Şimdi Ara

(10-11-12.sınıflara mektup)Kayıp kutuphaneci öğrencilere sitem etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
10.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Libcen sitesindeki birçok pdfi yayinlayan adam kayıp kutuphaneci dün youtube hesabinda yaptığı açıklama ile öğrencilere sitem etti ve bu işi bıraktığını açıkladı. İşte o açıklamalar.

Kendisi uzun süredir maddi sıkıntılar içinde yüzüyordu işte burda da benim kendisinden bir istekte bulunmam üzerine bana verdiği cevap:

İŞTE YENİ AÇTIĞI YOUTUBE HESABI:www.youtube.com/channel/UCeR1KLxnM78im7IV_2Cx7XA
    KENDİSİNE ABONE OLUN :www.youtube.com/channel/UCeR1KLxnM78im7IV_2Cx7XA

Edit:
    BUGUN YAYINLANAN GOE'NİN 10-11 VE 12. SINIFLARA MEKTUBU
    Google Docs
    Kayip kutuphaneci/god of education açıklama.pdf
    https://drive.google.com/file/d/1KdUf15cALePXpOSI0dy_77_NpMAGtBOA/view?usp=drivesdk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 2 Ağustos 2019; 19:11:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusura bakmayın ama iyi analiz yapamayıp risk almış, kendi hatası. Öğrenci insan nankördür okulda hocasının dersini dinler arkasından kötü anlatıyo der, bir bahane bulup söver. Daha fazla örneği mevcut ama uykum var yazmaya üşendim. Böyle bir kitleye korsan kitap yayınlayıp arkasından bana abone olmadılar demek gülünç bir durum.
    Bir ara söylenti çıkarmıştı yok beni alt dönemlere önermezseniz kanalimi izletmezseniz ösym sınav puanınızla oynarım diye pdf paylasmisti .Adam abone sayısı artsın diye uğraştı ama kimse abone olmuyordu insanların tek bildikleri libgenden yayinladiklari pdfleri indirmek.bu arada adamin videolarini izlemistim ayni zamanda abonesiydim baya hakli konusuyordu. Youtube olayini verimli sekilde genisletseydi iş haline getirebilirdi en azindan 20ka ve grimoçdan daha verimli bir kanal olurdu. Umarim bir an önce kendine bir iş bulur.
  • adam çok haklı
  • Haklı.
  • Adam çok haklı. Yayınlamış olduğu videoları izlemiştim, gayet mantıklı konuşan bir insan. Gri eşek ve diğerleri gibi boş içerik üretmiyor ve boş tavsiye vermiyordu.
  • adam çok haklı kimse hocam nasıl yardımcı olabiliriz falan demiyor anca pdf istiyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cidden çok haklı.
    Kendisinin paylaştığı pdfleri para ile satmaya kalkışanlar olmuştu. Ki hala bazı siteler bin tane reklam gösterdikten sonra pdf'e ulaştırıyor.
    Gerçekten yazık oldu.
  • Benim kimya hocamın dedesini bjk ye futbolcu olarak alacaklarmış sonra dedesini çağırıp sopalarla dövüp köyüne geri yollamışlar. Bu ülkede işinde iyi insanlara hep böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan sürekli bu pdf isteyenleri anlamıyorum
    ..k sanki her pdfsini çıkardığını çözüyorsun da pdf istiyorsun
    Ha a yayınlarını çözmüşsün ha b yayınları ne fark eder
    En fazla fark %10 dur.
    Bu algının taa ...
    Kütüphaneciye gelince bu kadar çabuk pes etmen yakışmadı kral
    Herkes kendi karizmasını belirler , iki üç tane çapulcu için değmezdi.

• Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    ashashahs bu nasıl bi hikaye

• alemdares kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yayinlari bulmak için o para ve emek harcıyormuş ayrıca adam zaten işsizmiş çok ta haksız değil bırakmakta.

• Hozeis. kullanıcısına yanıt
    pdf konusunda haklı ama youtubeye devam edebilirdi çok mantıklı konuşuyordu sağlık olsun umarım işi rast gider

• Pdfler kapis kapis indiriliyor, gel gelelim adamin abone sayisi 326. Yazik

• .

• kardeşim hikaye değil ki gerçek bu. Öyle senin benim gibi insanı oraya alırlar mı milletvekillerinin çocuğu dururken. Adam 36 yaşında dedesinin zamanı baya eski yani.
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    hocam ben sopayla dövüp gönderme olayına güldüm yani olay yaşanmamış demedim sanırım yanlış anlaşıldım neyse iyi forumlar

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 27 Haziran 2020; 15:14:37 >
  • şimdi farkettim, kanalı silmiş
    Kendisinin hayranıydım, bu kötü oldu neyse umarım mutluluğu bulur demekten başka elimden bir şey gelmese de...

• Kendisine hak verdiğim konulardan biri.
    Bende ÖM yoluyla PDF isteği yağmuruna tutuluyorum sürekli.
    Olabildiğince kibar bir şekilde cevap vermeye çalışıyorum lakin ne kadar devam edebilirim bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-1h062019 kullanıcısına yanıt
    maalesef bazı öğrenciler çok açgözlü

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.