Bildirim
Yasağa uymuyo kimse
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben de uymuyorum. Bugün atladım bisiklete dolaştım biraz maske falan da takmadım çünkü sosyal mesafem var. Yanımdan önümden polis arabası geçti hiçbişe olmadı. Polisler de usandı artık. Yöneticiler kurallara uymuyor ise ben neden uyayim ki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya bende takıntı oldu şu maske olayı galiba bulaşırsa bulaşsın deyip hiç takmıycam o olacak en sonunda Cidden amacı dışında kullandığımı farkettim ben hariç kimse umursamıyo iyide türk medyası neden sürekli korku pompalıyo ? Televizyon izlemiyorum bi kaç gündür biraz daha rahatım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ceza yememek için binlerce sebep var. Bana sorsalar markete ekmeğe gidiyorum diyecektim. Maskeyi de işlek caddelere çıkmadan takmıyorum. Umursamayiverin boşverin. Bununla yaşamaya alışmamiz gerek artık.
Türk medyası zaten bitmiş son demlerini yaşıyor
Yasak yokken daha az kalabalıktı ortalık. Ters tepti herhalde bende anlam veremedim. Hadi kontrol etmeyeceksiniz bari adını tam kapanma koymayın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de markete çıktım bugün herkes dışarda napsın insanlar markete gidiyor tabi ama
-
İhtiyaç harici gezende çok
Haklısın saçma sapan işler sağlık çalışanıyım desem polislere sıyrılır mıyım acaba ?
Sağlıkçı kartını sorar. En iyisi eline 1 tane ekmek al. Çevirmezler bile ekmeği görünce. Fırından eve gidiyorum dersin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X