Şimdi Ara

20 - 21 yaşında olmak ve hayatın geri kalanı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, konu dışı için ağır bir konu olabilir fakat ben genede açmak istedim. 21 yaşına doğru gidiyorum, az kaldı fakat ne bir iş ne de okulum var şuanda. Dershaneye gitmeden denedim 2-3 sene olmadı, ilk sene 2 senelik myo ya gittim sonra orayıda sevmedim bıraktım. Bu sene açık üniversite yazdım 4 yıllık ( babam dedi diye ) ve orası geldi fakat ben askere gidicem dedim evdekilere ama ne babam ne de annem buna razı gelmiyor tabi. Babam git ehliyete yazıl al ehliyetini altına arabanı veriyim gez diyor ( araba galerimiz var ve maddi durumumuzda gayet iyi ) ama benim artık hayattan keyif alabileceğim birşey kalmadı sanırım. Bu gibi durumlarda ne yapılır ne edilir, artık karı kızdan bıktım usandım ( kişiliksiz kızlardan,yalanlardan,1 günlük ilişkilerden ) ne biliyim doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ama genede hayat tatsız geliyor artıkın. Sizce ne yapılır böyle durumlarda bu yaşıma kadar müzik aleti falan çalmadım, spor yaptım ama profesyonel anlamda değil tabi ( 3-4 ay fitness,arkadaşlarla haftada 1 futbol maçı yeri gelir basket maçı vs ) ma şimdi yapıcak hiçbirşeyim yok sanırım. Açık üniversiteye kayıt olucam ama ne yapmam lazım bana eğlenceli, zaman geçiricek, kafa dağıtabileceğim birşeyler önerebilir misiniz buna çok ihtiyacım var. Spor olur, aktivite olur, gezi olur.. ( Çocukluktan beri hayalimdir dünyayı gezmek, bunun için önce Türkiye'den başladım ve doğu ve bi kaç il hariç heryeri gezdim sanırım )

• bizim jenerasyonun genel sorunu bu. üniversiteye gitmiş olsan da bir şey fark etmeyecekti. ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. uğruna ölünecek bir amacımız yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Evet, konu dışı için ağır bir konu olabilir fakat ben genede açmak istedim. 21 yaşına doğru gidiyorum, az kaldı fakat ne bir iş ne de okulum var şuanda. Dershaneye gitmeden denedim 2-3 sene olmadı, ilk sene 2 senelik myo ya gittim sonra orayıda sevmedim bıraktım. Bu sene açık üniversite yazdım 4 yıllık ( babam dedi diye ) ve orası geldi fakat ben askere gidicem dedim evdekilere ama ne babam ne de annem buna razı gelmiyor tabi. Babam git ehliyete yazıl al ehliyetini altına arabanı veriyim gez diyor ( araba galerimiz var ve maddi durumumuzda gayet iyi ) ama benim artık hayattan keyif alabileceğim birşey kalmadı sanırım. Bu gibi durumlarda ne yapılır ne edilir, artık karı kızdan bıktım usandım ( kişiliksiz kızlardan,yalanlardan,1 günlük ilişkilerden ) ne biliyim doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ama genede hayat tatsız geliyor artıkın. Sizce ne yapılır böyle durumlarda bu yaşıma kadar müzik aleti falan çalmadım, spor yaptım ama profesyonel anlamda değil tabi ( 3-4 ay fitness,arkadaşlarla haftada 1 futbol maçı yeri gelir basket maçı vs ) ma şimdi yapıcak hiçbirşeyim yok sanırım. Açık üniversiteye kayıt olucam ama ne yapmam lazım bana eğlenceli, zaman geçiricek, kafa dağıtabileceğim birşeyler önerebilir misiniz buna çok ihtiyacım var. Spor olur, aktivite olur, gezi olur.. ( Çocukluktan beri hayalimdir dünyayı gezmek, bunun için önce Türkiye'den başladım ve doğu ve bi kaç il hariç heryeri gezdim sanırım )

• quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz

quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Evet, konu dışı için ağır bir konu olabilir fakat ben genede açmak istedim. 21 yaşına doğru gidiyorum, az kaldı fakat ne bir iş ne de okulum var şuanda. Dershaneye gitmeden denedim 2-3 sene olmadı, ilk sene 2 senelik myo ya gittim sonra orayıda sevmedim bıraktım. Bu sene açık üniversite yazdım 4 yıllık ( babam dedi diye ) ve orası geldi fakat ben askere gidicem dedim evdekilere ama ne babam ne de annem buna razı gelmiyor tabi. Babam git ehliyete yazıl al ehliyetini altına arabanı veriyim gez diyor ( araba galerimiz var ve maddi durumumuzda gayet iyi ) ama benim artık hayattan keyif alabileceğim birşey kalmadı sanırım. Bu gibi durumlarda ne yapılır ne edilir, artık karı kızdan bıktım usandım ( kişiliksiz kızlardan,yalanlardan,1 günlük ilişkilerden ) ne biliyim doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ama genede hayat tatsız geliyor artıkın. Sizce ne yapılır böyle durumlarda bu yaşıma kadar müzik aleti falan çalmadım, spor yaptım ama profesyonel anlamda değil tabi ( 3-4 ay fitness,arkadaşlarla haftada 1 futbol maçı yeri gelir basket maçı vs ) ma şimdi yapıcak hiçbirşeyim yok sanırım. Açık üniversiteye kayıt olucam ama ne yapmam lazım bana eğlenceli, zaman geçiricek, kafa dağıtabileceğim birşeyler önerebilir misiniz buna çok ihtiyacım var. Spor olur, aktivite olur, gezi olur.. ( Çocukluktan beri hayalimdir dünyayı gezmek, bunun için önce Türkiye'den başladım ve doğu ve bi kaç il hariç heryeri gezdim sanırım )

Sorun nerede anlıyamadım, araba hevesim yoktur benim o yüzden ehliyet almadım ve bu sene ehliyete kendisi yazdırdı beni, ehliyet al sonra araba vericem nabıyorsan yap gez toz diyor işte..

@Fırtınam... Evet, sanırım aynen öyle oluyor, amaçsız bırakıyorlar bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo. -- 13 Eylül 2011; 12:55:05 >

• Altına arabanı al;madem durumunuzda iyi türkiye turnesine çık arabanla...
  • Esrarmı içiyorsun ??
  • yurt dışı özel üniversite falan bul git maden maddi durum iyi.oralara sınavsız girilebiliyo galiba.rusya falan.derslerin kolay olduğu bi bölüme git hem okumuş olursun hemde iş falan bulursan askerliktende yırtarsın.sonra gelir babanın işleri devralırsın.hayatın iyi aslında.cesaret yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paran varsa dert mi kardeş, yaz özel üniversite oku...
    hatta yurtdışında oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez

Esrarmı içiyorsun ??

@Juan Cortez 2-3 sene önce ot,hap,cigara bilmem ne aklına gelebilecek herşeyi kullanmıştım, şuanda normal sigara kullanıyorum o da sık sık değil. ( İstanbul - Gaziosmanpaşa'da doğup büyüdüğüm ve hâlâ da orda olduğum için böyle şeyleri bulmak kolay oluyor )

@South Korea Hocam okumak istesem babam burada ilk mezun olduğum zamanlarda bile özel üniversiteye göndericekti ben istemedim zaten, ben öyle zengin takılanların, havalıları, züppeleri vs sevmiyorum. Ben sokaklarda kendi kendimi yetiştirdim diyebilirim, bizde kardeşlik vardır, sırtımı güvenle yaslayabileceğim insanlar vardır, zengin kesimlerde bu yok herşey çıkar içindir. Yurt dışına gelincede cesaret edemedim doğrudur, bilmediğim bir yer, bilmediğim insanlar..

@TheRummer Arabayla değil hocam, benim amacım mesela atıyorum; Gidicem Trabzona, önceden araştırırım nerde kalırım ne yaparım diye, bulurum ufak bi pansiyon giderim oraya 5 gün 1 hafta vs gezerim kafama göre sonrasında dönerim, böyle tarzları seviyorum ben yani.

