Şimdi Ara

1 yılda sadece KPSS çalışarak 90 üzeri alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
17.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rahat alınır. Hatta şişli, beşiktaş, kadıköy, sarıyer veya İzmir belediyeleri lisans alanında zabıta alımı açarsa buralarada başvur. Güzel maaş alırsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • değil. 10 ayda almış birisi olarak :)

• ne kadar ve nasil calistigina ayni zamanda da kapasitene bagli

• Cespedes C kullanıcısına yanıt
    mat temelin iyi miydi

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt

Sen başladın mı hocam göreve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 6 aylık lay lom çalışmayla 86 aldım. 1 sene adam akıllı çalışmayla 100 bile alırsın.

• Kpss hiç bakmadım da ales gibi bir şeyse yaparsın

Ales zaten işini bilenin 1 ayda hatta çalışmadan bile 90 üstü tutturduğu bir şey yani kpss daha zordur muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 15 Aralık 2021; 2:15:7 >
  • hocam uluslararası ilişkiler mezunuyum bu sene mezun oldum, haftaya askerliğe gidiyorum döndükten sonraya bir planım yok fakat iibfden kpss denemeyi düşünüyorum kurs olmadan evde çalışmayla olur mu? Memuriyet çok düşündüğüm bir şey değildi hiç ama aklıma gelmişken denemek istiyorum kpssyi

• Ben bir sene çalışıp 88 aldım. Normal akademik hayatımda da başarılı bir insan değildim. Ancak kpss için binlerce soru çözdüm. Evden çalıştım bu arada. Geriye dönüp baktığımda 90+ rahat alırdım diyorum ama insan sınav senesinde daha hassas oluyor...

Sonuç olarak atanamayacağım. Çünkü yüce mebimiz bilişimden sadece 51 bilgisayar öğretmeni atayacak ben ise 118. oldum. Dn kültürü öğretmeni olsam 78 alır atanırdım halbuki... Bu devirde bilgisayar öğretmeni mi lazım din lazım din !!!!!??????

Şuan yazılım calısıyorum (zaten temelim vardı üstüne koyuyorum). Daha kpss ile uğraşmam, 4-5 seneye farklı bir ülkeye göç etmeye bakacağım

• Hocam sizin öabt hangi alan? Ben ingilizceciyim, bizim kpss de zor ama öyle kafayı yakacak kadar zor değil.

• Kiss Ya Matilda kullanıcısına yanıt

Sıkı bir disiplinle evde, youtube videolarıyla olur fakat öabt ve iibf'de kaliteli bir dershane benim tavsiyem. Dershanenin bir de ders çalışmak için kütüphanesi ya da derslikleri varsa iyi oluyor genel olarak. Ama tabii ki her şey kişinin ders planına ve çalışmasına bağlı, bunların hepsi etkenler sadece.

• The Notorious II kullanıcısına yanıt

Türk dili ve edebiyatı.

• highest in the room kullanıcısına yanıt

ortalamaydı. 21 net yaptım zaten.

• Alırsın verimli bir şekilde çalışırsan o kadar sıkmadan da rahat bi şekilde alırsın

• İdiyotloji İ kullanıcısına yanıt
    niye bu kadar kolaymış gibi söyledin knk mat sıfır genel kültürde zor zaten

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Bence. Kolay çünkü ezberim iyi diyon genel kültürü halledersin matta kolay 1 sene ona asıl en zor ne soruyoalr ki türev integral mi

• Kardeşim inan bu KPSS denen sınav, üniversite sınavından 4 kat daha zor bir sınav.

Ben de hiç hazırlanmadan önce kolaydır ya Türkçe Matematik var işte yapılır diyordum. O kadar çok ayrıntı ve konu varki. Mesela Ygs de çözdüğün tarih, Kpss tarihi için seviye olarak bebek oyuncağı gibi kalıyor. Kpss de her konuyu yüzeysel de olsa bilmen gerekiyor. Konular çabuk unutuluyor.

Ben olsam masraftan kaçmam dershaneye yazılırım iyi bir.

• valla benim alıp da öğretmen olan arkadaşım var. ancak sadece buna odaklanman gerek. yani bütün bir yıl kursa yazılıp çalışırsan çok rahat alırsın bence..

• Em.Mat. öğretmeni olarak yanıtlıyorum.Bu soruyu bu biçimiyle soranın hiç başarı şansı yok.

Sınavlarda başarı için başarılı öğrencilik geçmişi,ders çalışma yöntemlerini kavramış pratik zeka varlığı,motivasyon,ailenin orta üstü ekonomik geliri,çalışma isteği vb.... Bunlardan birinin bile yanıtı içine girme soruyu banal hale getiriyor.(2001 de emekli oldum.70 yaşındayım)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.