Er
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1016 (Bu ay: 0)
356149 gün 6 s. 8 dk. kaldı
Elveda forumss
3 haftalık belki 2 haftalık forum sürecime noktayı koyuyorum. Burada pek fazla anım olmasada genelinde iyi insanlarsınız hepinizi öpüyorum Byeesss
Yahudiler nasıl insanlar
Youtubede küçükken videolar izlemiştim müslüman bi adam tel avive gidiyodu yahudilerden dışlanıyodu sürekli aklıma böyle kazınmış yahudiler müslümanlardan gerçekten nefret ediyor mu ?
Pandemiden öncesini hatırlamıyorum
1 yıl değil sanki 10 yıldır pandemi var bunun öncesinde ne yapıyoduk nasıl yaşıyoduk
Dışarda konvoy var
Kocaelide herkes filistin bayrağı açmış kahrolsun israil sloganlarıyla konvoy yapıyo
Erkekler mi daha iyi aşçı kadınlar mı ?
Bence net kadınlar daha iyi
Bugün nedense çok mutluyum ya
Niye acaba
Bendeki bünye kimsede yoktur
26 saattir ayaktayım 4 saatlik uykuyla gram uyku yok spor yaptım vs yok abi yine siz niye uyumadınız ey ahali ?
4 günde 16 kilo et yemişiz
Birde ekonomi çok kötü diyonuz ya gözünüz doysun
Yasağa uymuyo kimse
Bugün ptt ye gittim çarşı çok kalabalıktı polisler sadece arabaları kontrol ediyo kendimi keriz gibi hissettim çoğu kişi maskede takmıyo , maske takmayan polisde gördüm ben çift maske takıyorum cidden kerizim ya
Koreli erkekler çok itici değil mi
Bi tek bana mı itici geliyo bunlar ? Çocuk gibiler bunlardan hoşlanmayan nadir kızlardanım heralde erkek dediğin sert olacak maço olacak bu ne ya çocuk bunlar ayrıca tatlıda değiller
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 415
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.252 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 404 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic