Şimdi Ara

Bim'deki Döner (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
56.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tadını beğeniyorum. Böyle değişik bir tadı var. Mikrodalgada yapın.
  • Buffalo Wings adında tavuk ürünü var soslu, sakın almayın, sakın! Rezalet, çöpe attım direkt. 2,3 tane yedim, midemde ağrı yaptı. O kadar çok baharat ve yağ var ki, yiyemiyorsunuz bile. 6-7 tane peçeteyi koydum üst üste yine yağını alamadım. Çok pis bir şey. Sakın almayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: woLkanistanbuL

quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

quote:

nugget al bimden daha iyi ;) 2dk yağsız bi tawada pişir hemen hazır, le ketçap le mayonezle dewam et yemeye.
    o döner hindi eti tawuk eti ve dana eti karışımından yapılıyo tadı güzel değil bence.

v harfin calışmıyor mu

çalışmıyor senin kadar zeki bir arkadaşın kafasında kırdım o harfi. :W

bak düzelmiş yazman

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Buffalo Wings adında tavuk ürünü var soslu, sakın almayın, sakın! Rezalet, çöpe attım direkt. 2,3 tane yedim, midemde ağrı yaptı. O kadar çok baharat ve yağ var ki, yiyemiyorsunuz bile. 6-7 tane peçeteyi koydum üst üste yine yağını alamadım. Çok pis bir şey. Sakın almayın..

tadı çok güzel onun sen yanlış yapmışsındır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nugget al bimden daha iyi ;) 2dk yağsız bi tawada pişir hemen hazır, le ketçap le mayonezle dewam et yemeye.
    o döner hindi eti tawuk eti ve dana eti karışımından yapılıyo tadı güzel değil bence.

v harfin calışmıyor mu

bak düzelmiş yazman

" elektrıkle calısan herhangı bırsey ekleyebılırsın arayaa
    lamba olabılır
    yada ısıtıcı ıle sebeke arasına bır cevirici tasarlarsın 220v yerıne daha dusuk gerılım ıle beslersın ıstıcıyı "

" video 3dk dır dolmadı hala izliyemıyorumm "

Seninde "i" harfin çalışmıyo sanırım
    Dinime küfreden müslüman değil zaten. Şimdi doğru liseye git.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

v harfin calışmıyor mu

bak düzelmiş yazman

" elektrıkle calısan herhangı bırsey ekleyebılırsın arayaa
    lamba olabılır
    yada ısıtıcı ıle sebeke arasına bır cevirici tasarlarsın 220v yerıne daha dusuk gerılım ıle beslersın ıstıcıyı "

" video 3dk dır dolmadı hala izliyemıyorumm "

Seninde "i" harfin çalışmıyo sanırım
    Dinime küfreden müslüman değil zaten. Şimdi doğru liseye git.

araştIrmacI sIrIn

• hindi etiydi galiba öyle bişey hatırlıyom
  • tadı güzel de ne eti o belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Buffalo Wings adında tavuk ürünü var soslu, sakın almayın, sakın! Rezalet, çöpe attım direkt. 2,3 tane yedim, midemde ağrı yaptı. O kadar çok baharat ve yağ var ki, yiyemiyorsunuz bile. 6-7 tane peçeteyi koydum üst üste yine yağını alamadım. Çok pis bir şey. Sakın almayın..

tadı çok güzel onun sen yanlış yapmışsındır

Fırında ısıttım, güzel falan değil bana kalırsa, çok yağlı.
  • Orada satılan Tavuk dönerleri çiğ tüketiyorum ben tadı çok güzel lae.

Ama Pişince dediğiniz gibi yağ çekiyor çok deli.
  • Zehirleniyodum nerdeyse berbat bir şey sakın alma. Normalde yağlı yiyen birisiyim ama yağdan yenmeyecek durumda ayrıca uzun süre pişirdim çiğ kaldı.
  • geçen de bim tırına tren tosladı heryer sucuk
  • ekşimsi bişey ve yağlı
  • Yahu beyler ucuz mucuz bim tamamda etin şakası olmaz. Alınacak şey var alınmayacak şey var, çikolata,cips falan alında et,pizza,nugget vs. almayın kesinlikle. Midenize yazık. Gidin 2 liraya tavuk döner alın güvendiğiniz yerden, mis. Gerek yok böyle antin kuntin şeylere. Yıllarıdır bizim buradan alırım, bir sorun yok. Mis gibi tadı var. Ekmek biraz küçük gerçi ama olsun, temiz olduğuna yüzde yüz eminim. 2,5 tl bim'de ki dönere vereceğime 5 lira veririm iki yarım döner ve ayran alırım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Yahu beyler ucuz mucuz bim tamamda etin şakası olmaz. Alınacak şey var alınmayacak şey var, çikolata,cips falan alında et,pizza,nugget vs. almayın kesinlikle. Midenize yazık. Gidin 2 liraya tavuk döner alın güvendiğiniz yerden, mis. Gerek yok böyle antin kuntin şeylere. Yıllarıdır bizim buradan alırım, bir sorun yok. Mis gibi tadı var. Ekmek biraz küçük gerçi ama olsun, temiz olduğuna yüzde yüz eminim. 2,5 tl bim'de ki dönere vereceğime 5 lira veririm iki yarım döner ve ayran alırım daha iyi.

