Şimdi Ara

ÜLKER PİKNİK GERİ DÖNDÜ!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
14.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün markette gözüme çarptı, lan yoksa dedim, aldım deniyorum şuan. ülker pinkik tadı resmen.
    mail bile atmıştım zamanında neden üretmiyorsunuz diye talep yok denmişti biricik en sevdiğim bisküvime
    etininki falan çöp piknik yanında
    ÜLKER PİKNİK GERİ DÖNDÜ!!!!!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ülker Piknik Geri Döndü: Sevilen Bisküvi Yeniden Raflarda

Ülker Piknik, uzun süredir beklenen dönüşüyle heyecan yarattı. Sevilen bisküvi, 2022 yazında yeniden raflardaki yerini aldı.

Piknik Bisküvisi Neden Kaldırıldı?

Ülker Piknik, ilk olarak 1974 yılında piyasaya sürüldü ve kısa sürede Türkiye'nin en sevilen bisküvilerinden biri haline geldi. Ancak 2018 yılında, Eti'nin sahibi olduğu Gıda Sanayi A.Ş. tarafından üretimi durduruldu.

Bu durum, bisküvinin hayranları arasında büyük hayal kırıklığı yarattı. Sosyal medyada "Piknik bisküvisi neden kaldırıldı?" sorusu sıkça sorulmaya başlandı.

Ülker Piknik Geri Döndü

Yoğun talep üzerine Ülker, 2022 yılında Piknik bisküvisini yeniden piyasaya sürme kararı aldı. Bisküvi, orijinal tarifine sadık kalınarak üretildi ve aynı lezzetle tüketicilerle buluştu.

Piknik Bisküvi Satılıyor Mu?

Evet, Ülker Piknik bisküvisi şu anda marketlerde, bakkallarda ve çevrimiçi alışveriş platformlarında satışa sunulmaktadır. Sevilen bisküviye yeniden kavuşmak isteyenler, en yakın satış noktasından Ülker Piknik satın alabilirler.

Sonuç

Ülker Piknik'in geri dönüşü, bisküvi severler için büyük bir haber. Sevilen lezzet, yıllar sonra yeniden raflardaki yerini aldı. Artık Piknik bisküvisinin tadını yeniden çıkarabilir, bu klasik bisküviyle anılar tazeleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 25 kuruştu en son bildiğim piknik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

25 kuruştu en son bildiğim piknik :D
    evet hocam mükemmeldi
  • Şimdi ne kadar
  • Eski ambalajına dönseler keşke
  • Eti Soho çikolata dönmedikten sonra piknik dönse ne oluurr
  • ben çikolata sevmiyom karı mıyım olum ben ERKEK ADAMIZ MAŞALLAH DELİKANLI YİĞİDİZ YANİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Eti Soho çikolata dönmedikten sonra piknik dönse ne oluurr
    Onun yenisi var hocam. Ama o siyah mavi olan paket gibi tat vermez herhalde
  • şöyle çöp şeyler yemeyin
  • Kahkaha attım panpa verdim şukunu
  • Holy moly pony, wtf... Piknik bulamayan ore yesin, aynılar.
  • İnternet üzerinden herhangi bir perakende veya toptan satışını yapan bir websitesi göremedim. Nerelerde satılıyor acaba?
  • Ülke piknik yerine döndü diye okudum.
  • Bunun şerefine mangalı yakıyorum. Hadi pikniğe!
  • içerisinde glikoz şurubu, palm yağı, koruyucu vs var mı hocam? Büyük ihtimal üçü de vardır
  • Sade olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

şöyle çöp şeyler yemeyin
    Sana ne!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

içerisinde glikoz şurubu, palm yağı, koruyucu vs var mı hocam? Büyük ihtimal üçü de vardır
    Bu kadar takıntılı olmayın bu devirde yediğiniz hiç bir şey sağlıklı değil!
  • ülkeden güzel şeyler olmuyor diyenlere gelsin bu haber. hesabıma 1 milyon dolar yatmış gibi sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu kadar takıntılı olmayın bu devirde yediğiniz hiç bir şey sağlıklı değil!

Alıntıları Göster
    olabilir yine de dikkat etmek gerekir ev yemeği ve evde yapılan çoğu şey paketli gıdalardan daha sağlıklı ne yediğini biliyorsun sen atıyorum o aldığın hamburger nasıl ve ne şartlarda yapılıyor bilme şansın yok bunun için ona bakcak olursak her şey zararlı demek saçma olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.