Şimdi Ara

Çok çalışılan sınavdan 30 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Delircem yanlış mı çalışıyorum ne yapıyorum hiç bir şey yapamadım sınavda bu yıl birde dalgınlık var. fizik sınavıydı förmülü yerleştirip oranti yapamamışım gerizekalı mıyım neyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin gene fizikmiş geçen sene edebiyat yazılısına 3 gün çalışıp 65 almıştım. Kendimi hiç bu kadar salak hissetmemiştim

• aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    Okulun geneli yapamamış bizim niye böyle oldu anlamadık çok üzgünüm ya

• Bahargünesi B kullanıcısına yanıt
    Salla ya ikincisinde yükseltmeye çalışırsın. Hocanla da aranı iyi tut. Derse falan katıl. Bari sözlüde yamulma

• Ek olarak hedefin yazılılar değil öğrenmek olsun. Ama obp de çok önemli bunu da unutma

• Bi an odtude 1.sinifsin sandim fizik midtermu vardi da gecen hafta tam bu dedigin yasandi.

Heyecani yeneceksin kendine inanacaksin ama ego da yapmayacaksin, boyle de zor bi sey yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serzenisteyim S kullanıcısına yanıt
    Heycanı yenemiyorum sorunum bu ve mat temelim yok bazı şeyleri akıl edemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Test de çözdüm bir tane soru bankası bitti konulara göre yetmezmiş iki üç olmalıymıs heralde

• Hoca çok ters köşe yapmış olabilir çünkü fizik buna en müsait alan.Sen yanlış çalışmış olabilirsin.Kişiye göre değişir neyden verim aldığı.Benim ders dinleme kültürüm hiç olmadı mesela hocadan dinleyince anlayamıyorum.Çünkü sen pasif öğrenici durumundasın ve sana birileri kendi anladığı şekilde anlatıyor,o da başkasının anlattığı şekilde anlıyor bu zincir böyle gidiyor.Ama kaynağından salt bilgiyi alıp kendim öğrenmek daha cazip geldi her zaman.Belki senin durumun da böyle olabilir.Belki daha fazla çözmen gerekiyordu,belki de az çözüp çok not çıkarman gerekiyordu.Bunu keşfedersen bence iyi olur.
    Yazılılara takma kafanı yükseltirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 7 Kasım 2018; 1:18:7 >
  • Su kendinizi salak ya da aptal diye nitelenedirmeyi birakin demek ki bi şeyleri yanlış yapiyorsunuz,bunlara bakın

• uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Hoca çok ters köşe yaptı evet bir ben değilim bütün okulun kötü geçmiş ve çalışma sistemim şöyle umut öncülün konu anlatımını not çıkarırım testlerini de yazarım sonra soru bankasından çözerim falan bu yıl çok taktım sınavları heycanlanıyorum sonra bildiğimi de yanlıs yapıyorum

• aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    69 almışım ya çok şaskınım ne yaptığımı bilmiyorum sanırım

• uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Aynıyız aslında yüzde 80 insanlar böyle ama kendini keşfetmiyor,nasıl öğreneceğini yani.Bunun yerine ya kendisi ya sistem tarafından aptal damgası veriliyor.

Ben hala öğrenmeyi öğreniyorum bu durum bir süreklilik aslında.
  • Bahargünesi B kullanıcısına yanıt
    Çok da kötü değil.
  • Bence seviyesi uygun kitap çözüyorsan böyle bi şey asla olmamalı. Çözerken nasıl çözdüğün de önemli hemen mi soruyorsun yanlışlarını hiç düşünmüyor musun sorular üzerinde bitireyim geçsin moduyla çözersen kendine hiçbi şey katamazsın dimi yani
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Ben öğrenemedim biliyosun

• Jasmine Thompson kullanıcısına yanıt
    Yok aslında öyle de çalısmıyorum

• O kadar çalışıp 70 aldığına göre hiç çalışmadan kaç alacağını düşün.Ben 70'i zor görüyordum çalışmadığım için.Örneğin bir kere fizikçi bir sınav yaptı çok düşük aldım hatırlamıyorum kaç aldığımı ama o hoca kendi sınavından 60 almıştı cevap anahtarındaki çözümler yanlıştı çünkü
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Çalışmasam 0 alırım heralde kötü olmus seninki ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.