Bimde döner açıkta kasap usulü satılmıyor sanırım yanlış anlaşılma var ortada. Belli Başlı markaların kutularında satılıyor bu ürünler bim markası bile değil hatta Nugget Banvitin vs. oluyor genelde. Döner de Beypiliçti sanırsam.
    2,5 Liraya aldığınız döner temiz olabilir ama döner içeriğinin bimdekinden pek üstün olduğunu zannetmiyorum. Hatta bazen satış fazla olmayınca o dönerler 2. kere falan pişiriliyor ki tamamen ofsayt bi durum bu, ayrıca açıkta dönüyor, kir toz hepsi içinde.

Şimdi bu mu sağlıklı, alıp evinde pişirdiğin vakumlu kutudan çıkardığın döner mi?

• Valla ben tavuk doneri alip tost makinasinda isitiyorum kizarana kadar sonra cezvede tereyagi eritip icine salce kekik sarmisak pul biber falan koyup guzelce isitiyom sosu sonra tabagin altina pide isitip kare kare kesip koyuyom once ustune sostan biraz dokup yumusatiyom sonra donerleri dizip ustune sosu komple gezdiriyorum yaninada yogurt... Offffff. ... Aciiiiimmmmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Yahu beyler ucuz mucuz bim tamamda etin şakası olmaz. Alınacak şey var alınmayacak şey var, çikolata,cips falan alında et,pizza,nugget vs. almayın kesinlikle. Midenize yazık. Gidin 2 liraya tavuk döner alın güvendiğiniz yerden, mis. Gerek yok böyle antin kuntin şeylere. Yıllarıdır bizim buradan alırım, bir sorun yok. Mis gibi tadı var. Ekmek biraz küçük gerçi ama olsun, temiz olduğuna yüzde yüz eminim. 2,5 tl bim'de ki dönere vereceğime 5 lira veririm iki yarım döner ve ayran alırım daha iyi.

Bimde döner açıkta kasap usulü satılmıyor sanırım yanlış anlaşılma var ortada. Belli Başlı markaların kutularında satılıyor bu ürünler bim markası bile değil hatta Nugget Banvitin vs. oluyor genelde. Döner de Beypiliçti sanırsam.
    2,5 Liraya aldığınız döner temiz olabilir ama döner içeriğinin bimdekinden pek üstün olduğunu zannetmiyorum. Hatta bazen satış fazla olmayınca o dönerler 2. kere falan pişiriliyor ki tamamen ofsayt bi durum bu, ayrıca açıkta dönüyor, kir toz hepsi içinde.

Şimdi bu mu sağlıklı, alıp evinde pişirdiğin vakumlu kutudan çıkardığın döner mi?

Açıkta dönmüyor dükkanın içinde dönüyor döner. Kir toz hep içinde olsaydı yıllardır yiyorum elbet yediğim de bir rahatsızlık yaşardım ama bir kere bile yaşamadım. Kalkdı ki açıkta olduğu için kir toz alsaydı açık büfeler falan var, ayvayı yemişti millet. Gel gelelim bim'in dönerini tadıp rahatsızlık yaşayan bir çok kişi var. Ben dahil. Ben zaten her yerden alın demedim döneri, güvendiğiniz yerden, temiz olduğuna emin olduğunuz yerden alın dedim. Öyle dünden kalma döneri kakalayan, dandik et koyup pislik içinde yapılan yerlerden almayın elbet. O yerler kendini belli eder zaten. Gerek fiyatı gerek dükkanın durumuyla. Bu şekilde bir sorun yaşamazsınız.

• Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için. İyi akşamlar.
  • quote:

quote:

v harfin calışmıyor mu

ç harfin çalışmıyor mu?
  • bende bim den tavuk döner aldım fırında ısıtıp domates,biber,tuz koyarak afiyetle yedim hiçbişey olmadı gayette lezzetliydi,devamlı ailecek pilav üstü yapıp yiyoruz hiçde birşey olmuyor,,
    birde şu dikkatimi çekti kadınlar kulübü forumlarında tüm kadınlar memnun bu üründen bizim donanım haberdekilerin miğdesinde birşey var galiba yada bim'e karşı bir antipati var,ama bimin ürünleri çok sirkülasyon olduğu için genelde taze oluyor.ben bayat ürününe daha rastlamadım.sadece bazen ekmekler kalınca bayatlamış oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.