diyelim bir insanin bu yasa kadar sevgilisi olmadiysa, cinsellik yasamadiysa, sosyal fobiliyse. 30 yasindan sonra toparlayabilir mi? toparlarsa hayattan yeterince keyif alabilir mi? yoksa hersey icin gec mi kalmistir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
30 yaş herşey için geç midir?
-
-
hayatta olduğun sürece geç değildir
-
Çok gec kalmissin olmeyi beklemeye basla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nefes alıyorsan yaşamaya devam kardeşim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç yaşında gösteriyorsan o yaştasın.
15 görünümlü 30 da var,
60 görünümlü 40 da var,
başkaları için solmayın bu hayatta !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 28 Ekim 2022; 21:8:53 > -
balık adam mentality
-
Doğduysan artık her şey için çok geçtir. Ne mutlu hiç doğmayanlara.
-
Hayattan yeterince keyif alabilir mi derken? Yani 30'undan sonra bunları yaşamaya başlarsa mı? Tabi ki alabilir. Hatta teknik olarak şu anda, 15 inden beri bunu yaşayanlardan daha avantajlısın. Çünkü o ilk bir iki senenin heyecanı hazzı başkadır. Aynı şeyi binlerce kere yapınca o ilk heyecanlar, duygular kalmıyor ki. İlk dokunuşlar ilk hissedişler bambaşkadır. Sonuçta beyinde nöronlar artık o hislere karşı alışıklık göstermeye başlıyor. Farklı kokan bir ortama ilk girdikten sonra beynin o kokuyu artık algılamamaya başlaması gibi. Ya da mastürbasyondan hatırlayın, ilk 12-14 lerdeki o duygu ile sonraları bir mi? Hani derler ya çok beğenilen bir filmi ya da oyunu bitirince, keşke hafızamın o kısmı silinse de yine ilk heyecanla tekrar izlesem ya da oynasam. O hesap.
O yüzden 15'inden beri bunu yaşayanların sana göre tabi ki avantajı varken, senin de şu anda bunu binlerce kez yaşayanlara göre avantajın var. :D
-
tesekkur ederim hocam mantikli. zaten nefis terbiyesi yapiyorum suan. nofape basladim. bagimliliklarimi yavas yavas azaltarak herseye aç olmayı planliyorum daha iyi keyif alabilmek için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kimine göre 20 yaş geçtir kimine göre 30 yaş erkendir.
Ben tam 30 yaşındayım. Daha hayatta ne yapmak istediğimi yeni anladım. Şimdi üni bitirip yapmak istediğim işi yapan bir firmaya girip tecrübe edinip kendi işimi yapmak istiyorum.
Ne için geç mi? ŞArkıcı mı olacaksın, sporcu mu olacaksın ne? Sporcu olacaksan çoğu spor dalı için geç.
Ama daha bu yaşta ne yapmak istediğini bile bilmemen iyi değil. Ticaret mi yapacaksın şu mu bu mu karar ver ve başla. Bu kadar basit.
-
hocam yanlış anlamada
artık kendini frenleyeceğin şeylerden ziyade gazlayacağın şeylere odaklan.
tamam ben de nofap yapam edem diyorum, yaparım da muhtemelen. Ama buna kafa veremem, meşgulum. Git yapmayacaklarından ziyade yapacağını bul ve acilen başla. Yapmayacaklarını düşünürsün olmaz, kafayı işe verdin mi her şeyi unutursun.
-
valla dusunuyorumda erkekler için 30 yas sınır yanı daha fazla beklemeyın en azından cınsellık yasayın onun dısındakıler dolnadırmaca kandırmaca uzerıne kurulu. Somut bişeyler yasayınkı bu soyut şizofren kandırmaca dolandırmaca aşktı sevgiydi dindi mindi bu soyut seylerden kurtulun. Bundan sonra zaten çalışarak ev araba dahı alınamayacak hale geldı ulke kalan hayatnız zaten soyut seylerle gecıp duracak. bizns roma ımparotorlugu vb donemlerde ortlama ınsan omru zaten 30-35 arasıymış bizde ise 60-65 yas cıvarları. Zaten bu yastan sonra bayanlarda cekılmez bu hayatta o nedenle hersey ıcın geç kalmak uzere oldugunuzu hatırlatırım samımıyetıme ınanın yada ınanmayın beyın bedava dusunun ve gerceklerı gorun
-
burda barı algı operasyonu yapmayın :D
-
ne alaka 25 yasında kalp krızı gecırıp gıttı komsunun oglu.. yaş maş hikaye
-
derdin cinsellikse kadınları unut, kendine delüzyon yaratma. Hayattaki diğer konular için soruyorsan geç bi yaş değil.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hayatta olduğun sürece geç değildir |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X