Şimdi Ara

Bim'deki Döner

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
3
Favori
56.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bim'de satılan dönerden memnun musunuz? Birde bu tarz Bim ürünlerinden hangisini önerirsiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bim'de Döner: Bilmeniz Gereken Her Şey

Bim'in sunduğu Emin Döner, dana ve kuzu eti karışımından oluşan et döneri arayanlar için lezzetli bir seçenek. Bu döner, "Emin Dana Kuzu Döner" adıyla paketlenmekte ve müşteriler tarafından beğeni toplamaktadır.

Bim Emin Döner Yorumları

Müşteri yorumları, Bim Emin Döner'in genellikle lezzetli ve uygun fiyatlı olarak değerlendirildiğini gösteriyor. Müşteriler, dönerin etinin sulu ve yumuşak olduğunu, baharatlarının ise tam kıvamında olduğunu belirtmektedirler.

Bim Emin Döner Helal Mi?

Evet, Bim Emin Döner helaldir. Emin markası, ürünlerinin helal standartlarına uygun olarak üretildiğini belirtmektedir.

Bim Bgrill Tavuk Döner Helal Mi?

Evet, Bim Bgrill Tavuk Döner de helaldir. Emin markasının tüm ürünleri gibi, Bgrill Tavuk Döner de helal standartlarına uygun olarak üretilmektedir.

Bim Emin Döner Fiyatları

Bim Emin Döner'in fiyatı, satışa sunulduğu zamana ve Bim şubesine göre değişebilir. Güncel fiyatlar için lütfen yerel Bim şubenize danışın.

Sonuç

Bim'in Emin Döner'i, lezzetli ve uygun fiyatlı bir et döner seçeneğidir. Helal standartlarına uygun olarak üretilen bu döner, müşteriler tarafından beğeni toplamaktadır. Bim Emin Döner hakkında daha fazla bilgi edinmek için Bim'in web sitesini ziyaret edebilir veya yerel Bim şubenize başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Le Döner
  • cuma gunu bi arkadasım almıştı.ogrenciydi 2 gundur arıyorum acmiyor telini.simdi cilingirci ve polisle evine intikal ediyoruz.
  • Onu bende bi denemedim ya hep o dönerden alıyım diye gidiyorm vazgeçip o 4lü pizzadan alıyom
  • tadı bir garip ne eti olduğu belli değil
  • o tür ürünlerinden en iyisi nugget'ı. pizzası bile çok kötü olabiliyor. bir seferinde almıştım bayat çıkmıştı. benim oyum nugget ve donmuş patateslerinden yana muhteşem ikili.
  • fırında pişir yiğen tadı gayet güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAY DÖNER Mİ HD İSKENDER Mİ ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nugget al bimden daha iyi ;) 2dk yağsız bi tawada pişir hemen hazır, le ketçap le mayonezle dewam et yemeye.
    o döner hindi eti tawuk eti ve dana eti karışımından yapılıyo tadı güzel değil bence.
  • Yaşam köfte vardı birde. Onu alan oldu mu?
  • Bizim arkadaş 2 gün önce o dönerden yedi toprağa verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woLkanistanbuL

nugget al bimden daha iyi ;) 2dk yağsız bi tawada pişir hemen hazır, le ketçap le mayonezle dewam et yemeye.
    o döner hindi eti tawuk eti ve dana eti karışımından yapılıyo tadı güzel değil bence.

v harfin calışmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

quote:

nugget al bimden daha iyi ;) 2dk yağsız bi tawada pişir hemen hazır, le ketçap le mayonezle dewam et yemeye.

v harfin calışmıyor mu

• forumda reyiz kaldımadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

Arkadaşlar Bim'de satılan dönerden memnun musunuz? Birde bu tarz Bim ürünlerinden hangisini önerirsiniz?

Geçen Gün Aldıydım Fena Değildi
    Önce Kızarttım Sonra Yumuta Kırdım Süper Oldu
  • inegöl köftesi güzel oluyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

cuma gunu bi arkadasım almıştı.ogrenciydi 2 gundur arıyorum acmiyor telini.simdi cilingirci ve polisle evine intikal ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

Arkadaşlar Bim'de satılan dönerden memnun musunuz? Birde bu tarz Bim ürünlerinden hangisini önerirsiniz?

1 kere kardeşim görmüş denemek için almış kızartınca yağı çok çekio resmen sünger bidaha alma dedim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl önce denemek için almıstım tavuk dönerlerini bide yanında pakette dürüm almıstım.
    tavuk doner irenç birşey oldu hepsi yağlı birşey.yufkada lastik gibiydi.Ogun hep kusmustum zehirlenmiştim.Sakın almayın.
  • Bim tavuk döner tavada ısıtıp lavaşın arasında koyuyorsun mis gibi gidiyor.12 li lavaş ekmeği de bimde satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

quote:

v harfin calışmıyor mu

çalışmıyor senin kadar zeki bir arkadaşın kafasında kırdım o harfi. :W
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.