Malum ırk sokağı kapatmış, malum dilce son ses müzik açıp havai fişek atıp insanları rahatsız ediyorlar. Bir de sokağı kapattıkları için arabamı evimin önüne çekemedim, uzağa parkettim. Polis çağırdım, geldi; hiçbir şey yapmadan gitti. Şaka gibi. Eğer paran yoksa ve varoş bir yerde yaşıyorsan, hayat çok zor. |
Bu ülkede polis niye var ?
-
-
Polise ne yetki verirsen onu yapar.Polis devletin memurudur kanun uygulayıcıdır.Polisi değil başkalarını şikayet etmelisin.Yoksa ver türk polisine yetkiyi gör etkiyi. -
Eski mahallede cumartesiyi pazara bağlayan gecede ses sistemi ile apartmanı sallarken saat 23:30 gibi sokağı gözetlerdim.
Bir süre sonra bekçiler görününce sesi kısar ve tam apartmanın önünden geçerken "Hayırlı nöbetler" diyerek selamlardım.
Bekçiler gözden kaybolduğunda yine apartmanı sallardım...
-
Polis yerine belediye zabıtasına da şikayette bulunabilirsiniz. Polisin verdiği idari para cezasına karşı da gürültü devam ediyorsa Türk Ceza Kanununda düzenlenen huzur ve sukunu bozma suçu gereğince savcılığa şikayette bulunabilirsiniz. Havai fişekte de böyne imiş..
-
Çok medenisniz hocam idolüm olacaksınız neredeyse -
Ne tür müzikler çalıyordu?
-
Ülkede memurlarda sıkıntı var çok azı çalışıyor -
Polis adam ölmediği sürece bir halta bakmaz. Varoş yerde yaşamayacaksın hacı bu kadar basit atasözü bile var kürt çalar çingen oynar diye. Varoş yerdeysen direkt terk edeceksin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X