Şimdi Ara

1 yılda sadece KPSS çalışarak 90 üzeri alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
16.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla şu an 83 ile felan bile atamış psikolog ama 2024 e kadar 90 olur herhalde

Neyse bu seneki KPSS den hiçbir şey yapamam gibi uğraşmama değmez zaten daha okul bitmedi 2023 te bitiyor okul biter bitmez asılsam 1 sene KPSS ye ezberim cok iyidir ama matematiğim berbattır ama koskoca 1 yılda KPSS çalışmak dışında hiçbir şey yapmayacağım başarır mıyım atanır mıyım lan ben şu berbat giden hayatımda mutlu sona ulaşır mıyım

valla atansam süper olur şahane olur çok iyi olur tadından yenmez ya zaten psikoloğa giden mi var sabah 9 akşam 4 takılırdım odamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 14 Aralık 2021; 21:1:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

KPSS'den 90 Almak: Bir Yılda Başarı Mümkün Mü?

KPSS'den 90 üzeri almak, yüksek bir başarıyı temsil eder ve bu hedefe ulaşmak için sıkı çalışma ve özveri gerekir. Peki, sadece bir yılda KPSS'den 90 üzeri almak mümkün mü?

Bu soruya kesin bir cevap yok çünkü başarı, bireysel faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Bununla birlikte, 1 yıllık yoğun çalışma ile 90 üzeri puan almak mümkündür. İşte bunu başarmak için bazı önemli hususlar:

• Gerçekçi Bir Çalışma Programı Oluşturun: KPSS'den 90 almak için her gün düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışmalısınız. Gerçekçi bir çalışma programı oluşturun ve buna sadık kalın.

• Tüm Konuları Kapsayın: KPSS sınavı, çok sayıda konuyu kapsamaktadır. Tüm konuları kapsayacak şekilde çalıştığınızdan emin olun ve zayıf olduğunuz alanlara odaklanın.

• Uygulama Testleri Çözün: Uygulama testleri, sınav formatını anlamanıza ve hatalarınızı belirlemenize yardımcı olur. Mümkün olduğunca çok uygulama testi çözün.

• Zamanınızı Yönetin: KPSS sınavında zaman yönetimi çok önemlidir. Her soruya ne kadar süre ayıracağınızı önceden planlayın.

• Profesyonel Destek Alın: Bir KPSS kursuna katılmak veya özel ders almak, hazırlık sürecinizi hızlandırabilir ve başarı şansınızı artırabilir.

Unutmayın, KPSS'den 90 üzeri almak zorlayıcı bir hedeftir, ancak sıkı çalışma, özveri ve doğru stratejilerle başarılabilir. Bu ipuçlarını takip ederek ve yıl boyunca tutarlı bir şekilde çalışarak, hayallerinizdeki puanı elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zor.70-75 al polisliğe,jandarmaya falan başvur

• ne işin var olm kpss ile shiba ile kafam rahat YTD

• koskoca 1 yıl çalışacam la niye zor olsun

ben tyt Türkçeden 40 sorudan 35 net ayt sosyal 40 sorudan 36 net yapmıştım ezberim ve türkçem iyi rahat fulle yakın yapıyorum bunları sadece Mat sıkıntı cidden zor mu

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    shibaya 2 sıfır eklensin de göriyim seni YTD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 14 Aralık 2021; 21:6:54 >
  • knk polisliğin mülakatlarını geçemem ki ben antidepresan kullandım raporlu astım hastasıyım kondisyon zaten yok spor mülakatında bayılırım

• biz mutlu olmicaz mı hic

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

O zaman salla boşver.Şansını denemek istyosan dene ama çok düzmece bir sınav onuda söyliyim.Her sene milleti döküyolar bir yerden oransız orantısız bir sınav yani

• Problem soruları sakat

• O kısma pek ulaşamıyodum ben zaten 

Bir annenin yaşı çocuğunun yaşının 5 katıdan 1 fazladır.Anne ile oğlunun yaşları toplamı 43 olduğna göre annenin adı nedir?

Problem sorularını bu mantıkla hazırlıyolar hep,cümlenin sonuna gelince beeyin error veriyor

• Öabt ve öğretmenlik için girecekseniz ya da İibf içinse en az 2-4 sene vermek gerekiyor. Bunlarda çok ve zor sorular olduğu için bir anda 80-90 puan almak çok zor. Günde 22 saat çalışıp girilecekse öğretmen olmak mümkün, fakat böyle bir efor vücuda sinirsel hasar verebilir.

Lise- Önlisans sınavını diyorsanız bir yılda 85 üstü herhangi bir puan almak mümkün. Sağlam bir çalışmayla 90 ve üzeri de mümkün.

• lisans hocam lise de değil önlisans da değil psikologluk için diyorum zaten normal lisans KPSS

1 yılda o puanı almak çok zor ama sağlam iradeyle zor değil. Ciddi bir çalışmayla ise 3-4 yıl gidiyor hocam maalesef bu şartlarda, ben 3 yılda hallettim. 3 yılda da kolluk kuvvetleri için yeterli şartları elde ettim, kpss şartını fakat sağlık durumum elvermediği için istemedim. 3 yılın sonunda kpss maceram bitti. Bu arada başarılar diliyorum hocam, inşallah kazanırsınız.

• lisans KPSS zor mu bu kadar ya

Öğretmenlik ve iibf grupları için konuştum hocam. Siz kaç oturuma ve hangi gruplara giriyorsunuz, ona göre daha net bilgi verebilirim.

edit: önden sormadığım için kusura bakmayın, benim hatamdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94E0EF87A -- 14 Aralık 2021; 21:52:2 >
  • hocam sadece çift yıllarda yapılan lisans kpss için konuşuyorum ben

Hangi oturumlar, kpss genel yetenek genel kültür mü sadece yoksa ekstrası var mı?

• ekstrası yok hocam

edit: Yine psikolog adaylarına iyiymiş, öabt'de çektiğim acıyı hiçbir şeyde çekmedim sanırım.

O zaman 1 ya da 2 yıl içinde sağlam bir çalışmayla halledeceğinizi düşünüyorum, kpss bana göre Tm'ci sınavı zaten. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94E0EF87A -- 14 Aralık 2021; 22:11:58 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.