k. |
e-okulda 80 olan notumu hoca 100 girmiş karneler verildi ne yapmalıyım (2. sayfa)
-
-
Umursama bile böyle şeyleri. Çok vicdan azabi çekiyorsan git söyle, hem hoca da seni takdir eder belki örnek öğrenci belgesi verirler sana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sleeeep
-
Merhaba evlat. Hocana hemen net bir şekilde bir hata olduğunu düzeltmesini talep et. Bunu gönülden kabul ve idrak etmeni isterim.
Bu tür şeyler ufak detaylardır. Senin karakterinde bu tür ufak şeyler ( mesele karne notunun yüksek olması ile sonrasındaki olumlu etkileri vs hiç girmiyorum .... ) esas senin ilerde karakterinin oluşumunda ciddi kritik dönemeçlerinden biri olacaktır. Emin ol geçmişte şuan ve yakın gelecekte karakterinin tam oturuna kadarki süreçte böyle irili ufaklı nice detaylar seni şekillendirecektir.
Hocan ne derse desin sen kabul etme! En azından rol icabı değil samimi olarak ifade et.
Samimi olduğunu hocan hissedecektir belki de utanacaktır ( kasıtlı yapmış olsa da senin iyiliğin vs için düşünebilir ) .
Belki de red edebilir de bir başka mazereti de okulların ortalama puanları veya sınıfların puanlaması da hoca veya okuluna artısı varsa da bu daha vahimidir seni de alet ediyorlar hem de senin geleceğinde seni kötü yönde temelden zehirliyorlar.
Bazı detaylarda saf olmak ( naiflik değildir ) idealdir idealin olmalı.
Annen baban bile hocana söyleme diyebilir dinleme ... Yıllar sonra belki anlarsın yaşayaraktan ama geçmişi ve o anı bir bütün sorgulayabilirsen . Umarım pişmanlıklardan yana olmaz iyi şeylerden yana hayırlı bir evlat ve birey olursun .
-
onun beni seveceğini düşünürkenki saflık seviyem konu sahibininkiyle aynı.git söyle karneler verilmiş değiştiremez zaten hem vicdanın rahatlar
-
Söyledim arkadaşlar çok rahatladım artık
-
10. sınıfta matematikten 48 almıştım hoca sayıları ters girmiş, e-okula bi baktım not 84. özel okullarda 90 altı not yokken enayilik yapıp söylemedik tabii. sallamak gerek
-
boşver hiçbir önemi yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocaya söyleyebilirsin. Zaten e-Okul 11 gün boyunca kapalı olacak. 12. günde de sadece müdürler için açık olacak. Hocan o kadar kafaya takan biri değilse 12. günde tatilinden feragat edip müdürün odasında senin notunu değiştirmez.
-
Edit: Cevabı yazarken kaçıncı sınıf olduğunuzu söylemiş misiniz diye konuyu tekrar okuyordum ki söyledim yazmışsınız yeni fark ettim Nasıl bir tepki aldınız hocam
Aklıma şu fıkra geldi :D
'Genç bir Kayserili yeni bir işe başlamış. Bir aylık çalışma sürecinin sonunda ilk maaşını almak için bankamatiğe gittiğinde anlaştıkları maaşın 800 TL üzerinde fazla bir ücret yatırıldığını görmüş.
Hiç sesini çıkarmadan, sevinerek maaşını çekmiş. Aradan bir ay daha geçmiş. Tekrar maaşını almaya bankamatiğe gitmiş, bakmış ki maaş bu sefer de 400 TL eksik yatmış. Sinirle hemen muhasebeye gidip itiraz etmiş ve sormuş;
- Neden maaşım eksik yattı?
Bunun üzerine muhasebeci sormuş;
- Neden geçen ay 800 TL fazla para yattığında itiraz etmediniz de, şimdi eksik yatınca itiraz ediyorsunuz?
Adam sakince cevap vermiş;
- Prensibimdir, ilk hatayı her zaman affederim.'
Tabii şaka bir yana bence gidip söyleyin hocam. Bildiğim kadarıyla notlar girilirken e-okulda öğretmenlerin karşısına liste şeklinde sunuluyor sınıf. Sınıf listesinde size komşu olan birisinin notunu size ve sizinkini de o kişiye yanlışlıkla girmiş olabilir mi öğretmeniniz? Bir de eğer paylaşmak isterseniz kaçıncı sınıftaydınız hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X