|
e-okulda 80 olan notumu hoca 100 girmiş karneler verildi ne yapmalıyım
-
-
salla gitsin
ytd.
-
Hoca çok kıl gerçekten bir gün gelip dese senin notun 80miş niye söylemedin derse sıkıntı çıkmaz mı
-
farketmedim dersin bana da oldu ses cıkarmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AB236EA1 -- 18 Ocak 2025; 19:44:49 > -
söyle. başka notundan (önümüzdeki dönem?) -20 yapsın(lar) problem solved.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 18 Ocak 2025; 19:46:32 > -
Ben öğretmenim dostum korkma bir şey olmaz hiç verdiğim nota dönüp bakmadım. Belge almak için not isteyen öğrencilere yardımcı oluyorum belki bu durum da yaşanmış olabilir.
Okuldaki ders puanları hayatta son takılacak şey emin ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sonra fark wdilmedi yani?
-
sıkıntı hocanın büyük ihtimalle sizin gibi olmayışı olabilir 84ü 85 yapmaz bu tür meseleleri konuşturmaz bile
-
öyle bir şey de olsun istemiyorum ahlaki ikilemle hocanın öğrenip kızması arasında bir yerlerdeyim ama ortalamam da düşsün istemiyorum artık
-
ortalaman düşmeyecek ki
olması gereken yere dönecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Apllotntsonra fark wdilmedi yani?
son donemdi zaten fark ettiyse bile cok gec etmistir
-
not vermek öğretmenin sorumluluğundadır. Her öğretmen notları girer, idare girilen notları çıktı alarak öğretmenlere imzalatır. Kısacası kendisi girmiş kendisi kabul edip imza atmış.
sadece bu olay için demiyorum hayatta şunu bil; susmasını bil, her şeyi dillendirme :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baska yonden 20 puan obpni neredeyse hiç etkilemeyecek
-
Mesela 1. Dönem obp m şu an 96,4. Notun ilk haliyle 95.1 gibi bir şey olutor ve değişiyor baya aslında küçük farklar önemli çok şey değiştiriyor sıralamada
-
Ailem de aynısını söylüyor hakksınız sanırım. Hoca da öğrenirse suçlu ben olmam sonuçta kendisi girdi notu
-
Özel okuldaki çocukların ortalamasının şişirilmesi geliyor aklıma 60 alan çocukların notları 100 yapılıyor ama ben vicdan azabı çeken oluyorum burada
-
Bı dahaki dönem 70 alır ortalamayı dusurursun odesirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
11de kimyadan 90 olan notumu 99 girmişti hoca bozmamıştım hiç. Sonra ertesi hafta falan ders çıkışı yanıma gelip len notunu 99 girmişim niye söylemiyon demişti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uefnudnfosefsovjm karneler de verilince öğrenmemesini umucam sanırım sadece…
-
4 sene not alıyon 1 sınavdaki 20 puanin etkisi az olur
Benzer içerikler
- trigonometri fasikül önerisi
- galatasaray hukuk mezunu maaş
- bilkent yatay geçiş
- eba mezun girişi
- stajyer avukat maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X