@onlyone hocam derdim okumak değil, kafam ağrıyor artık okumak kelimesini duyunca bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo. -- 13 Eylül 2011; 13:09:54 >

• hocam kusura bakma ama si..n ta....ına denk yani daha ne istiyorsun ?
    okul da okursan oku okumazsan da pek bi fark olmaz.
    ha tabiki haklısın bi amacı olmalı insanın. sen de zamanla edinirsin.
  • Sen arabayı al gel ankaraya yanıma ben sürerim arabayı istediğimiz yere gidelim
  • Askere git orda adam ederler seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Askere git orda adam ederler seni

Adam olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum, zaten gözümü kırpmadan giderim ama öyle herşeye kendimiz bile karar veremiyoruz
  • derdim okumak değil ne demek boş da oturmak istemiyorsun sanırım baban araba veriyim gez demiş istemiyorsun

o zaman çalışıp birşeylerle uğraşmak istiyorsun değil mi?

üniversiteyi sadece ders olarak görme boktan bir bölüm yazarsın çalışmak istemiyorsan bahçeşehir işletme mesela, yata yata okursun 7 yılda
    üniversitedeki sosyal ortamı dışarda bulman imkansız

bu yaşta çalışıp para kazanmak istediğini düşünmek istemiyorum, eğer öyleyse psikologluk işin
  • Boşluktasın şuan, olan bu. Seçeneklerin:

-Babanın dediği gibi yaşarsın, zamanı gelince de babandan mesleğini devralır ve yoluna devam edersin.
    -Askere gidersin, dönünce zaten sende baya değişim olur-asker adam eder demiyorum, yaş ilerler, farklı şeylere tanık olursun olgunlaşırsın.

Ama her şeyden önce kendine bir uğraş bulmalısın. Bu iş olabilir, bir hobi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Askere git orda adam ederler seni

mesaj imza uyumu harika
  • taskmaster'ın olurum kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

derdim okumak değil ne demek boş da oturmak istemiyorsun sanırım baban araba veriyim gez demiş istemiyorsun

o zaman çalışıp birşeylerle uğraşmak istiyorsun değil mi?

üniversiteyi sadece ders olarak görme boktan bir bölüm yazarsın çalışmak istemiyorsan bahçeşehir işletme mesela, yata yata okursun 7 yılda
    üniversitedeki sosyal ortamı dışarda bulman imkansız

bu yaşta çalışıp para kazanmak istediğini düşünmek istemiyorum, eğer öyleyse psikologluk işin

Genel olarak şöyle anlatıyım Ben 2 senelik üniye gittim ve bıraktım. Açıkçası sosyal ortamı bulmak istediğim yok çünkü öyle ortamları sevmiyorum. Benim amacım babamın parasıyla veya birşeyleriyle değilde kendim uğraşıp biryerlere gelmek, paraya vs önem veren birisi değilim ben çünkü hatta hiç takmam olmasın yani parasız gezdiğimde oldu ne olucak çıkıyorum parka oturuyorum veya gidiyorum Eyüp sahile öyle oturuyorum kimseyi takmıyorum yani. Benim hayallerim olduğu için, ülke ülke gezmek, mesela seyahat acentesinde çalışmak, buraya gelen turistleri gezdirmek, yeri gelince başka ülkelere gidip oraları gezip başka insanlarla tanışmak. Yani okumakla falan alakası yok bunların, babamla da alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben kendi ayaklarımın üstünde durabilirim ama ne buna fırsat veriliyor, ne de benim düşüncelerim kimsenin umrunda oluyor. Yani gelmişsin 20-21 yaşına ama kişisel düşüncelerin bile yok, ne kadar acıklı bir durum ve benim sitemim bunadır işte. Paraya falan değer vermiyorum, dünyaya bir kere geliyoruz onuda doya doya yaşamak istiyorum, parayla değil yani. Kendime yeni hobiler, zaman geçirebileceğim adam gibi şeyler arıyorum işte ne bileyim şudur budur vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo. -- 13 Eylül 2011; 13:27:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam...

bizim jenerasyonun genel sorunu bu. üniversiteye gitmiş olsan da bir şey fark etmeyecekti. ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. uğruna ölünecek bir amacımız yok..

tyler başgan konuştu
  • 21 yaşımdayım okuyorum ben ama aşk yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.