< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 2 Ağustos 2019; 19:11:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 2 Ağustos 2019; 19:11:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kusura bakmayın ama iyi analiz yapamayıp risk almış, kendi hatası. Öğrenci insan nankördür okulda hocasının dersini dinler arkasından kötü anlatıyo der, bir bahane bulup söver. Daha fazla örneği mevcut ama uykum var yazmaya üşendim. Böyle bir kitleye korsan kitap yayınlayıp arkasından bana abone olmadılar demek gülünç bir durum.
|
ashashahs bu nasıl bi hikaye
|
Bir ara söylenti çıkarmıştı yok beni alt dönemlere önermezseniz kanalimi izletmezseniz ösym sınav puanınızla oynarım diye pdf paylasmisti .Adam abone sayısı artsın diye uğraştı ama kimse abone olmuyordu insanların tek bildikleri libgenden yayinladiklari pdfleri indirmek.bu arada adamin videolarini izlemistim ayni zamanda abonesiydim baya hakli konusuyordu. Youtube olayini verimli sekilde genisletseydi iş haline getirebilirdi en azindan 20ka ve grimoçdan daha verimli bir kanal olurdu. Umarim bir an önce kendine bir iş bulur.
|
Benim kimya hocamın dedesini bjk ye futbolcu olarak alacaklarmış sonra dedesini çağırıp sopalarla dövüp köyüne geri yollamışlar. Bu ülkede işinde iyi insanlara hep böyle
|
.
|
şimdi farkettim, kanalı silmiş
Kendisinin hayranıydım, bu kötü oldu neyse umarım mutluluğu bulur demekten başka elimden bir şey gelmese de... |
adam çok haklı
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 27 Haziran 2020; 15:14:37 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |