Şimdi Ara

e-okulda 80 olan notumu hoca 100 girmiş karneler verildi ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1. dönemde edebiyatta ilk notum 100dü. Ancak ikinci sınavda yazılıdan 80 aldım konuşma ve dinlemeyle vb. 83 olacağını varsayalım. Karneler bize verildi ve ben ortalamamın edebiyat için 100 olduğunu gördüm. Hocanın bunu bilerek yapmadığını biliyorum çok dikkat eder bu konulara. Edebiyat ortalamam 92 gibi bir şey olacakken 100 şu an ve ortalamamı hayli iyi etkiledi. Hocaya söylemeli miyim? Vicdan azabı çekiyorum günlerdir ama ortalamam da düşecek ve hedefim yüksek devlet okulundayım o yüzden bilmiyorum. Asıl korkum hocanın öğrenip bana eden söylemedin demesi sanırım ne yapmalıyım ?

• salla gitsin

ytd.

• fırt bar kaş kullanıcısına yanıt

Hoca çok kıl gerçekten bir gün gelip dese senin notun 80miş niye söylemedin derse sıkıntı çıkmaz mı

• farketmedim dersin bana da oldu ses cıkarmadım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 18 Ocak 2025; 19:44:49 >
  • söyle. başka notundan (önümüzdeki dönem?) -20 yapsın(lar) problem solved.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 18 Ocak 2025; 19:46:32 >
  • Ben öğretmenim dostum korkma bir şey olmaz hiç verdiğim nota dönüp bakmadım. Belge almak için not isteyen öğrencilere yardımcı oluyorum belki bu durum da yaşanmış olabilir.

Okuldaki ders puanları hayatta son takılacak şey emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonra fark wdilmedi yani?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

sıkıntı hocanın büyük ihtimalle sizin gibi olmayışı olabilir 84ü 85 yapmaz bu tür meseleleri konuşturmaz bile

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

öyle bir şey de olsun istemiyorum ahlaki ikilemle hocanın öğrenip kızması arasında bir yerlerdeyim ama ortalamam da düşsün istemiyorum artık

• Apllotnt A kullanıcısına yanıt

ortalaman düşmeyecek ki

olması gereken yere dönecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Apllotnt

sonra fark wdilmedi yani?

son donemdi zaten fark ettiyse bile cok gec etmistir

not vermek öğretmenin sorumluluğundadır. Her öğretmen notları girer, idare girilen notları çıktı alarak öğretmenlere imzalatır. Kısacası kendisi girmiş kendisi kabul edip imza atmış.

sadece bu olay için demiyorum hayatta şunu bil; susmasını bil, her şeyi dillendirme :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baska yonden 20 puan obpni neredeyse hiç etkilemeyecek

• Mesela 1. Dönem obp m şu an 96,4. Notun ilk haliyle 95.1 gibi bir şey olutor ve değişiyor baya aslında küçük farklar önemli çok şey değiştiriyor sıralamada

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Ailem de aynısını söylüyor hakksınız sanırım. Hoca da öğrenirse suçlu ben olmam sonuçta kendisi girdi notu

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Özel okuldaki çocukların ortalamasının şişirilmesi geliyor aklıma 60 alan çocukların notları 100 yapılıyor ama ben vicdan azabı çeken oluyorum burada

• Bı dahaki dönem 70 alır ortalamayı dusurursun odesirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 11de kimyadan 90 olan notumu 99 girmişti hoca bozmamıştım hiç. Sonra ertesi hafta falan ders çıkışı yanıma gelip len notunu 99 girmişim niye söylemiyon demişti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt

Uefnudnfosefsovjm karneler de verilince öğrenmemesini umucam sanırım sadece…

4 sene not alıyon 1 sınavdaki 20 puanin etkisi az olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.