileceksek olalım cidden bende bize yardım etmek için emek harcadığını düşündüğüm bir insan goe

• Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam ama pdflere gösterilen ilgi kanalada gösterilseydi bu süre kısalırdı fakat bu kitleyle zor

• Forumda bu kanalın konusunu açmıştım 2020cilerin bakması için ama konu 1-2 gün içinde silindi,sebebini sorduğumda admin cevap vermedi.Çok garip,hani kime zararı vardı ki konuyu sildiler hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynuss2115 -- 1 Ağustos 2019; 12:47:48 >
  • Adamı bi ben mi tanımıyorum? Rakip mi elediniz iq

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.