Şimdi Ara

20 - 25 yaş arası gerekmiyorsa bir işte çalışmanın mantıksız olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer aileniz varsa oturun yetkinlik kasın hayatınızın her anında çalışabilirsiniz ama 20 25 aralığına bir kere geleceksiniz ben aile yanındayım şimdiden biriktireyim para sonrasında biriktiremeyeceğim diye çalıştım ama değmez , 4 5 ay çalışın sonra o paranın hepsiyle etkinliklerimiz yükseltin evde dil çalışın ilk yardım sertifikası alın araba ehliyeti alın spor yapın bir daha kendinizi bu kadar geliştiremeyeceksiniz

Ben araba ehliyetine yazıldım ayrıca ingilizcede çalışıyorum neredeyse bitti 10 15 güne İspanyolcaya ağırlık vereceğim

Adamlar fellik fellik dil bilen adam arıyorlar bir tane ilanda gördüm muhasebeci arıyorlar ama artık o kadar bulamamışlar ki dil bilen adam , yazmışlar ki muhasebeyi biz öğreteceğiz yeter ki dil bilsin

Eğer yaşınız genç ise alabildiğinize yetkinlik alın ben şuan pazarlama satış insan psikolojisi ile alakalı her şeyi öğrendim zaten benimde böyle konulara merağım vardı bide kitapları okudum ( okumaya devam ediyorum ) iyice pekişti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ehliyet maliyeti ne kadar güncel

• Çalabiliyor san bu ülkede omur boyu çalışma mak en iyisi. Çalmayı öğrenin. Üstünde çalışın. Karaktersiz olun. Ne 20 25 i.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • William0 kullanıcısına yanıt
    Ben devlete ödenecekleri ve kursa ödenecekleri toplam 25 Bine hallettim

• Askerliğin yok diyerek iş vermediler.

Askere hemen gitmek istedim 1 sene beklettiler.

24' ünde askerden döner dönmez hem sevgulü hem de iş buldum.

Segulü de iş de rahattı...

• Aynen kanzi pazarlama,insan psikolojisi kitabi okuyunca çok yetkin olacaksın,millet para yağdıracak,herkes seni işe almak isteyecek

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Sen neler yapıyorsun eskortlardan kazık yemek dışında peki

Doktorluğun meyvesini 30 undan sonra yemeye başlayacaksın oda önce şark görevi için anadoluda remziye halanın dolamalı parmaklarını tedavi ettikten sonra

Sadece 5 sene sonra buraya tekrar mesaj at o zaman görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 6 Mart 2025; 11:37:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Zero sen misin
    Kişisel gelişim motivasyon videolarını izleyip kitap okuyunca spor yapınca zengin olacağını sanıyor adam

Aynen boş motivasyon veren kişisel gelişim kitaplarını okuyorum

Girişimcinin el kitabı ile akıllı yatırımcıyı okuyunca Elon Musk olursun,baştan çıkarmayi okuyunca da karılar düşer harem kurarsın,çok kıskandım seni

Eskortçu asosyal genç karı işiyle sen ilgileniyorsun bana kendi etiketlerini yapıştırma

Genelde tıp okuyanlarda hep bir soğukluk olur kendilerini ifade edemezler malum sayısalcı problemi o yüzden bu kitapları sanada öneriyorum karıdan boş zamanın kalınca oku en azından ücreti düşürttürürsün

Ayrıca şuan sana bunları yazarken ingilizce tekrarı yapıyorum sen ne yapıyorsun bana laf soktuğunu düşünüp pişkin pişkin gülerken

Laf sokma derdim yok da sabah akşam 3 kuruş maaşa çalışan herkesin mal olduğunu düşünüp,instagram kişisel gelişim sayfalarini izleyip girişimcilik kitapları okuyunca zengin olacağınızi düşünmeniz çok komik geliyor
    Girişimcilik denen şey aslında sermayedarlik yani sabah 5 te kalkıp kitap okuyunca zengin olunmuyor baban zenginse sen de zengin oluyorsun olay bu kadar basit
    Sürekli tıp okumama laf ediyorsun da ben tıp okuyunca çok zengin olucam demiyorum ki babam fakir ben de memur olucam işte,kitap okumakla bu işler olunsaydi dünya milyoner dolu olurdu

Tıp okumana burada para muhabbeti yaptığımız için laf ettim yoksa yapmak istediğin iş oysa yapabilirsin

Benim zaten aklımda bir fikir var ama o fikrin pazarlaması var pazarlayacağın kişilerin psikolojisi var bu psikolojiye sahip kişileri nerede bulacağın var bulduktan sonra sistemi kurmak var bide kitlesel fonlama ve melek yatırımcı diye bir şey var sermaye işleri böylede halledilebiliyor bunları ben şuanki pazarlama bilgimle elde ederim olmasa bile çorluda 3+1 ev bir araba mirasım var ayrıca 450 bin lira civarları bir fon var

Şuan İngilizce öğrenip bide pazarlama öğrenip biraz pazarlama işi yapacağım başka şirketlerde ama bunuda sırf bir şirkete gireyim diye yapmayacağım bakalım bu öğrendiklerimiz pratikte nasıl işliyor diye gireceğim

Benim instagram hesabım bile yok bu kitapları chat gpt nin tavsiyesiyle aldım

• jubeii kullanıcısına yanıt
    "iş" denen şeylerin çoğu hırsızlık zaten.

youtube'da araba videoları yapan bi dayı var. zengin gibi görünüyor. ne iş yapıyordur diye merak ediyodum meğerse oto kiralama yeri varmış bunun. nasıl zengin olduğu belli oldu. kiradan dönen otomobillerde müşterilere "şurada çizik var" deyip 10 bin fatura gönderiyodur hergün. böyle değilse ben de bişey bilmiyom.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Burda anlatmaya calıştığım şey, normatif değerleri altüst edin. yok sayın. Gücü çıkarınız için kullanın. Uç bi örnek veriyim. Ateistseniz, sakal bırakıp gidin bi cemaatte millete din satıp sömürün yada tarikat kurun.

Milliyetçilik satıp ordan sömürün. İşçi sömürüsü yapın. O en kolayı. Bunları yapmak sonradan kazanılan bir yeti değildir. Buyuk olasılıkla ananızdan çalma çırpma yalan soyleme die kodlar aldınız. Bunları sonradan yok etmek zor nadir bi durum. Ama yapabilirseniz hayatta paralel evren kurarsınız. Bunun en ala orneği meclistir. Meclise girenler kuralları yıkıp yeniden şahsi çıkarları için düzenleyen akıllı adamların toplandığı yerlerdir. Kendileri ve aileleri için dışardaki sürüleri kendileri için bitch yaparlar. Eşşek sahibi için neyse, bu adamların dunyaya bakışında kendisi dışındakilerde o adam için odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 6 Mart 2025; 14:56:32 >

• jubeii kullanıcısına yanıt
    sana bişey diyim mi son yıllarda ben de aynen bu kafaya eriştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.