bana son 6 ayda 4 kız takip isteği attı benden hoşlandılar diye düşünüp kendimi yakışıklı sanıyom. bu kadar olsa kudururum kendimi brad pitt olarak görür bütün kızlara da ezik gözüyle bakarım. o yüzden bi tarafları kalkık kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyo deyip kızlara suç atmayın. haklılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 12 Mayıs 2021; 20:18:6 > |
5/10 luk kız profiline gelen takip istekleri
-
-
Bu aralar favorim oldu kiz ismiyle mirc sitelerine girmek. Pelin yaziyosun kullanici adina, abartmiyorum 10 saniye icinde 10 kisi yaziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aurorax
Bu aralar favorim oldu kiz ismiyle mirc sitelerine girmek. Pelin yaziyosun kullanici adina, abartmiyorum 10 saniye icinde 10 kisi yaziyordeniyim diye girdim bi tanesine. tam bir 2005 havası site müzikleri falan. 6 erkek mesaj attı 3 dakikada oha ya. kız arkadaşım olursa (ki imkansız) interneti yasaklayacağım
-
sana da geliyor mu hocam
-
sayın lachowski beni engellediniz mi
-
Geliyoda tanımadıklarımı etmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sonkayumGeliyoda tanımadıklarımı etmiyorum
durum vahim o zaman
-
Cinsel açlığın çok fazla olduğu bir ülkedeyiz.
18 yaşında, kendi kızından bile küçük çocuklara yazan şahıslar var.
O yüzden çok normal.
-
Aynen kral
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerCinsel açlığın çok fazla olduğu bir ülkedeyiz.
18 yaşında, kendi kızından bile küçük çocuklara yazan şahıslar var.
O yüzden çok normal.
Hocam biz bunu arkadaşla denedik, fake hesap açtık bir sosyal medya uygulamasından. İnanır mısın 70 80 yaşındaki cübbeli adamlar bile yazdı 18-20 yaşındaki kız fotoğrafına. İnanması güç mesajlar, fotoğraflar geliyordu...
-
Cinsel açlık var hocam çok normal.
Benim eski kız arkadaşımla sosyal medyada el ele birlikte fotoğraflarımız olmasına rağmen arada bir yazan dayılar oluyordu.
-
kişi başı ortalama 10₺ koparsan iyi para, ticareti yapılır bu işin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi amca yazmıştı öğrencimisin paraya ihtiyacın varmı diye hep bu dayılarda var bende profilden eşini buldum söylicem dedim sonra engelledi
Şu instagramı iyi ki silmişim
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerCinsel açlık var hocam çok normal.
Benim eski kız arkadaşımla sosyal medyada el ele birlikte fotoğraflarımız olmasına rağmen arada bir yazan dayılar oluyordu.
Hahaha evet konu açmıştın hatta hatırlıyorum, adamla görüntülü filan konuşmuştun. Tiktok filan kullanıyor musun bilmem geçen gördüm 13 yaşındaki kıza yazan onlarca ''dayı'' vardı. 13 yaşındakine yazan senin ex'ine haydi haydi yazar.
-
Korktu işte öyle söyleyince.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Peter JonesHahaha evet konu açmıştın hatta hatırlıyorum, adamla görüntülü filan konuşmuştun. Tiktok filan kullanıyor musun bilmem geçen gördüm 13 yaşındaki kıza yazan onlarca ''dayı'' vardı. 13 yaşındakine yazan senin ex'ine haydi haydi yazar.
Alıntıları GösterEvet böyleleri bir sürü var.
-
Sana 6 ayda 4 kız istek atmış bana son 6 yılda 4 kız istek atmadı şanslısın bence
-
Bok kokulu varoş kezbanlar
Benzer içerikler
- acilden en kolay nasıl rapor alınır
- west navy sigara
- escobar vip forum
- zamana bırakalım diyen erkek
- aferin forte günde kaç kez içilir
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X